Tom Kanka
Vlakvedoucí
Hynďa napsal:.... prvotní podmět k diskusi byl sypající se terén na koleje. ....
Máš pravdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hynďa napsal:.... prvotní podmět k diskusi byl sypající se terén na koleje. ....
Hynďa napsal:Jde o tohle ....
Hynďa napsal:Jde o tohle
...uložím a při dalším načtení ho tam mám zpět.mikulda napsal:No, tak si na ten vrcholek vpravo najedu šipkou, přepnu si F9, nenechám se zmást tím, že v tu chvíli ten zával zmizí a snížím ten bod dolů.
Je to přesně to samé, co jsem popisoval o pár příspěvků zpět.
Hyňďo, Tobě už se zával nevrací ? Tak to se rád přiučím. Ale někde na slezině. Z této debaty mám pocit, že se každý bavíme každý o něčem jiném, jen my dva řešíme totéžHynďa napsal:Jo, to už funguje. Reagoval jsem na mikuldovu metodu.
Zbyněk Šemora napsal:.... Tak to se rád přiučím. ....
Karlos napsal:...a zkusili jste v tom průhledném módu "w" označit daný bod v dané výškové pozici a dát volbu "vždy vybraný"? ...
Zbyněk Šemora napsal:... Kde je ta volba "vždy vybraný" ? ...
Připojuji se k Tobě a také děkuji za vysvětleníZbyněk Šemora napsal:Tak to jsem tenkrát chyběl ve škole, když se to probíralo. To je u mě normální. Kde je ta volba "vždy vybraný" ? Já toho ještě nevím.A co jsem se s těmi skupinami bodů, které mi vyskakovaly zpět natrápil. Takových míst mám v trati ne desítky, ale už snad stovky.
Tom Kanka napsal:Zbyněk Šemora napsal:... Kde je ta volba "vždy vybraný" ? ...
Pravé tlačítko myši při vybraném módu na úpravu terénu.![]()
Zbyněk Šemora napsal:.... Tohle je problém modrých hranic čtverců. ...
S metodou "vždy vybraný" přišel Karlos, to jemu se musíme klanětZbyněk Šemora napsal:Ale nedivil bych se, kdyby Mikulda přišel s nějakou fintou, kterou neznám, jak čtverečky pro tvarování terénu ještě víc zjemnit, aby tohle šlo zvládnout i bez modelu náspu.
Zbyněk Šemora napsal:... Pokud v tom stavitel nemá prsty, tak to mohlo vzniknout přepsáním starou zálohou terénu. ...