Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz napsal:Tak toto kolejivo jsem už viděl někde mezi alternativami XYZM-tracks. Jen to pohledat....
Jo, to bude ono, jen mi není jasné, jak je to s definicí osy koleje, aby příslušné vozidlo bylo posazeno na odpovídající dilataci.KimiR napsal:Bobe,je to přesně dual tracks a měl by být součástí xtrack.Označuje se D1t a něco .s a ještě N1t a něco.s jako použití je perfektní takhle na ten Jindřichův Hradec nebo tam kde je jak klasický rozchod tak i úzkorozchodná trať spolu v jednom.Jen si nejsem jist jetli to bude spolupracovat dobře s xtrack kolejivem,myslím tím jestli třeba se bude moci dát A1t250mConcreate.s a k tomu D1t150mStrt.s .Lukáš
bob57_cz napsal:Jo, to bude ono, jen mi není jasné, jak je to s definicí osy koleje, aby příslušné vozidlo bylo posazeno na odpovídající dilataci.KimiR napsal:Bobe,je to přesně dual tracks a měl by být součástí xtrack.Označuje se D1t a něco .s a ještě N1t a něco.s jako použití je perfektní takhle na ten Jindřichův Hradec nebo tam kde je jak klasický rozchod tak i úzkorozchodná trať spolu v jednom.Jen si nejsem jist jetli to bude spolupracovat dobře s xtrack kolejivem,myslím tím jestli třeba se bude moci dát A1t250mConcreate.s a k tomu D1t150mStrt.s .Lukáš
Já měřím podle nasázených sloupů TV po 50m. To je myslím nejpřesnější metoda. na vyhýbkách se to sice trochu rozhodí, proto před pokládkou vyhýbek nejprve položím solo kolej a nasázím sloupy. A tam kde to není jinak možné, máme přece pravítka nebo dlouhé rovné díly kolejí.Tomas Lee napsal:Takže plně důvěřovat kolejím a jejich délkám :?:
Mě při testech každá lokomotiva naměřila jinou vzdálenost takže je lepší těch lokomotiv vyzkoušet víc a třeba si vypočítat průměr....Tomas Lee napsal:A ještě jednu otázku. Protože jsem se dal do stavby ještě mě zajímalo jaký je rozdíl ve vzdálenostech. Tam kde jsem měl koleje 2x100 m + 1x10 mi 810ka pomocí F5 ukázala 185 mTak bych se chtěl zeptat stavitelů tratí co s tím? Jestli to mám nechat tak, nebo jak to řeší oni. Díky za info
Stavitelxx napsal:pitt napsal:Ahoj, mám problém, keď vyberiem úpravy terénu a čtervenou označím územie, ktoré chcem upraviť, mi to padne. Robí mi to všade v celej krajine. A to ešte len začínam budovať trať.
Zkus klavesou Page Down snížit dohlednost kamery v editoru, anebo označovat menší území...
Houbeles. Tento soubor ti to vyjmenuje automaticky jako hlavní programový.pitt napsal:Chybu, ktorú mi vyhadzuje je, že je nájdená v súbore train.exe.
Jsi si naprosto jistý, že v té textuře je opravdu alfakanál zabalený ? Zkontroluj pomocí TGAtool2.Ivan.ps napsal:Zdravím Vás. Mám takýto problém. V Globale trate mám uložené jednotlivé modely ciest aj s textúrami atď. Tieto textúry ciet však obsahujú alfakanál, ale v Shape Wieweri a v Editore sa tento alfakanál nezobrazuje a cesty sa mi zobrazujú bez alfakanálu. Nevie mi niekto poradiť kde by mohol byť problém??? Ďakujem
bob57_cz napsal:Jsi si naprosto jistý, že v té textuře je opravdu alfakanál zabalený ? Zkontroluj pomocí TGAtool2.Ivan.ps napsal:Zdravím Vás. Mám takýto problém. V Globale trate mám uložené jednotlivé modely ciest aj s textúrami atď. Tieto textúry ciet však obsahujú alfakanál, ale v Shape Wieweri a v Editore sa tento alfakanál nezobrazuje a cesty sa mi zobrazujú bez alfakanálu. Nevie mi niekto poradiť kde by mohol byť problém??? Ďakujem