Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Pikku napsal:
Nádhera Jardo, ty podvozky jsou snad opravdové ! Tak honem honem, Jonáš se už nemůže dočkat ! :bounce:

Já bych moc rád zařadil aspoň dvojku, ale víš jak viď .... :D Navíc musím ještě jednou zajet do Lužný, nemám pořádně celý boky :(

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
pokud je někdo zvědavý, tak tady je malá ochutnávka ze začátku mapování:
No fuj, Jardo, že sa nehanbíš. Za tú dobu, čo si strácal čas s malou bobinou si už mohol mať vymodelovných všetkých 40 + 16 hrbatých 130-tok alebo komplet všetky 122, 123, 162 a 163 - ky , každú v ČD, ČD Cargo a ČSD verzii ... 8) :lol: :wink: :lol: Za toto ťa veru niektorí členovia fóra určite nepochvália :lol:

Naposled editoval moderátor:

Jaroslav Skůra napsal:
Pikku napsal:
Nádhera Jardo, ty podvozky jsou snad opravdové ! Tak honem honem, Jonáš se už nemůže dočkat ! :bounce:

Já bych moc rád zařadil aspoň dvojku, ale víš jak viď .... :D Navíc musím ještě jednou zajet do Lužný, nemám pořádně celý boky :(
Jardo a tys v té Lužné teď nebyl? Ale jinak ta kapesní bobka je fantastická.....

Hele, Taxi, nenávážej se do mojí popelnice 122/3!!! :D
Ta kapesní bobinka je úžasná, Jarda mě přivádí na myšlenku, že bych ještě trošku popustil uzdu fantazii a vylepšil některé detaily na svém modelu na úkor počtu polygonů. Jardo, kolik má polys ta bobinka?

Četl jsem něco o tom, že v provozu tyhle mašinky už pomalu končí.
To už je nějaká dokonce deponovaná v muzeu v Lužné? ŠKODA jen, že tam nemají příslušně zadrátováno. :)

Já taky, proto tam je ten smajlík a výraz "popelnice", chcete-li šrot, vrak. :D

Martens napsal:
Jardo a tys v té Lužné teď nebyl? Ale jinak ta kapesní bobka je fantastická.....

Ahoj Martine, né nebyl, já jsem nejel ani do té Prahy, proto jsem ti nevolal :(

Pawlik, model má kompletně jak leží a stojí cca. 20000poly, což je můj "podprůměr" :D

Na to, jak je model propracovaný do nejmenších detailů, tak to je krásné číslo.

749 006 a 751 004

Jaroslav Skůra napsal:
A jen pro informaci jsem se nechal přesvědčit na zpracování ČD 749 006-3, ale to nějakou dobu potrvá, kvůli drobným změnám na 3D modelu
http://skura.msts.cz/img/749006_1.jpg

Zdravím,
reaguji na poměrně starý příspěvek, který ovšem doteď nebyl nějak vyřešen. Pan Skůra sice s MsTS skončil, ale měl v plánu udělat i lokomotivu 749 006. Jeho 3D model by sice potřeboval nějaké drobné úpravy, ale to mi nebrání poprosit vás všechny, zejména ty, které mají fotomateriál na lokomotivy 749 006 a nebo 751 004 nechť se mi prosím ozvou. Mám totiž zájem udělat jejich skin. Budu vděčný za každou použitelnou fotku.

P.S.: Za 14 dní bude možnost nafotit obě lokomotivy na Slavnostech Pernštejnského panství, ale tuto šanci propásnu - většinou se budu pohybovat mimo místa, kde by se fototextury daly ulovit.

Předem díky za každý ohlas, Heme

Re: 749 006 a 751 004

heme napsal:
fotomateriál na lokomotivy 749 006 a nebo 751 004 nechť se mi prosím ozvou

No ještě tedy přijmu fotky vršovické 749.006. Zatím se mi nikdo neozval, poslední naděje je pan Skůra, který sice skončil s MsTS, ale semtam na foru zajde (naposledy před měsícem).

Jak rád bych někomu poděkoval za fotky...

bob57_cz napsal:
heme napsal:
... pan Skůra, který sice skončil s MsTS, ale semtam na foru zajde (naposledy před měsícem).
Nezašel na foru ani jinde a žije dál ( doufám ).

Samozřejmě, že ještě žiju, teda aspoň doufám a všechny zdravím :D
Jinak Heme příští týden ti pošlu odkaz z fotkama na 006ku, pro textury jsou perfektní, ale je to tak jediné co pro tebe můžu udělat :(

Ještě jednou zdravím Své kamarády a příznivce s tím, že mě začínají svrbět ruce ... :lol:

Mějte se fajn

Ej veru, nulková karkula volá... :lol:

Heme: Dne 5. a 6. července budou Slavnosti Perštejnského panství s hosty 475 101, 475 179, T478 1001, T478 1002, T478 1004 a 749 006.

S vlaky jedoucími mezi Tišnovem a Žďárem nad Sázavou, tak je budeš mít přímo u nosu.

heme napsal:
P.S.: Za 14 dní bude možnost nafotit obě lokomotivy na Slavnostech Pernštejnského panství, ale tuto šanci propásnu - většinou se budu pohybovat mimo místa, kde by se fototextury daly ulovit.

Tady jsem to psal. Stále platí to, že budu mimo místa, kde by se daly sehnat textury. :( Ještě jsem se sice nedostal k plánování této akce, ale jedinou možností nafocení alespoň 751.004 bude páteční večer v PJ Tišnov - jediným problémem bude asi násvit. Nedokážu odhadnout, jak bude slunce vysoko a podle toho nevím, jestli to vyjde. Další problém je ten, aby mě nikdo z PJ Tišnov nevyhodil a neseřval, co dělám v prostorách depa.

Ta prosba byla mířena hlavně na ty, kdo mají nějaké fotka - viz pan Skůra.

Jardo, už se nemůžu dočkat. Musím jen někde najít to sebevědomí, které mi dodá tu správnou chuť. Nikdy jsem nereskinoval a tam se docela i bojím výsledku.

RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Posílám pozdravy z dalekého Japonska

74ab4c6db4ec77329ac533f81ae74e40.jpg 853d69d31d862a905ce9654248115918.jpg 0e999e4fabfcab5930f30a3246fe567c.jpg e81dbb259e3d8483324fc872155fd4ab.jpg

PS: V těchhle "rozšlápnutých bačkorách" je moc fajnové svezení,ale chybí tomu ta naše romantika, zvláštní že jo .... :)

Všechny moc zdravím, mějte se ;-)

Jaroslav Skůra napsal:
PS: V těchhle "rozšlápnutých bačkorách" je moc fajnové svezení,ale chybí tomu ta naše romantika, zvláštní že jo .... :)
To sis udělal výlet v "bačkoře" jen na okouknutí "atomdomu" ?
O kolik rychleji to jede oproti starému "Ši"(210) ?

mikulda napsal:
Jaroslav Skůra napsal:
Posílám pozdravy z dalekého Japonska
Vidím dobře, že na třetím obrázku jsou pod nástupištěm jízdní kola ???
Jo, vidíš dobře. Akorát jde o skládací traťmistrovskou drezínu (pochopitelně šlapací)! :):):):)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře