3. setkání příznivců MSTS

Fajn, máš mít k dispozici oboje, výsledné produkty ti vypálím na CD či DVD, pošlu domů a ostatní bude v tvé režii. Jak si sestřiháš video, bude tvůj problém. V "nejhorším" ti k tomu přidám kopii CD, co mi k té kameře dali pro zpracování filmů (MotionDV studio Panasonic).
Karel
P.S. Hezky se to na dobrovolníka Václava sype :-). Snad mu to nevezme chuť, ale spíše povzbudí.

Koukal jsem na ten program. Nevím, ale nechal bych to dle situace, v jaké sestavě se sejdeme.
K bodům:
-Oběd. S tímto naprosto souhlasím.
-Modely. tohle bych nechal individuálně do diskuzního hloučku. Takto si loni na slezině sedl Honza Švec s Michalem a výsledky jste už viděli všichni. Úplného nováčka nemá smysl učit základy.
-Stavba tratí. Tohle vidím také na úzký okruh a zatímco budou debatovat modeláři, u jiného stolu se sejdou stavitelé (pokud přijedou i další......Martin 321 tam bude?) (TIPY se píše měkké i)
Reálná železnice. Nevím. Asi máš člověka, který má připravenou přednášku, necháme se překvapit.
Ale je nutné téma pro všechny:
Aktivity
tohle je důležité téma, kde ovlivňují všichni stabilitu MSTS, jak stavitelé tratí, tak modeláři, tak každý uživatel, který si pro své potěšení jednoduchou aktivitu vytvoří.
Další důležitý bod, který je nutné probrat je MSTS BIN a tento asi zabere nejvíce času. Musí se stanovit nějaké zásady, aby vše fungovalo jak má.
Někdo možná představí nové modely ze své kuchyně, bude toho určitě víc než vyhrazeného času.
Nějak to dopadne. Podstatné bude, aby se nás sešlo co nejvíce a vzájemně se osobně poznali. Ale pokud by nás přijelo kolem 40, asi by se ten oběd měl v hospodě domluvit předem, jinak svačiny s sebou.

ok1dnh napsal:
P.S. Pochopitelně Zbyněk (a případně chlupatý kamarád) má zajištěn odvoz z Hl. nádraží, jak je již tradicí. Přesněji 4 lidi plus pes, já se nepočítám, já jsem inventář.
Karle děkuji, budeš moc hodnej. Jako vždy. Jestli pojede i pes, tak autem to bude lepší. Dám vědět zavčas.

Reálná železnice. Nevím. Asi máš člověka, který má připravenou přednášku, necháme se překvapit.
Nemyslel jsem to jako přednášku,myšleno tak,že se bude v kroužcích diskutovat reálná železnice.

ok1dnh napsal:
Fajn, máš mít k dispozici oboje, výsledné produkty ti vypálím na CD či DVD, pošlu domů a ostatní bude v tvé režii. Jak si sestřiháš video, bude tvůj problém. V "nejhorším" ti k tomu přidám kopii CD, co mi k té kameře dali pro zpracování filmů (MotionDV studio Panasonic).
Karel
P.S. Hezky se to na dobrovolníka Václava sype :-). Snad mu to nevezme chuť, ale spíše povzbudí.
Povzbudilo :)

Domluvit oběd dopředu není problém. Podle registrace bude přibližný počet jedlíků znám. Jednotné jídlo ale objednávat nebudu neboť by to skončilo na řízku s bramborem. To je totiž jediné jídlo nevyvolávající problémy - zkušenosti organizátorů ze zcela jiných akcí kde jde o účast lidí v řádu cca 200. Takže si každý vybere na místě z právě dostupného sortimentu podle sebe.

Ppoollll napsal:
Domluvit oběd dopředu není problém. Podle registrace bude přibližný počet jedlíků znám. Jednotné jídlo ale objednávat nebudu neboť by to skončilo na řízku s bramborem. To je totiž jediné jídlo nevyvolávající problémy - zkušenosti organizátorů ze zcela jiných akcí kde jde o účast lidí v řádu cca 200. Takže si každý vybere na místě z právě dostupného sortimentu podle sebe.

Já sem pro, náhodou budu mít chuť na něco jiného a bude zle za měsíc se třeba dám na vegetariánství. Jinak budu mít také digi foťák a kameru, ale metrem se mě s tím zrovna nechce.

Ppoollll napsal:
Ale víš, jak to dopadlo minule, totálně jsme je vyjedli. Proto by bylo vhodné je alespoň upozornit, aby se v hospůdce předzásobili. Ale ještě jsem se z tohoto vlákna nedozvěděl, jestli konání bude jen v sobotu nebo se to protáhne i do neděle. Jen abych věděl, jak se zařídit. Jestli to jistí půlnoční rychlík nebo Vindobona v neděli.

Zbyňku neboj. Při tomto počtu jim dám vědět dopředu. A minule jsme je sice vyjedli ale totální to zase nebylo. Jen částečně proškrtali jídelníček ale furt tam něco zbylo.

A co se týče neděle - na můj dotaz zda je či není zájem zde nikdo nereagoval. Ty jseš první. Z mé strany tohle není problém. Je to jen o tom jestli půjdu do stanice jen v sobotu nebo i v neděli. Takže se znovu ptám - KDO MÁ ZÁJEM SE ZÚČASTNIT/SEJÍT I V NEDĚLI? O čem povídat i v neděli by bylo.

U mě neděle může být, ale pak je potřeba zajistit přespání, takhle bych odjížděl posledním R859 do Hradce v 21:10. Příjezd buď Krakonošem na hlavák 9:30 nebo 11:00 R854.

Už to tak vyzerá, že do tej Prahy prídem. Príchod buď Strelou, alebo ak ide niekto z Brna IAD, rád sa k nemu pridám ...

Já bych byl i pro neděli, protože večer určitě domů nepojedu a budu spát v Praze.

Vasek napsal:
Já nevim no,mě se dvoudenní slezina moc nezamlouvá..... Toť jen muj názor. HOWGH
Nic osobního, ale proč se tedy hrneš do organizování 3 mezinárodní sleziny, když nemáš ponětí o čem to je. Čas letí a potřeboval bych zavčas vědět, jak si tohle datum zařídit. Některým se také jedná o zajištění noclehů.
V přihláškách máš jasně napsáno, že mnozí s nedělí počítají.
Je fakt, že polovina se zůčastní jednoho dne, někteří místní se ukážou jen na otočení, ale stále je hodně těch, kteří když už se vláčí přes půl republiky, aby do Prahy nejeli jen kvůli pár hodinám.

Zbyněk Šemora napsal:
Vasek napsal:
Já nevim no,mě se dvoudenní slezina moc nezamlouvá..... Toť jen muj názor. HOWGH
Nic osobního, ale proč se tedy hrneš do organizování 3 mezinárodní sleziny, když nemáš ponětí o čem to je. Čas letí a potřeboval bych zavčas vědět, jak si tohle datum zařídit. Některým se také jedná o zajištění noclehů.
V přihláškách máš jasně napsáno, že mnozí s nedělí počítají.
Je fakt, že polovina se zůčastní jednoho dne, někteří místní se ukážou jen na otočení, ale stále je hodně těch, kteří když už se vláčí přes půl republiky, aby do Prahy nejeli jen kvůli pár hodinám.
Šak řikám jen můj názor......

Názor může mít účastník sleziny. Ale od organizátora čekám jasnou odpověď.
Od kolika hodin se účastníci mohou scházet , abychom nestepovali někde celé hodiny na ulici (program je psaný od 12.00) a jestli se bude pokračovat i v neděli.

Back
Nahoře