3. setkání příznivců MSTS

Organizovaný přesun na konci dne problémem není. Problémem ale bude kapacita občerstvovny pokud by jsme tam šli všichni přihlášení.

Churchill napsal:
Protože nemít ve svém volném čase v partě chlapů přísun točeného - to absolutně nepřichází do úvahy. Nad tím vůbec neuvažuji.

Tohle není střetnutí ožralů v hospodě ale fandů do MSTS. Nebo ty jsi už viděl aby ve školském zařízení byla instalována hospodská pípa že chceš hnedle točené? A pokud máš možnost zajistit tak velký prostor kam se vejde cca 70 lidí a neplatit za to ani kačku tak se můžeš propříště předvést. Uvidíme co se ti podaří zorganizovat.

Ad Churchill: no to sice být nemusí, ale on někdo je k nezvádnutí už po dvou pivech, ale hlavní důvod je, že klub je, jak už bylo napsáno, školské zařízení. Stejně tak bych dopadl já, kdybych pronajal v práci sál, mimochodem skvěle audiovizuálně vybavený, tam by bylo taky jen nealko. To si musíš rozmyslet, jestli se chceš něco dozvědět a obětuješ tomu svůj čas a pivko si necháš na potom, nebo je pro tebe to pivo tak důležité ... A přiznám se, že si moc nedovedu představit, jak budem zaujatě poslouchat výklad, mezi tím bude poletovat číšník, sem tam někomu zvrhneme na klávesnici pivo, na monitor vystříkne šťáva z párku ...

Ad Vašek, Zbyněk Š., ... : já už od začátku pozoruji, že Vašek trošku nemá páru, co to znamená takovou slezinu a vůbec jakoukoliv hromadnou akci zorganizovat ... jen mu upřímně držím palce, aby vše vyšlo a aby ho neodradilo, až se od spokojených pochvaly moc nedočká, zato od rýpalů se dozví, jak to všechno mělo být lépe a radostněji ... a Vašku piš si, že tací se najdou ... sice to není z oblasti MSTS, ale jinak vím moc dobře, o čem mluvím.

Slezina

Ad Vasek

Držím Ti palce a fandím Tvému optimismu co se týká finančního zajištění sleziny takového formátu.Přesně jak naznačil Zbyněk Šemora doporučuji připravit i Tvé porcelánové prasátko.Já jsem svého času byl organizátorem drobného střetnutí při příležitosti Invexu v Brně a věř mi,že to byla dosti dobrá nejen životní zkušenost,ale jak píšu.Fandím Ti,aby jsi to vše zvládnul na jedničku.Musíš počítat s tím,že ne všem se Ti podaří vyhovět,ale to je úděl organizátorů takových akcí.

alcapone napsal:
A já si radši těch pár kil párků ještě dovezu. Jinak Lorde jezdicí schody nebo případně kšiltovka se značkou BMW a budu doufat, že na hlaváku slezu s banánu a né z posledního vagónu.

Zdar, mám tomu rozumět jako že bys tam ten banán přivezl v pozici strojvedoucího nebo že by ses tam vyskytoval jako průvodčí?

OZNAM pre všetkých, ktorí pocestujú ráno zo Slovenskou strelou: Dnes som zakúpil miestenky do vozňa č.372 na kupé č.7 (miesta 75, 76, 71, 72, 73, 74). Je to po Břeclav (ďalej bude na konci ešte Dvořák) predposledný vozeň, hneď pred reštaurákom. :lol: Takže kto nastúpi, nech sa hlási na tom mieste, popr. o vagón ďalej.

Dráčik napsal:
OZNAM pre všetkých, ktorí pocestujú ráno zo Slovenskou strelou: Dnes som zakúpil miestenky do vozňa č.372 na kupé č.7 (miesta 75, 76, 71, 72, 73, 74). Je to po Břeclav (ďalej bude na konci ešte Dvořák) predposledný vozeň, hneď pred reštaurákom. :lol: Takže kto nastúpi, nech sa hlási na tom mieste, popr. o vagón ďalej.
Ja by som upresnil že niektoré miesta sú už rezervované, napr. pre Zbyňka, Taxa a mňa. Ale ďaľší prípadný záujemci si môžu zakúpiť miestenku do našaj blízkosti. Takže tu nech sa prihlásia záujemci o dve voľné miesta v našom kupé, ktorý sa neboja s nami cestovať ...

