Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Jaroslav Skůra napsal:Pěkný večer,
práce mi šla od ruky líp něž bych čekal, kupodivu, takže tady můžete vidět výsledek. Model je u testerů na odzkoušení, takže pokud nebudou zásadní připomínky, rád bych vydal vánoční balíček T698.0, T678.0. Vše záleží na odladění engů, takže se termín možná trochu posune
Doplním, že počet poly je cca. 33000, rozlišení textur 2048/2048 pix

Pawlik napsal:Vím, že se to nerado vidí, ale dovolím si smeknout a okomentovat tu krásu.
Já se se svojí 122 patlám přes rok a Jarda vyšvihne podobnou lokomotivu krátce po zveřejnění jiného skvostu.
Ale těší mě, že výtky jistého "modeláře" na kulatost čela mojí 122 asi nejsou na místě, když vidím, že Jarda to má taky tak hezky vyboulené.
Gratuluji!
heme napsal:Jardo - Kolik, kolik, kolik?
VáclavS napsal:Bude jeden nebo oba prototypy?

Zbyněk Šemora napsal:50. narozeniny? Mě je 51. Plecháče 242 byly až po S 499. Ale předchůdce laminátek byla nějaká S 479 v plechu. Tu vůbec nepamatuji, ale mohla by těch 50let mít. Tak se budeme těšit.
Teď listuji v Atlasu lokomotiv z roku 1971 a tato lokomotiva poprvé vyjela do provozu na trati Plzeň - Blovice v srpnu 1961. Rok výroby píší také 1961. Možná to soudruzi tehdy tajili. Plecháč v době vydání tohoto atlasu ještě neexistoval, ani S499.1.
Heme: Když už sem píšeš, tak nějaké fráze "neuvěřitelné", "kolik"... tím jen zbytečně zaplácáváš fórum příspěvky s nulovou hodnotou.