Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mettys napsal:Zdravím, model se mi velice líbí, ovšem co mi k dokonalosti schází jsou textury... Přesněji textury na rámu mašiny... Snažil jsem se je upravit, ale bohužel se nepovedlo.... Co vím, tak v mém okolí se 002 odchytnout nedá, tudíž nemohu detailnější textury nafotit... Některé hodnoty ani nejdou přečíst... Dále,znak škody zrcadlově otočen je taky asi chyba!?
Jinak perfetní model, nebýt ho, tak si ani nevšimnu že 380tka má jen 2 sběrače ne 4![]()
Mettys
Petr Novák napsal:Tome,mettys asi nepochopil,jak se pomocí Binu animují oba sběrače...
Proto si myslí,že ta 4 v zápisu
PantographToggle1 ( 0 1 0 )
PantographToggle2 ( 0 1 0 )
PantographToggle_4 ( 0 1 0 )
je špatně
Michal napsal:Přesně tak. Nevím, kde Petr Novák přišel na to, že se mettys podivuje nad zápisem sběračů v engu. Ta 4 navíc nijak nesouvisí s počtem sběračů, ale s počtem poloh na ovladači sběračů.
klimi napsal:Mettys přeci úplně jasně dává najevo, že si vždycky myslel, že 380 má 4 sběrače jako Taurus, a jen díky modelu se dozvěděl, že má vlastně jen 2![]()

Luky napsal:Jardo prosím Vás,
chci se zeptat. Ten Váš projekt řady 169 bude nalazen podle toho, když jezdil s pomalu běžnými motory a nebo když jezdil s rychloběžnými motory?