Naposled editoval moderátor:
Takže za 1.Všichni tady zapomínáte,že jsem se hrnul do organizování sleziny v příjemné hospůdce ve TŘEMOŠNICIPak se tady ozvaly negativní ohlasy a Pavel byl tak hodný,že nabídl prostory.
Nu dobrá,mé představy byly:
1)Slezina zásadně jednodenní,to se tady ozvaly ohlasy,že to pak pro někoho nemá význam.Uvědomil jsem si to a nakonec tomu dám za pravdu.

2) Ve stanovený čas se přesunout do hospody (samozřejmě bych rezervoval stůl) a každý by si dal co je mu libo.Nemuselo by být žadné občerstvení na místě.

Ještě chci dodat k Martensově příspěvku:
Pro kuřáky: Kouření v zařízení SMT je také zcela vyloučeno

HOWGH

Ach ti závisláci. Jaký požadavek bude následovat? Třeba TV, protože zrovna poběží nějaký "důležitý" seriál? :lol:

nebulus napsal:
Ja by som upresnil že niektoré miesta sú už rezervované, napr. pre Zbyňka, Taxa a mňa. Ale ďaľší prípadný záujemci si môžu zakúpiť miestenku do našaj blízkosti. Takže tu nech sa prihlásia záujemci o dve voľné miesta v našom kupé, ktorý sa neboja s nami cestovať ...

Já se nebojím, byť ze všech budu znát jenom Zbyňka. Přistupuju v Brně.

Sponka napsal:
nebulus napsal:

Já se nebojím, byť ze všech budu znát jenom Zbyňka. Přistupuju v Brně.
Kvôli tomu som to zakúpil. Nepoznáme sa a budeme cestovať roztrúsení po vlaku, takto každý vie kam má ísť a aj v Prahe to potom bude jednoduchšie. Miestenky sú neni rezervované pre konkrétne osoby, ale celý jeden kupák je náš. Bude nás možno aj viac, ale počítam, že pol cesty strávime v reštauráku.

Abych nebyl OT. Zaznělo tady:
... A přiznám se, že si moc nedovedu představit, jak budem zaujatě poslouchat výklad, mezi tím bude poletovat číšník, sem tam někomu zvrhneme na klávesnici pivo, na monitor vystříkne šťáva z párku ...
My, co jsme také závislí na zpracování videí a DVD a podobně, máme také své fórum a my skalní máme 2x do roka slezinu, již několik let. Tato slezina se vždy odbývá na 2 dny na jižní Moravě v jedné přítulné hospůdce, která je postavena coby srub, a má dvě obstojné místnosti, vše ve dřevě. V jedné menší místnůstce je námi připraveno asi 5 PC, navzájem propojených a přijímajících inet a hned vedle je větší místnůstka, kde je pípa a stoly. Tam se podává večeře, a něco k "zakousnutí". Čepuje se Budvar, na přání jednoho společníka ze spolku se dováži basa plzní. Pracovně se vše řeší až, zhruba, do 1 hodiny noční/ranní. U toho se baští různé moravské pochutiny, točí se pivo a moravané si dávají vínko. Ujišťuji vás, že nikdo není ožratý, nikdo nedělá bordel, a projedná se toho opravdu hodně. Ve společnosti "pánské jízdy" si to ani nikdo jinak nedovede představit.
Ubytování je vždy zajištěno dopředu v ubytovně v nedalekém městečku.
Platba je takováto:
Ti, co nechtějí přespat, platí 250Kč (večeře + pochutiny). Ti, co chtějí přespat, protože tam také jezdí kamarádi ze Slovenska a také, jako já, až z Krušnohoří, si připlatí také 250Kč. Takže 500Kč.
Organizují to stále stejní dva kolegové, kteří bydlí poblíž a s majitelem hospůdky a s majitelem ubytovny se již znají. Jinak, ta hospůdka je pro nás rezervovaná, coby pro uzavřenou společnost a v ty dva dny tam nemá nikdo přístup.
Právě to, že to organizují ti samí lidé, je ohromná výhoda, defacto, je tím vyřešena nádherná bezstarostná pohoda.

