Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Tax napsal:
Čouda napsal:
Nebulus: Počul si někdy tatru 815 6x6? To sa na T815 8x8 moc nepodobá.

Čoudo, Tatra 815 môže mať 8, 10 aj 12-valcový motor v závislosti podľa verzie a určenia. Nehovor mi, že 8 a 12-valec majú úplne identický zvuk.

Takisto hydra 852 má 12-valec s turbom a hydraulickú prevodovku SRM a predsa bude mať iný zvuk, než hydroberta T478 s 12 valcom a hydraulikou SRM.

Dokonca aj hydroberťácky motor K12V220DR bez tlmiča bude mať iný zvuk, než K12V230DR z 750/753 s tlmičom a dynamim zaveseným na motorr namiesto hydrauliky SRM ...

Tuším tu už zas začína mátať hyperrealita :D

A to ešte 12 - valec môže byť bez prepĺňania alebo biturbo
:)

A ešte taká Tatra môže mať aj úplne iný motor - vodou chladený Deutz...

Jardo musím říct že ta Hydroberta je fakt nádherná,hlavně jak si ji dokázal nabarvit,když(pokud vím)barevný fotky už sou jen když byla odstavená a dost zubožená.

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
messoun bude právě tím mým posledním vydaným modelem.

Jardo nech je za týmto rozhodnutím čokoľvek, želám ti aby to dopadlo nakoniec dobre.
Milan,.

natural95 napsal:
J Skůra: Takže 799 se asi nedočkám,že?
Já bych flintu do žita neházel. Před lety jsem se také nedočkal, že by někdo stavěl trať z Brna do Prahy, tak jsem hold začal stavět sám.
Tenkrát se nebylo na koho obrátit, kdo by začátečníkovi pomohl. Současně je tady tolik profíků modelářů, že bych se do toho jít nebál. Pokud tuto lokomotivu chci.
Časem pochopíš, že na světě jsou důležitější věci než tvorba do MSTS a nikdo z aktivních nejsme stroje, které jsou schopné chrlit novinky jako na běžícím pásu. V životě je nejdůležitější zdraví a nelze si jej zbytečně huntovat nadlidskými požadavky od uživatelů, kteří jen čekají, co kdo vydá.
Omlouvám se za odbočení od tématu, ale chtěl jsem jen naznačit, že jsme jen lidi a poprosil bych, aby jste byli rádi i za to co se nám podaří vydat a nenaléhali na věci, které jsou pod pokličkou, že by někdy se mohly realizovat. Teď mluvím za sebe, protože na mě chodí podobné požadavky, ale v případě modelářů je to jak čtu stejné.

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
messoun bude právě tím mým posledním vydaným modelem.
Ahoj Jardo.
Škoda, velká škoda, že to bude poslední model, tvá práce pro MSTS je opravdu prvotřídní a hlavně se jdná o modely, které pro mne coby milovníka starší doby dělá pro MSTS jen malá skupinka modelářů. Přeji ti hodně úspěchů ne jen v MSTS. A děkuji za přínos pro tento simulátor.
S pozdravem Dan.

Ano,ano,myslím že Jarda Skůra patřil,ale snad i nadále bude patřit mezi prvotřídní a špičkové modeláře do MSTS,jeho modely byly vždy skvost,hlavně ty unikátní jako třeba 755,Turbínovka nebo el.jednotka E11(nebo jaká to je řada)pro PLŽ,a je jich ještě mnoho,které vytvořil,a vždy to byla nádhera a kráse se na model dívat a jezdit s ním.Tak tedy přeji Jardovy aby se i poslední model natolik podařil,jako se mu dařily modely stávající,myslím že by se na tomto místě mu tedy bylo záslužné vzdát Hold-DĚKUJI,JAK ZA SEBE TAK I ZA OSTATNÍ!!!!A ať se ti i nadále daří!

Jardo, čo už budeš pokračovať v tvorbe modelov alebo nie, chcel by som Ti poďakovať za všetky krásne modely, ktoré si vytvoril. Ešte raz velké díky.
P.S.: Už sa teším na toho messouna, a asi nie som sám

Pěkný večer,
děkuji všem za podporu a slova uznání v předchozích příspěvcích, samotného mě to netěší, nicméně k tomu mám Své důvody.

Jedna dobrá zpráva je v tom, že Messoun nebude asi jediný model co ještě vydám, ikdyž nečekejte už novinky, spíš určitý remake a hru s texturami, viz. níže. Milovníky starých časů první "Coca-Cola" nejspíš potěší ... ;)

9e1ed4a6982abfc3997ba961350f13a8.jpg

fc593b8ed0cc13f9fcda59b528818b57.jpg

4bdc7d6f8edc72e2cfafa57f39a0954e.jpg

55455fc251b02bb25b89f358c27996e2.jpg

ff4a1f361eee5e384eebccc9b60bb768.jpg

2f8e052fd8d0fafff195b766b30c724c.jpg

5bd06c381d87e66d4f6a992fc85a54a6.jpg

Naposled editoval moderátor:

Jardo mockrát ti děkuji, co jsi pro msts evidentně doslova vydřel a vím, že skoro nikdo z nás si nedokáže představit, kolik stovek ne-li tisícovek hodin jsi u toho strávil, tvé modely jsou, byly a vím, že budou patřit mezi tu absolutní špičku nejen na domácí, ale i zahraniční scéně a tvé jméno z nich nikdo nesmaže. Hlavně ne sice na všechny, ale pevně věřím, že na většinu lidí nezapomeneš a přijdeš sem tam přihodit plnohodnotný příspěvek, či radu, když ti to čas dovolí. Ještě jednou děkuju.

Aby se nám z Jardy potom nestal ten nějvětší kecal, když už bude bez břemene :D

Pěkný den,
není na co čekat, tak mohou zájemci stahovat

ccc684805e813e4700e325e36c311363.jpg
Na tuhle blešku už se taky čeká nějaký pátek, takže hurá do dep a remízek ...

3829f3f0789599a07831f165b0261572.jpg

Musím také Jardovi poděkovat za velmi precizní a propracované modely. Nevím co by šlo na modelech ještě zlepšit. Video s 380 mně přišlo zpočátku, jak z reálného prostředí a k tomu skvělá hudba. Za mě palec nahoru.

Ahoj Jardo.
Moc pěkné modely, jen se ti vloudila chybka ve směrování zvuků pro posunovací lokomotivu ČDC 799. Jacek nemá zvuky pro tuto mašinku ve složce sndSpecial, ale ve složce sndDlok a simolátor řve. Mě to problém nedělá, přepsáno za pár vteřin, ale jde o začátečníky co jsi onen model stáhnou.;)
S přáním hezkého dne. Dan

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře