Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Jardo dobrá práce ten podvozek vypadá úplně skvěle , držím palce k další práci na modelu Albatrosa.

Naposled editoval moderátor:

Pěkný den,
takže práce zatím pokročila tímto směrem :P

dc8deb85a0e175d5c5f6d4852fca6b41.jpg

Pěkný pokrok v práci, jenom mám dva postřehy. Podle fotek co mám ze září 2007 jsem si všimnul že to čelo není úplně přesné více zaoblené a ta spodní zelená je nepatrně tmavší ale jinak KRÁSA.

Nádherný stroj. Ale aj tak sa mi najviac páči ten skvelo spravený podvozok. Nech sa darí v pokračovaní ;-)

http://karlecj.rajce.idnes.cz/Den_otevrenych_dveri_-_CT/#20070929_IMG_0041_den_zel_CT.JPG
Doufám, že to třošku pomůže. Jak je vidět stojí blbě. Tak nafotit to nešlo, natož jsem nevěděl, že bude někdy i v MSTS.

Pěkný den,
už zbývá jen opravit nějaké nesrovnalosti a je v podstatě hotovo

f719472eb46e2cf1a88f53a7ce14d0d5.jpg

70310bdc9bada473c31b806f407322a5.jpg

O mě snad vypadnou oči, neskutečně výborná práce Jardo, už teď se těším až se s ním budu moci projet v BP. Chci se jenom zeptat na loko řady 725, jak to s ní vypadá mám z května fotky.

Swam napsal:
... chci se jenom zeptat na loko řady 725, jak to s ní vypadá mám z května fotky ...

Pokud nebudeš mít problém, tak mi je pošli, nemám nic pořádnýho a model tady u mě jenom zahálí ;-)

Jaroslav Skůra napsal:
Pokud nebudeš mít problém, tak mi je pošli, nemám nic pořádnýho a model tady u mě jenom zahálí ;-)
Nie? A moje fotky dvoch verzií 725 070 ?

Pro milovníky současnosti jsem si dovolil udělat i verzi ČD s drobnými úpravami :cool:

e4435231a09f18d569bc1d3d4af21a4b.jpg

Něco málo z cest s drobnou úpravou textur (tmavší verze)

77181d33844a4ad42a9144aaee335270.jpg 34ec34a1eae9da699cbb76eb1d698afa.jpg
503dd77359f701aaf3072521304641e7.jpg a96e338bde266c3a2d6a809e9c06d34a.jpg

Ahoj Jardo.
Tak to je něco nádherného. Člověk čučí do editoru, koukne na fórum a taková pecka v podobě nádherné lokomotivy. Za nás fandy dob ČSD díky moc za další chystaný model.
S přáním hezkého dne Dan.:cool:

Myslím, že tento model neosloví len "ČSD pozitívnych", neviem aká je v súčasnosti situácia s týmito dvoma mohykánmi ale tuším donedávna to jazdilo v bežnej prevádzke.

No Dusso jestli před pěti lety řikáš nedávno.... Možná že ta dvojka přestala jezdit ještě dřív. Jednotka je už dloooouho neprovozní. A nebo že by to bylo obráceně?

Čouda napsal:
No Dusso jestli před pěti lety řikáš nedávno.... Možná že ta dvojka přestala jezdit ještě dřív. Jednotka je už dloooouho neprovozní. A nebo že by to bylo obráceně?
Provozní 180.001-0 mi fotil Zdeněk Itterheim v červenci 2008 v Děčíně. TBZ dostala 001 snad o rok dříve. Ovšem do pravidelného provozu asi nezasahuje, na rozdíl od jiných musejních vozidel.

Obě byly společně v provozu naposledy alespoň co já vím min. 27.5.2007, kdy se jednalo o objednanou jízdu za účelem fotografování na ústeckoorlicku a okolí.

No jo, jenže to je už muzejní provoz, to si uvědomte. Stroje do pravidelnýho provozu zasahovali naposledy na českotřebovských výkonech (dispečerka?) a to už je nějakej pátek zpátky....

Od opravy v roce 1995 jezdila pouze 180.002. 180.001 získala průkaz způsobilosti až v dubnu loňského roku.

No ale nakoniec "sečteno a podtrženo" sa bude model hodiť ako hrom, je to unikát táto mašinka, pramáti všetkých 18x.Jardo-super.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře