Jacek napsal:No já nevím, já jsem zrovna dopravní zaměstnanec, ale čím více vlaků, tím pro nás lépe. Už teď se děsíme stále klesajícího posunu nebo menšího počtu křižování ve stanici.Martens napsal:Čeho se bojím? Že dopravní zaměstnanci budou "klást provozní obstrukce"...sem tam se pustí před express náklad....
Ale třeba je to blbost....
O "kšeft" tady přijdou strojvedoucí, atd. Ale doprava ne. A rozdíl mezi vlakem ČD a jiného dopravce pro dopravního zaměstnance není žádný - pro každý tu vlakovou cestu stavím stejně...
Pokud ČD tučně zkásnou RT za užití dopravní cesty, tak to pochopím.....vem si to obecně i z pohledu podnikatelského subjektu, kdy bys jako podnikatel umožnil konkurenci, aby využívala Tvé zařízení a fungovala bez problémů, zatímco ty jako podnikatel se trápíš s obsazeností svých prostředků SC....jinak řečeno z mého pohledu šéfa sw firmy - mám problém sehnat zakázky pro své programátory, ale budu v klidu zakázky přehrávat konkurenci.....
Ale je fakt, že vycházím z toho, jak funguje zdravé konkurenční prostředí...proto jsem zvědavý, jak to potom bude vypadat se SC tak 1/4 roku po fungování RT Expresu....
Že pustí lokální tratě soukromému dopravci, to je pochopitelné, třeba se to ČD nerentuje, ale tady jde o průlom - první soukromý rychlík a to na celkem důležité trati vedle vlajkové lodi ČD - Pendolina