3. setkání příznivců MSTS

Martens napsal:
Jiří napsal:
Tak lidi,už hořím nedočkavostí,pochlupte se, jak probíhá slezina,dejte nějaké pěkné fotečky ať aspoň víme,my nezúčastnění jak probíhala slezina.Rád bych viděl na vlastní oči Martense,a další elitu či vyvolené z MSTS :lol: Zbyňka Šemoru znám už z České televize, ale ostatní neznám,přidejte pár fotek,ať vím,kdo jak vypadá. :wink:
Určitě někdo vzal na slezinu fotoaparáty,tak se pochlubte s fotkami. :lol:
JIří, kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že jsem účast na slezině stornoval. Leč Tvé přání můžu splnit- podívej se na stránky http://kamenurazu.wz.cz a tam jsem v celé své kráse.

Jo a prosím Tě, pošli na léčení písmenko "b" ze Tvé abecedy - zjevně má problémy s erekcí :-D

Mohl bys Martensi upřesnit,který to jsi na té fotce ? Tipuji,že to budeš zřejmě ty na té první fotce zhora uplně vepředu, je to tak ?

Naposled editoval moderátor:
Jiří napsal:
Martens napsal:
Jiří napsal:
Tak lidi,už hořím nedočkavostí,pochlupte se, jak probíhá slezina,dejte nějaké pěkné fotečky ať aspoň víme,my nezúčastnění jak probíhala slezina.Rád bych viděl na vlastní oči Martense,a další elitu či vyvolené z MSTS :lol: Zbyňka Šemoru znám už z České televize, ale ostatní neznám,přidejte pár fotek,ať vím,kdo jak vypadá. :wink:
Určitě někdo vzal na slezinu fotoaparáty,tak se pochlubte s fotkami. :lol:
JIří, kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že jsem účast na slezině stornoval. Leč Tvé přání můžu splnit- podívej se na stránky http://kamenurazu.wz.cz a tam jsem v celé své kráse.

Jo a prosím Tě, pošli na léčení písmenko "b" ze Tvé abecedy - zjevně má problémy s erekcí :-D

Mohl bys Martensi upřesnit,který to jsi na té fotce ? Tipuji,že to budeš zřejmě ty na té první fotce zhora uplně vepředu, je to tak ?
Ehm.Těsně vedle! Když zapneš to co máš mezi očima (esli to teda máš-neznám tě :D ) tak zjistíš,že v kategorii obsazení to píšou......

Naposled editoval moderátor:
Nevíte někdo, do kolika tam budou přítomni dnes? Včera jsem si od Zbyňka koupil DVD a ono to nejde :( Tak dokud je v Praze to zreklamovat...

To sice používám, ale ono nejde načíst některé soubory na DVD, takovej amatér, abych si softwarově neporadil nejsem :) Jen je to nejspíš špatně vypálený, jelikož jeden soubor mi teď kopíruje specielní program už skoro hodinu a to poposkočilo o 100MB. Snad to dojede v pořádku..

Sraz se myslím povedl na jedničku,jsem rád,že jsem konečně potkal osobně lidi od MSTS.Jestli se nestane nic mimořádného,rád bych příště přijel zas.Šnek.

Ajemgud napsal:
Nevíte někdo, do kolika tam budou přítomni dnes? Včera jsem si od Zbyňka koupil DVD a ono to nejde :( Tak dokud je v Praze to zreklamovat...
Já, Sponka a Deterio už sedíme ve Vindoboně a uháníme směr Brno.
Sedni do své helikoptery a v Pardubicích nás možná zastihneš. Sedíme ve druhém voze za lokomotivou u PC stolu.
Pokud to nestihneš, tak na slezině snad ještě někoho zastihneš a DVD otestuj. Pokud bude opravdu vadné, pošlu nové.

Zbyněk Šemora napsal:
Ajemgud napsal:
Já, Sponka a Deterio už sedíme ve Vindoboně a uháníme směr Brno.
Sedni do své helikoptery a v Pardubicích nás možná zastihneš. Sedíme ve druhém voze za lokomotivou u PC stolu.
Pokud to nestihneš, tak na slezině snad ještě někoho zastihneš a DVD otestuj. Pokud bude opravdu vadné, pošlu nové.

Hm,tak Slezina skončila a nikdo se tu ještě nepochlubil,co jste na slezině probrali, a tak dál ..... :roll:

Fotky ze setkání

Něco málo fotografií ze setkání najdete na http://msts.ama-cb.cz/Setkani/. Fotky jsou bez úprav, jen bych chtěl zdůraznit fotografii jednoho účastníka. Podívejte se na fotku P1010023.jpg a věřte či ne, ten chlapec je nevidomý a jezdí na trati Zbyňka Šemory (taky ho na setkání řádně potrápil dotazy). Používá speciálně upravený počítač a jak se i projevil, tak hlavně svou paměť. Vysypat z rukávu všechny stanice a zastávky z Masaryčky směr Pardubice pro něj žádný problém. Já osobně před ním smekám.
Karel

Viz foto P1010023.jpg A kdo je ten pán v té červené mikině,nebo svetru,který stojí na levo od Zbyňka ?

P.S. Díky za hafo fotografíí,je to rozhodně lepší než při minulé slezině,pěkné album :wink:

Na žádné, protože to fotil. Když ale vydržíš, tak spoluorganizátor Vašek P1010008.jpg dostal do ruky mou kameru a až z natočeného sestříhá nějaká krátký filmek, tak si ho budeš moci stáhnout a prohlédnout.
Karel
P.S. Ale aby jsi neřekl, tak na fotce DSC02528.jpg jsem ten uprostřed mezi Zbyňkem a Taxem u mne doma.

Pánové, nemáte z Jiřího příspěvků pocit, že na slezině bylo nejdůležitější, kdo jak vypadá?!?

Slezina

Mrzí mne,že jsem se na poslední chvíli z osobních důvodů nemohl této zajisté velmi vydařené akce zúčastnit a tak bych se chtěl ze zvědavosti zeptat jak to probíhalo a co bude nového?
Z přiložených screenů(770) a avizací(mistr Skura) předpokládám,že budou vydány i nové modely a moje otázka zní,kdy budou i pro ty,kteří se nemohli zúčastnit k případnému stažení na netu??

JOHNZ napsal:
V pravú chvíľu budú :)

P.S.:V zásade tieto modely neboli prístupné ani pre účastníkov sleziny :wink:

No já ani nečekal,že mi zde napíšeš,že mi všechny modely posíláš nyní mailem. :D
Je mi jasné,že 770 asi ještě k downloadu nebude,ale moje otázka směřovala na modely od J.Skůry u nihž bylo avizované vydání 11.11. na slezině,zejména pak ten skin v "kabátu" ČEZu.

Back
Nahoře