Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

K té fototmontáži - tady je krásně viděť, že pokud se na model nalepí fototextury a udělá se dobře vystínovaný spodek, je pak opravdu těžké rozeznat realitu od modelu. Screeny jsou parádní, myslím že jsi hodně dobře vystihl tvary této lokomotivy. Ještě bych možná ztmavil pojíždené plochy dvojkolí. Člověk sice vědomě vytváří lesklý povrch, ale i v reálu se to pod tou mašinou moc neleskne (pokud si na dvojkolí neposvítím) :)

Aj keď som na špičkové, predcízne vymakané, do detailu vypracované modely od teba zvyknutý,aj tak mi nedá ten model nepochváliť. Je to parádny kus, špičková práca. Ešte vyjadrím jedno želanie:" keby tí, čo tu riešia kraviny sa radšej snažili naučiť maximum od takých ľudí ako si ty.Kto si hraje, nezlobí. Kto sa učí modelovať a modeluje, nemá čas na debiliny.A od teba sa je teda čo učiť. Sorry za výraz debiliny, ale sadol.Takže ? Klobúk dole a dobrý pocit, že Tvoje modely potešia X - ľudí...asi na nezaplatenie.
Sorry, že otravujem s blbými otázkami, ale jednu položím. Model vozu na prepravu sypkých materiálov. Môj mladý mu hovorí, že bublinkový vozeň. Ako sa sním darí? Nechcem sa opýtať priamo, že kedy bude........ale nedá mi, kedy bude?

Trošku jsem ti to upravil. Kuba

Naposled editoval moderátor:

Pěkný den,
na mém webu jsem si pro Vás již dnes připravil nadílku, pokud jste někdo očekával ČD380, budete asi zklamáni, ale tu vydám až bude kompletní nová originální kabina, na které se po Novém roce začne teprve usilovně pracovat.

Stahujte a užijte si jízdu ....

77181d33844a4ad42a9144aaee335270.jpg 34ec34a1eae9da699cbb76eb1d698afa.jpg a96e338bde266c3a2d6a809e9c06d34a.jpg

Díky Jardo za předčasný dárek, za mne můžu říct že i Albatros mi udělá velkou radost a na 380 si počkám v tom nevidím problém jinak po SZ ti posílám fotky loko 725 jak jsem slíbil.

Ahoj Jardo. Tak to je super zpráva a já jdu odeslat k vydání aktivitu zvláštního vlaku s touto mašinkou na trase Česká Třebová, Jaroměř. :-)
Přeji hezké svátky. S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj Jardo. Tak to je super zpráva a já jdu odeslat k vydání aktivitu zvláštního vlaku s touto mašinkou na trase Česká Třebová, Jaroměř. :-)
Přeji hezké svátky. S pozdravem Dan.

Ahoj Dane,
jasně ven s ní, je parádní !!! A mimochodem, děkuju za premiérové hoblování kolejí :-P

Pěkný den,
Štěpán Esterle si pro Vás připravil další vánoční dárek a poprosil mě o zveřejnění, takže můžete stahovat u mě na stránkách. Je to jeho práce, takže všechny reakce směřujte přímo na něj v tomto vlákně, odvedl dobrou práci a já děkuji :!:

Stahujte a užijte si jízdu ....

c58fa27525b656d6d00a31d1dce6fa7a.jpg 8e7bdf18cecd79a2bb8b535f34b68bc5.jpg

A já bych chtěl poděkovat J. Skůrovi, za bezvadnou spolupráci, protože pro tyto skiny upravil modely a pomohl s některými oříšky ;) bez něj by plecháče k vánocům určitě nebyly...

Teď jen doufám, že je využije nějaký aktivitář na trati 183... Jsou tam v obě v turnuse.

Opravdu pěkná práce. Na modelech to vypadá vskutku líp než ve skutečnosti. Příště bych jim ale zapřáhl spíše osobní vozy, aby se u Carga nezlobili ...:rolleyes:

Pěkné skiny, a oba plecháče důvěrně znám. Na cestě z/do práce mezi Plzní a Dobřanami je vidím tařka každý den. Dokud jsou jen dva a střídají se s ostatními, jde to. Až budou všichni plecháči v těchto barvách, už to bude nudnější. Teď mohu jedním reálným z nich přijet domů a virtuálně pokračovat do Klatov :D

atb napsal:
Opravdu pěkná práce. Na modelech to vypadá vskutku líp než ve skutečnosti. Příště bych jim ale zapřáhl spíše osobní vozy, aby se u Carga nezlobili ...:rolleyes:

Skiny jsou ke stažení, takže můžeš zapřáhnout co chceš :)

Pěkný den,
dlouho odkládaný model začíná dostávat fazónu ....

a37425722d6b2056e568efbc051e69c6.jpg 531135edd3822f7177bbb0f2840e8989.jpg

Asi to bude takový mix, mezi současnou verzí a prototypem, spíš se sklonem k prototypu, to se ještě uvidí :)

S týmto mi robíš Jardo nevýslovnú radosť, "Levický šíp" bude v MSTS.
Rušňovodič z tejto mašinky mi pri fotení vravel, že nedávno ju boli fotiť žel. fotografi až z Děčína...a kukali jak puci.

Udělat někomu radost, to vždycky potěší :!:

6fa8bb94630f2bc06552f167280ef582.jpg 239c0f835060bde0f37d97a2d28d7e14.jpg

Plešatá Karkuľa už dostala příčesek :D

Panečku jo...bude to veľmi dobré, veľmi dobré.

Ahoj Jardo.
Tak to je bomba, už ji vidím, jak pendluje na závodní dopravě, na DVK s ranním dělnickým vlakem a poté na posunu v Pískovně Kašnice. :-)
S pozdravem Dan.

No a ja ju zase vidím v hociktorej aktivite na ŽSR130/150 so štrkom na výluku.:D
Jardo ani nevieš koľko klincov týmto modelom pozatĺkaš.;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře