Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Chyba. V Global jsou modely cest, ale textury už nikoli, ty jsou v adresáři trati. V Global/Textures je celkem 31 souborů ace. Nic víc tam nemá co dělat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je o něčem jiném. ShapeView neukáže otexturovaný model, pokud bude model.s v "Global" a jeho textura.ace v "nějaká štreka". ShapeView to potřebuje mít u sebe, nemůže čuchat, kde má textury hledat.Zbyněk Šemora napsal:Chyba. V Global jsou modely cest, ale textury už nikoli, ty jsou v adresáři trati. V Global/Textures je celkem 31 souborů ace. Nic víc tam nemá co dělat.
Podržet Shift a označit co nejvíce objektů a pak delete. Ale s databázovými objekty je problém. Asi by šlo komplet odstranit nepotřebné čtverce ve world a tiles (musím si zjistit které). pak spustit editor MSTS s obnovou databáze. Ta odstraní databázové objekty, kde pro ně není zápis ve world. Po úspěšném ukončení ale nebudou funkční žádná návěstidla a editor bude nabízet i jejich odstranění. Po absolvování této procedury bude editor jak po válce. Proto je lepší před obnovou databáze všechna návěstidla nejprve smazat. Já to tak kdysi dělal. To bylo ještě z dob, kdy jsem měl postaveno Kúty - Brno a "hloupých" 160 kilometrů. Na této délce nezabere tolik času všechna návěstidla znovu osadit.Tomáš Jareš napsal:Zdravim, mohl by mi prosim někdo říct, jak smažu pokud možno rychle větší kus tratě?
No máš ještě dvě možnosti. Buď odstraníš z celé tratě ty "modré jehlany" na silnicích spojené "modrou čarou", které vymezují dráhu aut, anebo si vyrobíš neviditelné auto.Tomáš Jareš napsal:Děkuji. Mohl bych se ještě zepta, jak vypnou na celé trati provoz? V9m, že je to v souboru CARSPAWN.DAT, ale ten nezná číslo 0...
David Hájek napsal:Zdravím,
podobnou otázku jsem na foru nenašel,tak si ji zde dovolím položit já.
Mám vytvořen soubor .mkr se zeměpisnými polohami míst významných pro stavbu trati,ale v editoru tratí se žádné "markery" neobjevují.
Chybu v mkr bych zavrhl /ověřeno dle dokumentace k editoru a zkušenými tvůrci/.
V čem tedy může být zádrhel ? Je třeba něco pro zobrazení "markerů" v editoru nastavit ?
Jen dodávám,že bych rád pracoval s tratí,která není nainstalována v defaultním adresáři C: ,ale v instalaci MSTS na disku D: .Narazil jsem totiž na názor,že markery fungují jen u tratí v rámci defaultní instalace MSTS.
Předem děkuji za reakce na tento příspěvek.
David
Kosac napsal:Je .mkr soubor v unicode? Jinak v editoru by mely byt defaultne zapnute. V editoru (nemam ted cestinu - wiev - markers (tipuju zobrazit - markery)...
Martens napsal:... problém byl v tom, že jsem používal v názvu souboru mkr i v názvu adresářů trati mezerník. Nemůže to být tím? KDyž jsem si udělal pokusnou trať bez mezery v názvu, tak to běhalo.
To už se tu ale psalo mnohokrát, že platný zápis registrů je vždy jenom a pouze ten poslední.David Hájek napsal:Zdravím,
tak jsem ještě vyzkoušel editory tratí nainstalovaných defaultně na disku C: a tam zobrazení markerů funguje.Na disk C: jsem instaloval až po instalaci "prvního" MSTS na disk D:,takže se zřejmě někde něco popřepisovalo /nejsem znalec,ale snad jakési registry/ a tak jsou zřejmě nedefaultní instalace /případně "první" instalace/ MSTS ochuzeny o jisté funkce.V mém případě tedy využití markerů při stavbě tratí.
No nic,místo značek z mkr jdu do terénu sázet "navigační" topoly.
David
Když si budeš stavět vlastní trať a do jiných zasahovat nebudeš tak se jim nemůže nic stát.IceMcLaren napsal:Zdravim vsetkych, mam jeden problem.
Staviam si vlastnu trat a neviem ci si ju mozem dat do notebooku kde mam 5 dalsich instalaciek, ci sa v tych ostatnych tratiach nejako nezmeni databaza trate, teda ci budu ostatne trate funkcne.
Pokud jsou všechny na stejném Globale, tak bez problémů se můžeš hrabat ve všech.IceMcLaren napsal:Zdravim vsetkych, mam jeden problem.
Staviam si vlastnu trat a neviem ci si ju mozem dat do notebooku kde mam 5 dalsich instalaciek, ci sa v tych ostatnych tratiach nejako nezmeni databaza trate, teda ci budu ostatne trate funkcne.