RE: Počítačová poradna všeobecně
Nechcem byť skeptik, ale od kúpy nového noťasu sa potýkam s výkonovými problémami. Mám ATi 5451 a chová sa to velice roztodivne. Po štarte MSTS vždy FPS60, kontinuálne klesá a po polhodine sa ustáli na 10. A na rôznych tratiach, pričom najlepšie si stojí práve BP, tam mávam FPS okolo 20. Trať 240 úplne mizerne, to isté DVK.
Nastavené mám všetko dobre... vidím skôr problém v kompatibilite nových grafických kariet s DivX 7
Zbyněk Šemora napsal:Asi jsi potvrdil zkušenosti ostatních, že nové grafiky nVidie už nepodporují MSTS. Já naštěstí metodou pokus a omyl zůstal věrný grafikám ATI konkrétně HD 5750 a 5770 a v obou případech vše šlape jak hodiny s vysokým FPS.
Možná je to ale jen o nastavení, asi bych se poradil s někým znalým osobně, aby situaci přímo viděl. Ale spíš bych to viděl na výměnu za ATI.
Nechcem byť skeptik, ale od kúpy nového noťasu sa potýkam s výkonovými problémami. Mám ATi 5451 a chová sa to velice roztodivne. Po štarte MSTS vždy FPS60, kontinuálne klesá a po polhodine sa ustáli na 10. A na rôznych tratiach, pričom najlepšie si stojí práve BP, tam mávam FPS okolo 20. Trať 240 úplne mizerne, to isté DVK.