Dráčik napsal:

Já taky přistupuji v Brně. Hodily by se ještě dvě místa pro Džorže s bráchou. V Brně sraz v 7:00 u Vyroční desky. Budeme kupovat společné jízdné 4 os. 546,- na jednotlivce 136,5 + připlatek a místenka? .

Deterio

Lord napsal:
alcapone napsal:
A já si radši těch pár kil párků ještě dovezu. Jinak Lorde jezdicí schody nebo případně kšiltovka se značkou BMW a budu doufat, že na hlaváku slezu s banánu a né z posledního vagónu.

Zdar, mám tomu rozumět jako že bys tam ten banán přivezl v pozici strojvedoucího nebo že by ses tam vyskytoval jako průvodčí?

Já se železnicí namám nic společné, jenom chci pro Zbyňka natočit úsek HK-Praha. Tak doufám, že mě strojvedoucí pustí k sobě.

Deterio napsal:
Dráčik napsal:

Já taky přistupuji v Brně. Hodily by se ještě dvě místa pro Džorže s bráchou. V Brně sraz v 7:00 u Vyroční desky. Budeme kupovat společné jízdné 4 os. 546,- na jednotlivce 136,5 .

Deterio

V kupé je len 6 miest, vieš kde budeme, tak si skús kúpiť miestenku do vedlajšieho kupé, aby sme boli pohromade. Strela nebýva plná.

Zareaguju na poslední Churchillův příspěvek - také by se mi to líbilo. Jenže až doposud se nenašel nikdo schopný a ochotný toto v takovéto podobě zorganizovat. Podobná nabídka zde ve fóru (nikoliv vlákně) padla jen jednou (pokud mám dobrou paměť) ale dotyčný ji po jednom měsíci odvolal prý z osobních důvodů neboť neunesl jednání některých jedinců účastnících se tohoto fóra. A nikdo jiný až doposud nic podobného nenabídl.
Je to totéž jako spory o to kde slezina bude uspořádána. Také jsme se nikdy nedokázali pořádně domluvit. Prozatím jediné obecně přijímané místo (už potřetí) je Praha neboť je zhruba ve středu České republiky. Padly zde návrhy i na Moravu ale ty skončily jen jako návrhy. Nikdo se toho neujal a nic nezorganizoval. A mám takové tušení že se toho jen tak někdo ani neujme. Zejména když se podívám na počet přihlášených. U tohoto třetího setkání to je poprvé kdy bude i reálně využita možnost pro přespolní zajistit nocleh za v Praze rozumnou cenu a taktéž už nebude takové pohodlí v až doposud užívaném sále - nebudou mít všichni před sebou stůl. I do hospody na oběd budeme muset jít na dvě etapy a vypadá to že bude jednotné jídlo. Uvidím s čím se mi ozve vedoucí hospody a co nabídne.
Jinak pro informaci - používaná místnost je z tří možných ta nejmenší. Bohužel ale došlo k souběhu s jinou akcí takže v tomto termínu i jediná dostupná. Pro příští termín si dám trochu více práce s jeho volbou (tentokrát mne do tohoto termínu navezl Vašek) aby bylo při více lidech kam migrovat.
A že Vašek neví o čem to je něco podobného zorganizovat? Buďme sami k sobě upřímní - kdo z nás to ví a je i ochoten pro to něco udělat - zorganizovat to? Kecat o tom je jedna věc ale pustit se do toho a nabít si přitom i ústa je věc jiná. Na to to chce buďto hodně odvahy (nedá se vyhovět všem) anebo zkušeností. Jenže ty nepadaj z nebe.

Ppoolllle, i když to sem už moc nepatří, tak pokud tímto "... A že Vašek neví o čem to je něco podobného zorganizovat? ..." reaguješ na můj příspěvek, tak věz, že moc dobře vím, o čem to je, protože pravidelně akce pro několik různých kolektivů pořádám. Ani jednou to není moje práce, vždy to je něco zájmového, vždy do dělám zdarma a na úkor svého volného času. Počty účastníků jsou od 10 do 100 lidí. Proto jsem taky napsal, že Vaškovi držím palce, aby vše dopadlo OK, ale hlavně a především mu držím palce, aby přežil vše, co se na něj, jako organizátora, snese během a po akci.

Back
Nahoře