Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Na Sokolovsku těch vleček výrazně ubylo, kdysi rozlehlá a spletitá síť o rozchodu 900mm už je dávno minulostí, na tomto rozchodu jezdily lokošky 17E. Dnešní rozchod je klasických 1435mm a jezdí tu toto.

Čoudo, on je to začarovaný kruh. Proč bych stavěl trať, po které není čím jezdit? :-)

Dobová fotka stanovišta zo s699 ešte s továrne. http://www.drah-servis.cz/data/dokumentace_histcr_skoda_s699/foto/50.jpg

dres napsal:
Dobová fotka stanovišta zo s699 ešte s továrne. http://www.drah-servis.cz/data/dokumentace_histcr_skoda_s699/foto/50.jpg

Díky za odkaz, tuhle fotku ještě nemám, jestlipak je pult dnes v takovémto stavu? Ale předpokládám, že ano.

Pěkný večer,
kdo má chuť může stahovat update hybridní lokomotivy ČSD TA436.0501 (ČD 718.5) včetně jednoduché statické kabiny (fotky se mi válely na disku, tak jsem je využil). Nečekejte zázraky, model je opravdu jen drobně doplněný včetně verze ČSD, která dříve chyběla, takže aktiváři dob ČSD můžeme sunout :D

4e50520d594cda50b45ac7de6ffba62a.jpg 57120a2af75513ca1911248432fa4311.jpg

Nezapomeňte, start/stop dieselového motoru klávesou "V" !!!

Naposled editoval moderátor:

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný večer,
......................... Nečekejte zázraky, model je opravdu jen drobně doplněný včetně verze ČSD, která dříve chyběla, takže aktiváři dob ČSD můžeme sunout :D
http://skura.msts.cz/img/ta436_21.jpg
http://skura.msts.cz/img/ta436_22.jpg

Nezapomeňte, start/stop dieselového motoru klávesou "V" !!!
Ahoj Jardo.
Díky za verzi ČSD, již uvažuji kam ji zařadit. Že by na Dvoukolejce byla nějaká výluka.... A do opravené aktivity R1125 Gerlach GVD 1988/89 se na výluko před Olomouc taky šikne. Tam mám právě použitou tu ČD. :D
Dan

Dres:
Nějak si nedovedu představit z čeho by jsi chtěl kabinu (originální) na velkou laminátku spáchat :?:

Dan:
Je dobře, že ji možná využiješ u sebe v aktivitě, zrovna na tebe jsem při psaní myslel :) Ono je škoda, že tenhle model není moc vidět, ostatně jako u všech mých "krabiček" ;)

Jaroslav Skůra napsal:
Dres:
Nějak si nedovedu představit z čeho by jsi chtěl kabinu (originální) na velkou laminátku spáchat :?:

Dan:
Je dobře, že ji možná využiješ u sebe v aktivitě, zrovna na tebe jsem při psaní myslel :) Ono je škoda, že tenhle model není moc vidět, ostatně jako u všech mých "krabiček" ;)

Jaroslav v pribehu troch dní budem mať kompletnú fotodokumentáciu k stanovišťa S699.Môžme sa dohodnúť tak že ja spravím v photosfope front, a ty ju rozanimuješ. Môže byť???

Pěkný večer,
zkusíme si Ježíška na nečisto, kdo má zájem, může stahovat update DNT114.5

60fa61cc8e9e04193620ffbf69175101.jpg

Jardo, přiznej se, že ty mě chceš donutit koupit si lepší PC :) Je to nádhera, ale přiznám se, že netrpělivě čekám na řadu 164.

Pikku napsal:
Jardo, přiznej se, že ty mě chceš donutit koupit si lepší PC :) Je to nádhera, ale přiznám se, že netrpělivě čekám na řadu 164.

Ale Pikku, ty přece s těma moderníma krabicema nejezdíš, to bys zbytečně vyhazoval zlaťáčky :D

A co se "skůrova asynchronu" týká, to byl jen takový výkřik do tmy, kterým bych zbytečně narušil hyperrealitu prostoru, no, ale pokud by byl zájem, tak možná i jo :)

Môj názor poznáš.....teraz už aj Pikkov. Takže je to na tebe :)

Však Ježíšek je od toho, aby těm co ještě nemají nadělil pořádný PC pro MSTS a nejen Jardovy nádherné modely.

Ak myslíš NAY elektro dom tak potom ok. Inak je to haluz.

duuso napsal:
Nie, myslí Alzu alebo Agem.

V oboch, ale najmä v tom druhom dostaneš to pravé orechové

Já chcu taky 164! koukám na ni každej tejden a sem tam si s ní dáváme závody, samo, že na žluto-zelené pendolino nemá... někdy. :-D

já chcu 380tku a taky 164tku...380tky už jezdí mám dojem dvě na osobní dopravě,008 a 007 hold,třeba ježíšek donese obě kdo ví:) Já budu mít z finančních důvodů chudého ježíska,ale Pan Skůra mi ho může udělat velmi bohatým :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře