IceMcLaren
Pokladník
Praveze maju ine globaly. Mam BP, 321, ZSR 130, 150 a 169. Takze asi bude lepsie ked tu trat budem stavat na kompe kde nemam ziadne instalacky?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ehm, čemu říkáš "instalačky"? Já pod tím pojmem chápu instalační soubor (tedy v případě MSTS je to originál 2CD).IceMcLaren napsal:Takze asi bude lepsie ked tu trat budem stavat na kompe kde nemam ziadne instalacky?
Já jsem pro přidávání jednotlivých objektů, zejména pokud už v trati něco máš. Takže do shapes patří soubory .s a .sd, do textures soubory .ace. Každý model musíš mít zapsán v .ref, jinak jej do tratě nedostaneš. Ref najdeš často u modelu, který je ke stažení na netu. Pokud si model vytahuješ z jiné trati, lze najít jeho zápis v ref trati podle jména .s souboru. Pozor na závorky.IceMcLaren napsal:Zdravim vsetkych, potreboval by som poradit. Chcem si dat do trate nejake objekty, jedna sa konkretne o vyhybky, lampy, koncove kolaje a skolonove tabule ale este tam budem davat aj dalsie a neviem kam to mam vsetko nakopirovat a ci mam vsetko zapisat aj do ref suboru. Som zaciatocnik v stavani trati a preto sa pytam. Budem vdacny za akukolvek pomoc.
Soubory .s a .sd nakopíruješ do složky Shapes a soubory .ace nakopíruješ do Textures. A pak samozřejmě zápis do .ref. Dá se to udělat i tak, že by sis z jiné trati zkopíroval kopletně Shapes, Textures a .refIceMcLaren napsal:Zdravim vsetkych, potreboval by som poradit. Chcem si dat do trate nejake objekty, jedna sa konkretne o vyhybky, lampy, koncove kolaje a skolonove tabule ale este tam budem davat aj dalsie a neviem kam to mam vsetko nakopirovat a ci mam vsetko zapisat aj do ref suboru. Som zaciatocnik v stavani trati a preto sa pytam. Budem vdacny za akukolvek pomoc.
Hynďa napsal:IceMcLaren napsal:Zdravim vsetkych, potreboval by som poradit. Chcem si dat do trate
Soubory .s a .sd nakopíruješ do složky Shapes a soubory .ace nakopíruješ do Textures. A pak samozřejmě zápis do .ref. Dá se to udělat i tak, že by sis z jiné trati zkopíroval kopletně Shapes, Textures a .ref
Tak byl jsi rychlejší Jíříku![]()
Dakujem za pomoc, ale niektore veci nie su zapisane v ref. subore, napr. tie ovladace vyhybiek som nenasiel v mojich tratiach ktore mam doma.
Ostatní dořešíme v SZIceMcLaren napsal:Dakujem za pomoc, ale niektore veci nie su zapisane v ref. subore, napr. tie ovladace vyhybiek som nenasiel v mojich tratiach ktore mam doma.
IceMcLaren napsal:Ty jsou, stejně jako návěstidla zapsaná, pokud vím, v sigcfg.dat a sigscr.dat.Hynďa napsal:IceMcLaren napsal:Zdravim vsetkych, potreboval by som poradit. Chcem si dat do trate
Soubory .s a .sd nakopíruješ do složky Shapes a soubory .ace nakopíruješ do Textures. A pak samozřejmě zápis do .ref. Dá se to udělat i tak, že by sis z jiné trati zkopíroval kopletně Shapes, Textures a .ref
Tak byl jsi rychlejší Jíříku![]()
Dakujem za pomoc, ale niektore veci nie su zapisane v ref. subore, napr. tie ovladace vyhybiek som nenasiel v mojich tratiach ktore mam doma.
Johníík napsal:Zdravím všechny příznivce MSTS!
Měl bych opětně problém se stavbou tratí a to, že když mám postaveno cca 5km tak jsem si chtěl vyzkoušet trat tím zůsobem, že si udělám jednoduchou aktivitu...
U Trati BP a 321 se mi tratě načítají cca 4minuty.. U mojí se mi schéma kolejiva vůbec nenačetlo a pouze to dělalo jako že to načítá..
Nechal jsem to běžet 2hodiny a furt nic..
Fakt mi to jde na nervy.. Nemá někdo s tímhle problémem nějaké Zkušenosti a neporadil mi ???
ps. doufám že jsem správně popsal problém a je to pochopitelné
_________
Honza
Děkuji všem za pomoc...Stavitelxx napsal:Johníík napsal:Zdravím všechny příznivce MSTS!
Měl bych opětně problém se stavbou tratí a to, že když mám postaveno cca 5km tak jsem si chtěl vyzkoušet trat tím zůsobem, že si udělám jednoduchou aktivitu...
U Trati BP a 321 se mi tratě načítají cca 4minuty.. U mojí se mi schéma kolejiva vůbec nenačetlo a pouze to dělalo jako že to načítá..
Nechal jsem to běžet 2hodiny a furt nic..
Fakt mi to jde na nervy.. Nemá někdo s tímhle problémem nějaké Zkušenosti a neporadil mi ???
ps. doufám že jsem správně popsal problém a je to pochopitelné
_________
Honza
Ahoj, otevři si trať v editoru a zkontroluj všechny návěstidla včetně posunových. Někde na trati si umístil návěstidlo a zapomněl si ho nastavit, proto ti editor aktivit trať nenačte.