Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Tak toto je naozaj výborný model. je to presne také aké som to videl na fotkách, toto je fakt kvalita. A na Vianoce si neviem predstaviť krajší darček. Ktovie či sa kolegom podarí do vtedy urobiť aj model 350.

Luky napsal:
Jen by mě zajímalo podle čeho jste to ladili, když ....
ŽSR je na tohle profík. Kulaté razítko na ladění mašina dostala od nejlepšého testera MSTS, od strojvedoucího v důchodě, který celý život jezdil na EX a EC. Nezávisle na sobě jsme testovali v aktivitě Den blbec a mašina i z mé strany maximálně vyhovuje. Nebyl žádný problém se stabilitou ani v hustě zastavěných oblastech. A kabina, ta nemá chybu.
Ano, máte se na co těšit.

Michal je na kabiny opravdový mistr svého řemesla. Jedna kabina vymakanější než druhá. A je tady evidovaný pod pseudonimem jakýsi "provozní technik" :D

Pěkný den,
protože se nikdo nechytil (oko vidí co mozek chce), představuju jednu novinku pro úzký okruh uživatelů a sběratelů rarit, ikdyž tyhle krasavice jsou dnes již běžně k vidění na tratích ČD :cool:

17306d25a4b77badb3915250af2d5089.jpg

Naposled editoval moderátor:

Pochopil jsem dobře, že pracuješ na modelu DNT 184? Kdysi jej vydal Dejv ve spolupráci s Vrbamem a Thunderbirdem (184.501 - 504).

Tohle ale není předělávka, ale zcela nový model.
Ty furt s těma promilema... :) To, s kolika tunami v zádech se mašina pohne z místa do stoupání neříká nic o její "síle", ale spíš o hmotnosti.

Nechcem Vám do toho kecať ale keď už new model tak by bolo vhodné nafotiť mašinky v aktuálnom laku SD-KD.

Nádherná práce, gratuluji! :-)

Jen jsem se chtěl zeptat, jestli bude na čelo doplněn znak ČD a inventární číslo? :-)

Hafan napsal:
Jen jsem se chtěl zeptat, jestli bude na čelo doplněn znak ČD a inventární číslo? :-)

Proč by tam měl být znak ČD, když jim tyhle lokomotivy nepatří a nikdy nepatřily?

duuso napsal:
Nechcem Vám do toho kecať ale keď už new model tak by bolo vhodné nafotiť mašinky v aktuálnom laku SD-KD.

Ahoj Dušane,
problémy jsou dva:

a) nový lak se mi na těchto strojích opravdu ekluje, vypadají jako z cirkusu :)

b) chytit a nafotit 184ku není tak snadné, při posledním pokusu jsem narazil na silnou ostrahu strategických objektů :)

Jarda

Však to je problém, mnohí SBS-kári napriek svojmu niekedy nízkemu IQ sa chovajú ako Kevin Costner vo filme Bodyguard...Ale pokiaľ viem tieto stroje zachádzajú čiastočne a samozrejme aj nepravidelne na sieť SŽDC alebo sa mýlim ? Ináč je škoda, že sa na tieto mašinky ČSD v dobe ich vzniku vykašľali.

Ještě taková maličkost. Samozřejmě původní modely znám a strašně rád přivítám nové protože je to na tu dobu unikátní mašina. Zvuky se předpokládám dají použít ze současných zvuků řady x6x ale na původní verzi byla i příslušná kabina. Dokáže ji někdo udělat plně animovanou?

U 380 když jsem si jí prohlížel v Plzni myslím 380-007 bylo i malé logo ČD Cargo. Prostě do té doby co jsou zkušebně nasazovány na náklady.

Na 380 008, kterou jsem 2x zachytil v Ostravě jsou také loga ČDC i ČD, viz. http://sklad.obrazku.cz/stranka/550090_380.jpg.html, ale pokud se nepletu, tak některé mají jen logo ČD, nejsem si však jist, jestli úplně všechny logo vůbec mají.
Málem bych zapomněl, v Olomouci vystavena 380 005 měla logo pouze ČD:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr550093_380005.jpg

Gajdma napsal:
Na 380 008, kterou jsem 2x zachytil v Ostravě jsou také loga ČDC i ČD, viz. http://sklad.obrazku.cz/stranka/550090_380.jpg.html, ale pokud se nepletu, tak některé mají jen logo ČD, nejsem si však jist, jestli úplně všechny logo vůbec mají.
Málem bych zapomněl, v Olomouci vystavena 380 005 měla logo pouze ČD:
http://sklad.obrazku.cz/obr550093_380005.jpg

Přesně tak logo ČD-C mají pouze 007 a 008;) zbytek jen ČD

Vsechny stroje mají z výroby na čelním krytu klimatizece emblém indiána (znak ŠKODA). Při nasazení do zkušebního provozu je indián sejmut a nahrazen logem ČD a inventárním číslem.
Jarda, pokud se pamatuji na stodevítce začal pracovat ještě před tím, než začaly být nasazovány do zkušebního provozu. To bude nejspíš i důvod proč je na klimatizaci indián a ne logo ČD.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře