Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robo napsal:Ono zrejme závisí, na ktorom stanovišti sa nahráva. Napríklad na 754 na P strane počuť popri SM aj HG s alternátorom, na Z strane hlavne SM + ventilácia.
dem napsal:Kde sa ja hrabem na toto..... Jardo máš môj obdiv..
A tento postřeh by jsi možná měly někteří hodně uvědomit než začnou psát do stránek nesmyslné bláboly o tom co chtějí udělat a na čem pracují. Ne to co by chtěly udělat ve svých snech a sci-fi představách, ale o tom co dokážou. Nikoho nechci odrazovat, ale bohužel tady plátí přímá úměra HAFO ČASU - KVALITNÍ VÝSLEDKY.Tax napsal:dem napsal:Kde sa ja hrabem na toto..... Jardo máš môj obdiv..
Milan, ani Jarda nespadol z neba učený - za týmto modelom je množstvo snahy, driny, viac či menej vydarených pokusov, rozsiahla prax ... ale nielen to.
Kto chce a vytrvá, môže dosiahnuť podobné výsledky.
Stačí zatnúť zuby a vytrvať. Za nejaký čas sa výsledky dostavia.
dem napsal:Kde sa ja hrabem na toto..... Jardo máš môj obdiv..
Toulavej napsal:Model je pěkný, jenom bych měl připomínku k 242.203. Ta už více než deset let nosí tento nátěr: http://www.msts-trat240.cz/images/gallery/vozidla/242/slides/242-203.html .

Hehe, Jardo, i Ty potvoro ! Jak vidím, k laminám E489.0/E499.0 ( 230/240 ) chýba už len ten povestný krôčikJaroslav Skůra napsal:... a podařilo se mi odchytit opravdovou raritu :!: Vůbec jsem netušil, že už se ji podařilo zrestaurovat :!::?::!: ...
Tax napsal:... Jak vidím, k laminám E489.0/E499.0 ( 230/240 ) chýba už len ten povestný krôčik![]()
Hehe, Jardo, ja viem, šak Ťa nejaký čas poznám. Ale musíš pripustiť, že aj medzi sériovými laminami sa sem tam nájde nejaký exot. Napríklad bratislavská dispečerka 024 s polopantografmi:Jaroslav Skůra napsal:... a myslíš, že by o sériovou verzi byl zájem? Víš jak to tady chodí ...![]()
Já radši dodělám prototypový plecháč...

Jaroslav Skůra napsal: