Jiří napsal:Vrbam si zaslouží ode mne pochvalu za skvělý model,leč mi nefungují zvuky.V instalačním balíku sice je adresář /common.snd/snd730/730cab.sms a 730eng.sms, ale chybí mi wav soubory,které by se přehrávali. Když jsem editoval tyto sms soubory,tak to odkazovalo na lokomotivu 742 a když jsem chtěl zkopírovat obsah adresáře \common.snd\snd742 do složky snd730, tak jsem si pro změnu všimnul,že mi chybí soubor 742_rychlomer.wav na který odkazuje sms soubor 730cab.sms. Soubor 742_rychlomer.wav nebyl ani ve složce snd742 ani jinde v Trainsetu.
Tak doufám,že mi autor engu odpustí,když jsem si dovolil v EngMexxu upravit cestu a to tak, že zvuk wagonu jsem nasměroval na ( " ..\..\Zvuky\loko_diesel\742\742eng.sms " ) a zvuk kabiny jsem nasměroval na ( " ..\..\Zvuky\loko_diesel\742\742cab.sms " ). To jsou nové zvuky,které jsem si stáhnul z http://jacek-msts.ic.cz/
Škoda,že Vrbam do toho instalačního balíku,kde jsou soubory snd730/730cab.sms a 730.eng.sms nepřidal i zvukové soubory wavMožná jsem tímto ochuzen o reálnější zvuky.
![]()
Jiří, tohle je problém, když existují 2 typy společných adresářů pro caby a zvuky a není vůle se dohodnout ...... Vrbam je v tom nevinně.... engy jsou práce toho, kdo engy ladil.....
Naposled editoval moderátor: