Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Ano Jardo myslel som na laminatku. Je pekna o tom niet pochyb a vyhral si sa, ale su tam veci ktore nesedia. Preto som spomenul MountEverest. A s tym som zaroven aj napisal co si myslim o vymodelovani tejto rady. Proste toto je uz vysoka skola modelovania.

p.s: vrtáci si budú musieť zvyknúť, že píšem, čo si myslím a Jardo dúfam, že pochopí, že to nie je útok na jeho osobu a jeho perfektné schopnosti modelára.

Jardo, veľký lamoch je pefektný, som rád že som pomohol fotkami z "Citrónky", koniec koncov treba poďakovať pohotovému Dráčikovi, ja som len sklad a distribútor...

duuso napsal:
Jardo, veľký lamoch je pefektný, som rád že som pomohol fotkami z "Citrónky", koniec koncov treba poďakovať pohotovému Dráčikovi, ja som len sklad a distribútor...

Dušane, jasně, že ještě jednou děkuju za poskytnuté fotky, pokud je autor Dráčik, tak díky samozřejmě patří i jemu !!!

Pro Dema: Na laminátce vím o jednom velkém problému, který vznikl tím, že jsem se až příliš držel typového výkresu a občas jsem nehodil okem po originále :( No ale předělávat už nic nebudu, zvlášť, když se renonc nachází na místech, kam se šahat prostě ani nesmí :rolleyes:

Prima den a hezké poježdění

Ved Jardo nič sa nedeje. Ono lamina je umenie. A to čo si dokázal by som ja nedokázal. Takže to nie je kritika z mojej strany. Len si myslím, že ty na to máš aby to bolo úplne dokonalé:)

Práca je perfektná, ale duuso: ja som si neni vedomý, že by som niečo podobné fotil.

Ale hej, v DNV keď bola na postrkoch a vedľa nej si fotil vývozovú 771 001.Dátum 03.10.2006.

Pěkný den,
dnes k nám zavítala exotika až z dalekého a teplého Balkánu :)

66b008cb87f4da297aaef50afa7290fb.jpg dc5f38df1336e933c5f4a8b8be101f1e.jpg

7a85eb23318ecd97827cf1cf5479b4ae.jpg fb9c18ed6b19387477f96a97ba27aa0f.jpg

Podvozky jsou použité z naší řady 362/363 a převodový poměr upraven na 180 km/hod. Model vznikl na prosbu skalního příznivce plecháčů z Bulharska :)

Naposled editoval moderátor:

Oooooo ja strácam slová... To je neuveriteľné... Jardo skoro som zletel zo stoličky. U mňa na disku sa povaľuje asi 15skinov týchto pôvabných mašiniek na starého model. Už pekných pár rokov jazdím v lete do Bulharska a strašne som si ich obľúbil, sú krásne, elegantné, pôvabné... Preveľká vďaka za ne...

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
dnes k nám zavítala exotika až z dalekého a teplého Balkánu :)

Podvozky jsou použité z naší řady 362/363 a převodový poměr upraven na 180 km/hod. Model vznikl na prosbu skalního příznivce plecháčů z Bulharska :)

No tak ta je nádherná! Taky jsem veliký nadšenec do BDŽ, a timhle jsi mi udělal ohromnou radost.....:razz:

Pěkný den,
vzhledem ke svému současnému zdravotnímu stavu nebudu nějakou dobu jakkoliv reagovat na Vaše případné dotazy a maily (tady ani na mailu), děkuji za pochopení.

Nicméně, pokud bude vše OK, tak bych rád dokončil tuto započatou práci, ale to jistě hodně předbíhám !!!

28e75eec11780c467d412eb54c1f8218.jpg 01e8c82c829df87a64f438c376ff0562.jpg fd263f4116a58b742677b4316de905af.jpg

Děkuji za pochopení

Není model od Jardy, který by mě neodzbrojil, nespadla mi čelist až do sklepa...
Ale ten součin kvalita x množství se prostě blíží nekonečnu. :-)
Jardo, zdá se mi to nebo ta mašinka má opravdu méně zaoblené čelo něž 242?
Podle mě ho totiž měly všechny babičky ze Škody zaoblené stejně.
Mně u 122 vyšlo přímým měřením na nádraží zhruba to, co je na výše uvedeném obrázku.
Přeji brzké uzdravení!

Podle obrázků to vypadá na hodně povedený model pro řadu 180. Pokud tuším tak jsem ji viděl stát naposledy v České Třebové a zrovna ji pár pracovníků depa mylo. Že by někam jela na ukázku. Jinak držím palce k další práci a HLAVNĚ TO ZDRAVÍ.

Pěkný den,
po kratší pauze jsem dnes zasedl k modelařině a výsledek je ten, že se Albatros již může pochlubit podvozky :)

6c2c471bc631a88ec045a67935e68b33.jpg

ec9a27a4255c9464d2942ed504ba9ed4.jpg

Jardo, tak to je moc potěšující zpráva, teď ale nemyslím na tu mašinku, ale na Tebe. V tom smyslu, že se vše v lepší obrací. Takže HODNĚ ZDRAVÍ.

JiříkTK napsal:
Jardo, tak to je moc potěšující zpráva, teď ale nemyslím na tu mašinku, ale na Tebe. V tom smyslu, že se vše v lepší obrací. Takže HODNĚ ZDRAVÍ.
K tomu se připojuji a doufám,že se dočkáme dalších skvělých modelů.

Snad už bude všechno v pořádku, každopádně díky za podporu, pánové :!:

Holý model Albatrose je hotový, příležitostně budou následovat další práce:

4b9e3e410ea72753e69b31de4925339e.jpg
(velikost 1280/1024pix)

Ako je mozne ze ti to nepadne ked na tom nemas textury? Mne msts vyhodi error a dalej sa so mnou nebavy kym to nemam otexturovane.

Deme, já to řeším tak, že mašina je otexturovaná, ale celá v šedivém. :-)
Šestikolák krásný.

Pěkný den,
Pawlik to už řekl za mě. V podstatě stačí modelu přiřadit materiálovou kouli s libovolnou texturou, mapování si už určí sám max :)

a64c4c07d69e0d124626f6a47e8b5d57.jpg
Po dnešku jsou hotovy podvozky

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře