Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavel14 napsal:Zdravím,mam problém ohledně stavění.Chtěl jsem pokračovat v trati,ale klávesnice a myš nereagují.Nejde pohybovat ani otáčet po terénu a nevim co s tim.Jestli s tim máte někdo zkušenosti,tak bych přivítal jakoukoliv pomoc.
jm252485 napsal:Pavel14 napsal:Zdravím,mam problém ohledně stavění.Chtěl jsem pokračovat v trati,ale klávesnice a myš nereagují.Nejde pohybovat ani otáčet po terénu a nevim co s tim.Jestli s tim máte někdo zkušenosti,tak bych přivítal jakoukoliv pomoc.
Mně se něco podobného stalo za provozu a světe div se, na vině bylo "vstupní video" (soubor startup.mpg v adresáři GLOBAL). Jednou z možností bylo dočasně skočit do okna (alt+Enter) a hned zpět a pak jsem narazil na radu zrušit toto video. Takže letělo z okna a je klid. Problém je údajně u některých grafických karet (toto se stalo na integrované g.k. Intel). Není to možný problém ?
Zbyněk Šemora napsal:Ale na jednu věc jsem u NODa narazil. Sice vše OK, počítače jsou živější, ale jak průběžně stavím, tak je nutné kopírovat zálohy (adresář Breclav - Praha) na šuflík s IDE hardiskem. Vždy tento úkon byl záležitost asi 8 minut. Předpokládaná doba se zobrazovala nejprve 3 minuty a pak to vylezlo na těch 8. Ale nyní jsem si doma všiml, že předpokládaná doba kopírování je asi 50 minut a průběh kopírování souborů tomu napovídal. Testoval jsem disk a vše OK. Někdy se mi stalo, že šuflík nebyl dobře elektricky propojen a chodil velmi pomalu. Ale tentokrát vše OK. Tak jsem znovu kopíroval, opět to vylezlo na 50 minut, ale po chvíli to spadlo na těch 8 minut. Ráno příjdu do práce a ten samý jev. Tak jsem pozoroval podrobnosti a brzdou je kopírování adresáře World. Tam to po celou dobu bylo opět na 50 minutách. Ale jakmile se kopírovalo Tiles, tak se vše rozjelo na standartní rychlost a čas do konce kopírování spadl na normál. Teď to zkouším po síti na notebook, zde je kopírování pomalejší, na vstupu mám asi 11 až 13 minut, ale jak došlo na kopírování world, čas vylezl na 169 minut do konce kopírování
Ale jakmile došlo na Tiles a další složky, tak se kopírování rozběhne a čas kopírování spadl na 8 minut a jsem někde v půlce.
Umí to někdo vysvětlit?
Když jsem měl AVG, tak rychlost kopírování byla konstantní a objevovaly se jen čísla 6 až 8 minut, které už jen se zmenšovala.
Ale jinak kvůli AVG jsem žil v domnění, že jsem tenkrát koupil špatný a líný notebook a AVG 8 to ještě zhoršilo. Nyní, když mám NODa si ještě nemohu zvyknout, jak rychle se otevírají okna a mohu ihned bez škobrtnutí rolovat.![]()
Může to být ledasčím. GK jako taková nemá až tak veliký vliv na chod MSTS. Pády hry v 90% připadjí na vrub spíš nevhodnému nastavení HW a jeho celkovému výkonu.MSTS333 napsal:Zdravím,
Vedel by mi niekto povedať, či grafická karta Win Fast PX 6600 GT (2 ročná, na nete som už k nej nič nezistil) je vhodná k náročnejším tratiam? Hlavne pri náročnejších tratiach pri zimných a nočných textúrach hra padá. Je to grafickou kartou, alebo pamäťou (2 GB)? Ďakujem.
Tak už jsem svůj problém odstranil. Jelikož tuto verzi tady nikdo z členů fóra nezná (nebo nechtějí odpovědět a myslí si něco o Leninovi :study: ), tak alespoň napíšu, co jsem udělal a snad se odborní znalci, co Noda mají , přestanou smát a alespoň se vyjádří, jestli jsem nic nezkazil:Zbyněk Šemora napsal:To je zajímavé, už tady jsou dvě rady jak na NODA 32, ale má to jeden nedostatek. Nic takového v nastavení mého NOD32 nemám.
Asi bude rozdíl ve verzích. Já používám
ESET NOD 32 Antivirus 4
Ani jsem netušil, že existuje víc verzí. U AVG, když nastoupilo 8.5 na 7 skončila technická podpora.
U NODa mi prodejce říkal, že mohu použít i verzi 3![]()
Ono to celkem jednoduché. Všechny řídící soubory (w,ws, bk, eng, sms, wag a ostatní) jsou textové soubory pevně daného obsahu jež se nespouštějí a jejichž obsah je interpretován enginem MSTS, takže by se v nich jakýkoliv virus asi pěkně těžko schovával a zaručeně by byl odhalen hned při startu simulátoru, neboť by MSTS narazil na něco co v souborech být nemá a následovala by buď chybová hláška a nebo spíše pád MSTS s nám všem zmánou výzvou k napsání Billovi do Redmondu. Takže bych si asi zase tak těžkou hlavu z tohoto nedělal.Zbyněk Šemora napsal:.......Takže řešení mi navrhl, abych skenování souborů zase zatrhnul, ale abych si vypsal na seznam přípony, které se nemají skenovat. Konkrétně w, ws a bk. Pak už to valí normálně. No jo, ale co když se podobně bude jmenovat nějaký virus ? Z webu by to hrozit nemělo, ale pokud kdokoli příjde s klíčenkou, ....