Nevim v jaké stavu - přesněji jaká verze GLOBAL je umístěna na Mikuldově odkazu.
Já jsem po pádu hlavního MSTS PC zde na I-netovém PC provizorně instaloval MSTS a byl jsem nucen stahovat celý GLOBAL X-Track z jeho (asi) domovských stránek. A vzal jsem to od "podlahy": základ + všechny další verze 3.10 počínaje a 3.20 konče včetně silnic NEW ROADS a tramvajových kolejí. To vše je stále platný a uznávaný mezinárodní základ kolejí a silnic, které nerozhodí ani Novozélanďana ani občana Burundi-Urundi.
Ty přílepky (update) výrazně rozšiřují nabídku kolejí a silnic v takové míře, že kdo chce může stavět bez Dyntrack.
Zadrhel je v tom, že se někdo na přelomu let 2004-2005 "vrtal" v silnicích a tak na různých místech i světových serveru kolují vedle původních i editované silniční úseky, které ale mají upravenou výšku (jsou výš). Da se to vyhodnocovat podle data stáří souboru *.s
Příklad:
Stavitel AB postaví trať a uživatel CD najde vše v pořádku, pouze na silničních přejezdech zjistí že temena kolnic ma schovaná pod vozovkou. Stavitel AB má v SHAPES původní silniční úseky, kdežto uživatel má tu novější verzi (s editovanou výškou) a proto se mu všechny tyto silnice zobrazují o cca 30 cm výš než jak zamýšlel Stavitel
Druhý menší problém je u sady oblouků s poloměrem od 35m do 65m kde autor objektů otočil texturu temen kolejnic o 90 stupň s ohledem k použití na ostatních kolejových dílech. Pokud je použita klasická jednoduchá textura je to snesitelné - projeví se jako matnější mené ojetá kolej.... Ale při texturách pro žlábkové kolejnice to udělá podivné štráfované koleje.
Jiný problém jsem nezjistil.