Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Pěkný den,
Takže jdu s pravdou ven, samozřejmě, že se jedná o model, to jak se povedl už nechám na Vás ;)

bed359c4efe7b5ea2600f1d6fcefd407.jpg 4bde709755b679fa5dc76fa1f2cbcf1a.jpg

c2f09174ee867ab59bee55cc66750d02.jpg 50e50d0c25ddf04c1cd0812ecda0d534.jpg c21e65ea6a7c86e82c58bcad73fe13a2.jpg

Naposled editoval moderátor:

Ty jo tak ten model je uplně superní, mno prostě nemá chybu skvělá práce ;)

Nevim co jiného bych měl napsat než to, že ten model je dokonalý!!! Jěště bych měl dotaz, jestli ta kabina je animovaná?

Jo kdyby se testovala na Klatovské trati, vůbec bych se nezlobil. Před týdnem jsem ji měl možnost opět vidět v Plzni před odjezdem na Velim. Souprava 749+380+2x B ještě ve starém celozeleném nátěru.

Tohle mi opravdu vyrazilo dech. Překrásný model, skvělá práce! Jardo, jsi mistr :)

Jardo, vyzerá to ohromne, klobúk dole, ale som zvedavý aj na kokpit a soundy, videl som pár videí zo ŽZO, mašinka pri rozbehu len jemne bzučala.Bude to paráda.
Šneku, máš pravdu, ZSSK objednali zatiaľ dva kusy.

Tak tenhle model mi vyrazil dech to je nádhera takový model nikdo jiný nemohl nikdy vytvořit hodně štěstí....:):):):)

Normálně se tu neprojevuju, ale teď musím.... Je to nádhera!!!

Danc.Simon napsal:
Tak tenhle model mi vyrazil dech to je nádhera takový model nikdo jiný nemohl nikdy vytvořit hodně štěstí....:):):):)

Dobre si si pozrel Pikkove modely ? Kankove a Kebarkove a atd...? Jardo je super modelár o tom niet pochybností, ale slovo nikdo je už prehnané :) ;)

Pěkný den,
všem samozřejmě děkuju za slova chvály, nicméně i já bych chtěl rád poděkovat Josefu Vogeltanzovi za podporu a pomoc při tvorbě tohoto modelu. Bez jeho přispění by tahle mašinka (ostatně i jiné) vznikla jen velmi těžko !!! Ještě jednou mockrát děkuju a těším se na další spolupráci :)

Přikládám pár obrázků na podívání:

5b31fc13dc43f7848c4510a14c72468b.jpg 6516483d4de1ac3ae4117857463eb860.jpg 8851ddf9ab94e68d29851c033054f328.jpg

(Po kliknutí se obrázky zvětší na původní velikost)

Naposled editoval moderátor:

Nevím, co k tomu říci. Na to nenacházím slov! Máte být pane Skůro na co hrdý! Tlamsík

Tak tady to opravdu vidím na krásné vánoční dárky.. :)
ale myslím že se máme na co těšit i od ostatních uživatelů... pokavaď něco připravují :)

Tak to je paráda. Už aby byly nasazovány do provozu a mohli sme s nima jezdit. Super práce.

Nevím jak Ty Čoudo, ale já na nic čekat nebudu.Jen co jí pan Skůra "dá do světa" ,připřáhnu a hurá na trať..

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře