Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
O podobnom probléme som síce iba počul od niektorých kamarátov, ale pomohla iba preinštalácia MSTS. Samozrejme vychádzam z predpokladu že v PC nežije nejaký vírus a pod.Šnek napsal:Mě se najednou aniž bych zasahoval nějakým způsobem do počítače a nastavení MSTS rapidně snížil FPS.Dělá mi to u všech tratí,tak kdyby měl někdo radu co s tím.
Šnek napsal:Mě se najednou aniž bych zasahoval nějakým způsobem do počítače a nastavení MSTS rapidně snížil FPS.Dělá mi to u všech tratí,tak kdyby měl někdo radu co s tím.
Tweekovací programy slouží na úpravu Windows. Kvalitní tweekovací program je TuneUp Utilities 2007.Čouda napsal:Bobe prosí Vám. Co máte na mysli tím tweekovým programem? Také mi trvá dlouho vypínání PC. Prosím pěkně![]()
Čuřil napsal:Hezky vecer, pred chvilickou jsem zazil smrtelny pot na cele a mel jsem obrovsky vysoky tlak jako pred infarktem.
Z jistych pochopitelnych duvodu jsem byl nucen restartoval Windows XP, a po restartu nastal smrtelny pot, pocitac se vubec nenabootoval, misto toho mi psalo anglickou hlasku DISK BOOT FAILURE, jako kdybyste zformatovali pocitac a nemel z ceho pocitac bootovat. Tak jsem tedy jeste jednou provedl restart a podival se do BIOSU nic podezrelyho mi to nic nehlasilo, mel BIOS nacteny HDD i vypalovacku a cd mechaniku tak jsem tedy restartnul PC a pomale chvilice opet napis DISK BOOT FAILURE, pak jsem dostal sesty smysl a aniz bych se nejak rozmyslel jsem vypnul pocitac tim hlavnim tlacitkem kterym startuji PC. Pocitac se vypnul a pak mne napadlo ze zadu pocitace vypnout tlacitko napeti, tedy uplne pocitac vypnout aby do neho nesel el.proud. Pak jsem tlacitko po chvilce zapnul a zkusil spustit PC. Po zapnuti PC BINGO windows zacal normalne bootovat a pak uz jsem se normalne prihlasil pres svoje uzivatelske jmeno a heslo do windowsu.
JSEM Z TOHO JELEN A KOUKAM NA TO JAK NA ZAHADU BLAIR WITCH, NEVITE CO TO MOHLO ZPUSOBIT, PRECE JENOM NECHAPU TU HLASKU disk boot failure, insert disk, bla bla bla![]()
![]()
Ta znělka se nezobrazuje, protože ve složce Global nemáš požadovaný soubor Startup. Jinak podle mého názoru se ti to v okně otevírá proto, protože to spouštíš s parametrem. Viz jiné vlákno. Toť můj názor.151-tka napsal:Mám takový problém a newím kde ho dát tak jsem ho dal tady. Když spustím MSTS přes trainstore všechno mi načtě a spustí train simulator. Neobjeví se zněla ale načítání ano. Chvilku tam je a najednou zmizí a přepne se do černé obrazovky oramovanou modrou jak to u XP bývá. Prosím newím s tím rady co s tím. Prosím o rady
bob57_cz napsal:" Modrá smrt" obsahuje číslo chyby, to si opiš a dej vyhledat ne webu.StrojvedouciDoBoha napsal:.. ale pak následovala modrá smrt a pomůže jen reset. ...Hardware je ani ne půl roku starý, tak doufám že tam to nebude i když tomu vše nasvědčuje