Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nespletl sis číslo ? 146-164Čouda napsal:Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)
bob57_cz napsal:Nespletl sis číslo ? 146-164Čouda napsal:Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)
Z dnešních tvých zápisů sem do různých vláken je vidět, že jsi opravdu těžce mimo.Čouda napsal:Já sem dneska mimo myslel jsem 164bob57_cz napsal:Nespletl sis číslo ? 146-164Čouda napsal:Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)
bob57_cz napsal:Z dnešních tvých zápisů sem do různých vláken je vidět, že jsi opravdu těžce mimo.Čouda napsal:Já sem dneska mimo myslel jsem 164bob57_cz napsal:Nespletl sis číslo ? 146-164Čouda napsal:Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)
Autor je Duuso a Dem - najdeš na jejich www. Url ti už ale nenaservíruji, abys měl alespoň nějakou radost, že sis ji dokázal najít sám po dnešních nezdarech.![]()
Nechci nic říkat,ale 362.164 je součástí složky 362 u Zbyňka v TRAINSETu BP.Čouda napsal:Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)
poison napsal:Nechci nic říkat,ale 362.164 je součástí složky 362 u Zbyňka v TRAINSETu BP.Čouda napsal:Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)
No pochybuju,že Zbyněk má takový bordel v downloadech,právě jsem cvičně stáhnul složku cd_362 a ta obsahuje vozidla 362.168,362.164 a Jardovu spořitelnu 362.119.Takže díky ti za update TRAINSETu BP aspoň vím,že mohu v aktivitách používat Poštovní spořitelnu.Čouda napsal:Předtím něž jsem se ptal tady na fóru tak jsem si samozřejmě tyto lokomotivy z trainsetu bp stáhnul, ale ona lokomotiva tam nebyla
Bohužel tam bordel opravdu má. Archivy novější se jmenují stejně jako původní, takže z názvu se nepozná, co je updatováno, i v nových archivech jsou spolu dohromady mašiny ve starém označení bez vlastníka spolu s mašinami v "novém" značení. Jeden soubor téže lokomotivy je pojmenován velkými písmeny, druhý malými a třetí kombinací.poison napsal:No pochybuju,že Zbyněk má takový bordel v downloadech,právě jsem cvičně stáhnul složku cd_362 a ta obsahuje vozidla 362.168,362.164 a Jardovu spořitelnu 362.119.Takže díky ti za update TRAINSETu BP aspoň vím,že mohu v aktivitách používat Poštovní spořitelnu.Čouda napsal:Předtím něž jsem se ptal tady na fóru tak jsem si samozřejmě tyto lokomotivy z trainsetu bp stáhnul, ale ona lokomotiva tam nebyla
poison napsal:http://www.trainsim.wz.cz
fíííííra napsal:Pánové, pokud někdo máte z duusových stránek loko ČD 363 077, tak bych vás poprosil o zaslání na mail.....
A ještě jedna věc: na http://katalog-msts.wz.cz/ je mezi esy i CD 363 012 a je u ni psáno že je v TBP a ja ji tam nemam