363/2

Čouda

Pomocník strojvedoucího
Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)

Čouda napsal:
Nevíte kde se dá stáhnout 362 146? Díky týhle lokomotivě mi nejdou některé aktivity (jasně dá se to přepsat, ale originál je originál)
Nespletl sis číslo ? 146-164

Čouda napsal:
bob57_cz napsal:
Čouda napsal:
Já sem dneska mimo myslel jsem 164
Z dnešních tvých zápisů sem do různých vláken je vidět, že jsi opravdu těžce mimo.
Autor je Duuso a Dem - najdeš na jejich www. Url ti už ale nenaservíruji, abys měl alespoň nějakou radost, že sis ji dokázal najít sám po dnešních nezdarech. :lol:

bob57_cz napsal:
Čouda napsal:
bob57_cz napsal:
Čouda napsal:
Já sem dneska mimo myslel jsem 164
Z dnešních tvých zápisů sem do různých vláken je vidět, že jsi opravdu těžce mimo.
Autor je Duuso a Dem - najdeš na jejich www. Url ti už ale nenaservíruji, abys měl alespoň nějakou radost, že sis ji dokázal najít sám po dnešních nezdarech. :lol:

Těžce mimo jsem asi z toho počasí. Bylo hezky a dneska zrovna musí pršet. a to jsem chtěl jít pogovat :cry:

Opravím Boba-autorom je David Hájek ale s webom máš pravdu.Ja len tak aby sme nepoškodili autora.

Čouda napsal:
Nechci nic říkat,ale 362.164 je součástí složky 362 u Zbyňka v TRAINSETu BP.

No a Poisonova cesta je myslím asi najlepšia, a budeš mať všetky české 362.

poison napsal:
Čouda napsal:
Nechci nic říkat,ale 362.164 je součástí složky 362 u Zbyňka v TRAINSETu BP.

Předtím něž jsem se ptal tady na fóru tak jsem si samozřejmě tyto lokomotivy z trainsetu bp stáhnul, ale ona lokomotiva tam nebyla

Čouda napsal:
Předtím něž jsem se ptal tady na fóru tak jsem si samozřejmě tyto lokomotivy z trainsetu bp stáhnul, ale ona lokomotiva tam nebyla
No pochybuju,že Zbyněk má takový bordel v downloadech,právě jsem cvičně stáhnul složku cd_362 a ta obsahuje vozidla 362.168,362.164 a Jardovu spořitelnu 362.119.Takže díky ti za update TRAINSETu BP aspoň vím,že mohu v aktivitách používat Poštovní spořitelnu.

poison napsal:
Čouda napsal:
No pochybuju,že Zbyněk má takový bordel v downloadech,právě jsem cvičně stáhnul složku cd_362 a ta obsahuje vozidla 362.168,362.164 a Jardovu spořitelnu 362.119.Takže díky ti za update TRAINSETu BP aspoň vím,že mohu v aktivitách používat Poštovní spořitelnu.
Bohužel tam bordel opravdu má. Archivy novější se jmenují stejně jako původní, takže z názvu se nepozná, co je updatováno, i v nových archivech jsou spolu dohromady mašiny ve starém označení bez vlastníka spolu s mašinami v "novém" značení. Jeden soubor téže lokomotivy je pojmenován velkými písmeny, druhý malými a třetí kombinací.
/cd_150/150006, ......, 150021, cd_150013 ve stejné složce
/cd_362/362168, cd_362119, totéž, a tak dále.
Bez "cvičného stažení" by ses ani nedověděl, že tam přibyla mašina.
Když vydat nový archiv, tak kompletní ( a k němu s novým jménem i přidat alespoň hlášku, co obsahuje - ovšem ne dovnitř archivu, abych se to dověděl až po stáhnutí ) anebo to nechat v samostatných kusech. Tohle polovičaté řešení je opravdu na nic.

Kdo pomůže : Měl jsem lok. 363.015 Cargo nechtěně jsem si smazal, ale
nevím adkud jsem ji měl staženou - poradte kde ji nalézt.

Pánové, pokud někdo máte z duusových stránek loko ČD 363 077, tak bych vás poprosil o zaslání na mail.....

A ještě jedna věc: na http://katalog-msts.wz.cz/ je mezi esy i CD 363 012 a je u ni psáno že je v TBP a ja ji tam nemam

Naposled editoval moderátor:
fíííííra napsal:
Pánové, pokud někdo máte z duusových stránek loko ČD 363 077, tak bych vás poprosil o zaslání na mail.....

A ještě jedna věc: na http://katalog-msts.wz.cz/ je mezi esy i CD 363 012 a je u ni psáno že je v TBP a ja ji tam nemam

Buď mám pravdu já anebo fííííra se mýlí :D I když jsem to dělal s co největší pečlivostí tak i "mistr tesař se někdy utne". Dělal jsem to někdy v srpnu až září, verze BP 78.3. Kdo mě poradí?! - jsem teď mimo dosah compu s MSTS.

Naposled editoval moderátor:
Já 363.012 v trainsetu taky nemám, navíc v katalogu máš u loko 363.045-6 uvedeného Vrbama, zatímco tento model je od J.Skůry :wink:

Nevíte náhodou někdo kde by se dala sehnat 363-121rs nebo tak nějak? asi mi chybí v traisetu, protože dost aktivit mi padne na hlášce že ji nelze přidat do světa....
Díky

Back
Nahoře