Vrbam
Pomocník strojvedoucího
Bechyně napsal:Prosím, mohl by mi někdo poradit, která hodnota u QDirection ve W souboru znamená sklon?
QDirection ( 0 -0.609039 0 0.79314 )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bechyně napsal:Prosím, mohl by mi někdo poradit, která hodnota u QDirection ve W souboru znamená sklon?
děkujiVrbam napsal:Bechyně napsal:Prosím, mohl by mi někdo poradit, která hodnota u QDirection ve W souboru znamená sklon?
QDirection ( 0 -0.609039 0 0.79314 )

Hmm.. To pravděpodobně ne, včera jsem s žádným nepracoval... Poslední věc, kterou jsem udělal byla, že jsem nakopíroval náspy na část úseku z novější verze tratě ( world ), ale šlapalo to bez problému... Tož já neviem hošiBurky napsal:Zvukový sloup????
Já jsem debilTequilla020 napsal:Hmm.. To pravděpodobně ne, včera jsem s žádným nepracoval... Poslední věc, kterou jsem udělal byla, že jsem nakopíroval náspy na část úseku z novější verze tratě ( world ), ale šlapalo to bez problému... Tož já neviem hošiBurky napsal:Zvukový sloup????![]()
nebulus napsal:Dnes ma napadlo či by sa nasledovným spôsobom nedali odstrániť problémy na priecestiach, kde sa závory zapichujú do áut a autá zachádzajú moc ku koľaji: Na problematických priecestiach by sa vedľa traťovej koľaje položil kúsok neviditeľnej koľaje a tým by sa mohla hranica zastavovania áut posunúť na rozumnú úroveň. Čo vy na to, je to možné?