Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pajavlaky napsal:Tak to mám myslím PCI... Mě by docela zajímalo, jestli Ti třeba Mikšiho aktivita Os 4640 na maximální grafiku nepadne po výjezdu z Břeclavi. Nebo jestli je někdo, kdo to projede. Mám zkušenost, že všechno stáhnu.Úplně všechno na minumum, kromě kvalitu zobrazení objektů a zvuky. Aktivita padne...
No tá Pajova RAM-ka môže byť aj výrobnou vadou (samozrejme nieje vylúčené zasahovanie užívateľom, prípadne použitie nevhodného SW ktorý poškodí modul), ale Jiřího vadná alokačná tabuľka môže byť následkom nejakého "sajrajtu" v PC.Známy mal takú istú skúsenosť - sťiahol pravdepodobne vírus a ten mu rozhodil alokačnú tabuľku.Takže jedine reinstall OS.Ale zase sa potvrdilo zmáme pravidlo "veľa kriku pre nič", nakoľko ak aktivita šlape 10 ľudom z 11 asi to nebude náhoda a väčšinou ide o vadu pri 11 používateľovi.bob57_cz napsal:Tak po konzultacích pomocí SZ a mailů a vykonání doporučených testů se příčiny přece jen ukázaly v komponentách HW:
Pája má vadný jeden blok RAM, cesta do CB nebyla nutná, stačil na to test GoldMemory.Pajavlaky napsal:Mám takový dojem, že chyba je v aktivitách a ne v mém PC, protože tohle už neni možný. Jestli někdo víte, co s tim a umíte to, můžete si udělat výlet do ČB.
Jiří má nabouranou alokační tabulku na HDD.Jiří napsal:Mám velmi závažný problém s počítačem ......Čím to může být ? Může to být HDD, procesorem či RAMkou ? Teďka jako o závod vypaluji skoro celý Trainset včetně Globálů a taktéž některé aktualizaci zálohuji, pro případ,kdyby počítač havaroval.
Oba budou řešit svoje PC v dalším řízení u svého prodejce/servisu (garance).
To bude urcite HW vada, nebo nekompatibilita s deskou...Ale tezko muzes znicit RAM softwarem...Mirec napsal:No tá Pajova RAM-ka môže byť aj výrobnou vadou (samozrejme nieje vylúčené zasahovanie užívateľom, prípadne použitie nevhodného SW ktorý poškodí modul),
Mirec napsal:Jiřího vadná alokačná tabuľka môže byť následkom nejakého "sajrajtu" v PC.Známy mal takú istú skúsenosť - sťiahol pravdepodobne vírus a ten mu rozhodil alokačnú tabuľku.Takže jedine reinstall OS.Ale zase sa potvrdilo zmáme pravidlo "veľa kriku pre nič", nakoľko ak aktivita šlape 10 ľudom z 11 asi to nebude náhoda a väčšinou ide o vadu pri 11 používateľovi.
Tak tak ...JOHNZ napsal:zarkow: naozaj ide to tazko, ale ide to a uz som to videl v praxi, takisto som v praxi videl SW odpalenie procesora, grafickej karty a cipsetu na doske ... sikovnemu programatorovi sa medze nekladu![]()
Tak to som zvedaví aj ja, čo nato povedia páni IT odborníci ...Jiří napsal:Asi to nebude alokační tabulkou,začínám se přiklánět k možnosti,že nemám ve Windows zapnutou podporu bigLBA to musí být zapnuté pro disky větší než 130 GB. Dneska dopoledne jdu do servisu s počítačem,tak jsem zvědav,co mi na to řeknou.
Pokud to clovek prezene s overclockingem, muzou nastat problemy. Ale odpalit neco lze podle me jedine pri zvysenem napeti, pokud pojedes na default napeti a zvednes neumerne frekvenci napr. CPU, RAM nebo GPU, vznikne maximalne nestabilita a pady systemu.JOHNZ napsal:zarkow: naozaj ide to tazko, ale ide to a uz som to videl v praxi, takisto som v praxi videl SW odpalenie procesora, grafickej karty a cipsetu na doske ... sikovnemu programatorovi sa medze nekladu![]()