Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

dem napsal:
Jardo keby si chcel tak ked mi posles oranzove textury tak ti spravym s toho v Coreli modre presne podla predlohy co tu je vo vlakne.

Dobrá, dobrá .... tak s pravdou ven, modrá mašinka už jezdí, chtěl jsem si to nechat jako překvápko, ale nemám to srdce odmítat tolik nabídek ke spolupráci :) Příležitostně sem hodím nějaký obrázek :)

Tiež ma to mohlo napadnúť že taký kaliber ako si ty si s tým vie poradiť.
:)

dem napsal:
Tiež ma to mohlo napadnúť že taký kaliber ako si ty si s tým vie poradiť.
:)

V tomhle případě je nutné poděkovat Pikkovi :D Já spáchal jen model a původní textury Hekl338 ...
Problém u mě je v tom (jako ostatně ve většině případů), že jsem žádný Pomeranč nikdy neviděl naživo, ještě že je tahle řada srdcovou záležitostí mnoha fandů MSTS !!

Gratulujem Jardo, na ČSD dvojkoľajku jak vyšité.

Gratuluju!! Není co dodat...prostě nádhera!!!

Naposled editoval moderátor:

Krásny stroj už sa tešim ako sa s nim prejdem.
Našiel som jednu chybyčku na laku, tie pruhy ktore idu od loga ČKD by mali byť trochu vyššie resp. ten biely pas by mal byť menši.

Pěkný večer,
dneska jsem se konečně přemluvil k úpravám modelu T698.0 na klasický sériový "pomeranč". Kompletně jsem přepracoval podvozky, které jsou skutečně naprosto rozdílné, boční tvar pluhů, nějaké blbosti na střeše (včetně posunutí okének do strojovny) a samozřejmě jsem přidal i druhé stanoviště ... :)

Jedná se sice o holý 3D model, ale pokud bude čas, tak bych mohl model tento týden obléknout do slušivé oranžové ;)

Informace pro nedočkavé, T698.0 "kokakoly" jsou hotové, čeká se na originál odladěný eng od ŽSR, kterému jsem řekl, že není žádný spěch, takže až bude eng, model vydám.

b0d9975f4deac23c203bd60702ee2374.jpg c1b877da5aadd375dc694620e86a5f0a.jpg e96475d03c33290c613d1769f4e9d5b3.jpg

Výborne Jardo, akurát si nespomínam či som už poskytol niekomu foto 776 019 a 775 016 ... :cool:

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný večer,
dneska jsem se konečně přemluvil k úpravám modelu

Jardo, T478.1? Kámen, přímo šutry by mi padly ze srdce...:)

Pardon, jsem se nechal úplně unést...:D:eek:

já mám nafocenou kabinu 751 001, front skoro poskládaný, ale nevím jak to bude s animacemi. některé jsem nafotil, ale bylo by potřeba nafotit znovu BS2

Čouda napsal:
já mám nafocenou kabinu 751 001, front skoro poskládaný, ale nevím jak to bude s animacemi. některé jsem nafotil, ale bylo by potřeba nafotit znovu BS2

Pokud myslíš tu co jsi fotil v Br.... tak to pusť rovnou z hlavy.Je to špatně nafocené a tu bs2 bych neřešil protože to je potřeba nafotit celé znova:cool:.

Ale není. Front jsem poskládal, takže kabina udělat půjde. až budu doma hodím sem náhled

Čoudo, jsem sám zvědavý na kabinu. Viděl jsem pár fotek a i mně samotnému to přišlo focené spíše na pult. Při nejhorším jsme si slíbili opětovnou exkurzi do roka a do dne...;)

Jinak už jsem znovu nafotil lokomotivu 751 002-7 a více neprozradím :D

Pěkný večer,
dnes mi zbylo trochu času, tak vzniklo tohle. Chybí už jen podvozky (ty bych mohl namapovat zítra) a hurá na koleje :)

f86cb4da5d2792d1ba88c2fbc5c2ad0d.jpg 2a4ccd2aa88189d6515263eb0bfa170d.jpg

Bude mít 171 čest na zkušební jízdy? V reálu se pomeranče zkoušely právě na Berounech a Semmeringu.

VáclavS: Ale stroj T678.0012 absolvoval TBS na dnešnej trati ŽSR 170 (Vrútky - Martin) :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře