Trať ŽSR 170

pozn. Atička keď majú tú funkciu, tak sa píše v parametroch že VIVO
počuj nemaš daakeho kamarata s TV alebo takou grafikou? Musíš mať :D

Jiří: A si si istý, že to nie je naopak (teda, že si svoje DVD môže odzálohovať na kazety /ktoré pri nepoužívaní vydržia podstatne dlhšie/) ... lebo DVD rekordér za 5000,- KČ sa mi vidí prilacný ...

Páni, všetkým Vám ďakujem za rady, ale nebolo by lepšie pokračovať v podstate už len vašej debaty niekde inde (nie hydepark), pretože od trate 170 to má už ďaleko. Ďakujem.

Ešte chvíľu vydrž, potom to presuniem, JOHNZ

Dobrý deň
chcem sa autora opýtať ako pokračuje so stavbou trate pretože akosi neinformuje. Vďaka

Robo napsal:
Fotečky by sa nenašli ? Mňa ako domáceho to veľmi zaujíma.
V nedeľu nahrám fotky na web. A to video by mi veľmi pomohlo, takže mi ho prosím pošli. Adresu napíšem e-mailom.

Oznamujem že zo stavbou trate som znovu začal. Úplne odznovu. Používam X-Tracks 3.18 +ÚZK 3.18. Zatiaľ som postavil koľaje v úseku Vrútky - Martin. (Vrútky aj nákladné).

Ahoj
chcem sa spýtať autora, ako pokračujú práce na tejto trati, a či ešte vôbec pokračujú... dlho sa tu nič nehovorilo...

Dlho sa nic nehovorilo a ani web stranka nie je funkcna. Ako to bude dalej?

Tak to by som sa aj ja chcel spytat ci sa na tejto trati pacuje a ci je nejaka stranka. Prosim autora aby dal vediet aspon nieco :D :D :D :D :D :D :D

A ak odpovie tak sa este chcem spytat ci tam bude aj usek Banska Bystrica - Margecany. Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Keby tam bol aj "úsek" BB - Margecany, najskôr by sa to volalo trať 173. Za druhe, prispevky sa daju po odoslani aj upravovat, tak toho laskavo vyuzivaj a za tretie, za takyto styl prispevku by asi mal sto chuti ti odpovedat ... JOHNZ

Hotové už niečo ako tak je, mám už vymodelovaných pár objektov z Vrútok. Screeny sem hodím tak za týždeň, keď ich dám do trate.

kdyby byla hotová, dala by sa dakde stiahnut. A vzhledem k tomu, že se zatím nikde stáhnout nedá, tak hotová asi není.Až bude,určitě to tu bude napsáno.

Somatko napsal:
Je uz tato trat hotova alebo sa da dakde stiahnut?

Tak to se nedivím, že už jsi rozčílil plno lidí kolem MSTS, když v každém vlákně máš jen napsáno co, kdy, kde bude ke stažení.
Mladý muži trpělivost!!! nebo přeteče ostatním.

Back
Nahoře