robo stavitel 2010
Posunovač
Ja zase som sa učil pokus omyl a hladaním na internete aj prva verzia trate bola stavana bez vydeji a len s google earth ked ešte v tej dobe neboli ani kvalitne snímky a tpp zo stranky vlaky.net a stavba prebiehala podstate pokus omyl az na koniec som sa dostal ku kvalitným videam tak som zistil ze všetko prerabat by nemalo zmysel tak som začal staviat trat od znova a ta sučastna verzia aj tak bola niekolko krat rekonštruovaná z dovodu zlych sklonov a napojeni kolaji. Ešte v súčastnosti sa sem tam dajaka chyba najde napríklad pred Slancom kde som to nechtiac vynechal ale v najblyzšej dobe sa bude menít cely zvršok takže tie skoky zmyznu a tak isto aj zatacky dost mam aj ostre takze na tom useku to sa da doporiadku. Proste v tejto brandži sa proste neda pytat kazdu hlupost proste ostava len hladat a hladat študovat a experimentovat a mat strasne obrovsku trpezlivost a ked nie tak si zajistit pancierový počitač aby prípade nečoho vydržal pad z osmeho poschodia
O tom všetko je. Ako dobre vazny problem tak sa spytam to je v pohode ale učit klast kolaje a objekty to musi sa kazdy proste naučit a najst si sposob ktorý mu vyhovuje.