Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomas Lee napsal:Doporučíte mi procesor "navláčky" v hodnotě 2500-3000tis ?? Delší dobu jsem to teď nesledoval, protože nebylo třeba a tak nějak jsem ztratil přehled.
Díky předem![]()
Tomas Lee napsal:Doporučíte mi procesor "navláčky" v hodnotě 2500-3000tis ?? Delší dobu jsem to teď nesledoval, protože nebylo třeba a tak nějak jsem ztratil přehled.
Díky předem![]()
Tomas Lee napsal:Miran: Vím, že jde o celý systém. Mě MSTS funguje tak nějak relativně dobře. Ale cítím, že příchodem např. railsimulatoru bych musel dělat hodně ústupků. V podstatě doladění bude probíhat průběžně. Nyní bych potřeboval jen trefit procesor aby bylo na čem stavět. Těch technologií je teď tolik, že se v tom ztrácím.
StrojvedouciDoBoha napsal:Tomas Lee napsal:Miran: Vím, že jde o celý systém. Mě MSTS funguje tak nějak relativně dobře. Ale cítím, že příchodem např. railsimulatoru bych musel dělat hodně ústupků. V podstatě doladění bude probíhat průběžně. Nyní bych potřeboval jen trefit procesor aby bylo na čem stavět. Těch technologií je teď tolik, že se v tom ztrácím.
Já osobně si myslím, že nakonec stejně zjistíš že bude lepší postavit komp od píky...můj názor, přijde na to jak je na tom tvůj současný
Já jsem taky myslel, že tu vylepším to a tu ono ale pak jsem zjistil, že základovka je šmé tudíž jsem přikročil k řešení od píky...
Tomas Lee napsal:Miran: Vím, že jde o celý systém. Mě MSTS funguje tak nějak relativně dobře. Ale cítím, že příchodem např. railsimulatoru bych musel dělat hodně ústupků. V podstatě doladění bude probíhat průběžně. Nyní bych potřeboval jen trefit procesor aby bylo na čem stavět. Těch technologií je teď tolik, že se v tom ztrácím.
Počítač, který je připojený k internetu, přes průvodce nastav připojení a u druhého PC, který je připojen síťovým kabelem do Připojení k místní síti- Protokol sítě internet (TCP/IP)- Vlastnosti - zatrhnout obě adresy "Získat automaticky"Ivan.ps napsal:Zdravím. Môj problém nesúvisí priamo s MSTS ale myslím, že do tohto vlánka patrí.
Mám doma dva PC a na oboch mi zvykol bežať internet cez router D-link DSL-562T. Jeden počítač je pripojený cez USB, druhý cez Sieťovú kartu.
Zamrzne celý program, nebo i Windows?Ivan.ps napsal:Zdravím Vás. Stalo sa už niekomu, že sa vám po dvojkliku na ikonu nejakého programu ten program nedal spustiť??? Mne sa to dnes stalo po nainštalovaní trainsim gamepacku do Gmaxu. Program nie a nie sputiť. Vždy sa po kliknutí na odkaz zobrazia pri kurzore na pár sekúnd presýpacie hodiny, potom zmiznú a program sa nespustí. Ako keby som ani neklikol na jeho ikonu. Stretol sa s tým niekedy niekto? Neviete poradiť prosím? Ďakujem
Pokud se to děje i po restartu PC, tak si vyčisti regitry a pamět PC.Věř že to potom půjdeIvan.ps napsal:Windows beží v pohode a aj všetky ďalšie aplikácie. Iba program sa jednoducho nespustí.
phptt napsal:Pokud se to děje i po restartu PC, tak si vyčisti regitry a pamět PC.Věř že to potom půjdeIvan.ps napsal:Windows beží v pohode a aj všetky ďalšie aplikácie. Iba program sa jednoducho nespustí.
Mohlo by to běhat slušně až s plánovaným rozhraním USB 3. Na stávajících USB 1 a 2 ne - je na to pomalé. Na zálohování stačí, ale pro běh aplikací IDE/SATA.Ivan.ps napsal:Chystám sa kúpiť k notebooku extrený USB disk. Chcel by som sa spýtať, či je možné mať celú inštaláciu MSTS na tomto disku aby všetko korektne chodilo a či to môže mať nejaké mínusy keď budem mať MSTS nainštalovaný na externom disku? teraz mám v notebooku 5400 otáčkový disk a extrený je 7200 otáčkový. Je možne že by sa mi zlepšil o niečo chod MSTS??? Ďakujem
Nedávno se mi podařil vyřešit tento problém, kvůli kterému jsem vlastně založil tohle vlákno.Zbyněk Šemora napsal:Potřebuji poradit. Doma se mi občas stane jev, kdy po delší práci na PC po kliknutí na plochu nebo ikonu se mi označi několik ikon najednou a otevřít samozřejmě nejdou. Vyřešil to restart PC. Právě se mi to stalo v práci po 3 hodinách provozu, kdy byl spuštěný jen účetní program. Po příchodu zákazníka mi nešlo zboží zaúčtovat, otvíraly se mi jiná okna (dosovský program). Tak jsem Účto ukončil a chtěl znovu spustit. Ejhle označilo se mi asi 15 ikon najednou a PC nešel ani vypnout. Tak jsem ve správci úloh povypínal co se dalo a až potom se PC dalo restartovat.
Po restartu PC vše OK. Takže to samé jako se mi stávalo doma.
Možná to má společného jmenovatele, vždy byl spuštěn a ukončen editor MSTS.
Rád bych znal příčinu.