Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Četl jsem v metru,že přijímají řidiče autobusu pro DP a nabízejí plat 24.000,-Kč. A pak,že se mají v DP špatně.bob57_cz napsal:LuděkD napsal:Pokud má strojvedoucí plat mezi 15 000 - 30 000 Kč, kolik má potom třeba řidič autobusu nebo tramvaje.DPP KS 2007Beatlesák napsal:Na stránkách DPP a na tram fóru jsem dozvěděl že tramvaják má 114 Kč/hod a řidič gumáka má asi stejně.
Mzdový předpis
2.Základní mzda
2.1 Mzdový tarif řidičů MHD ( Kč/hod )
148,20 Strojvedoucí-instruktor
127,60 Strojvedoucí metra
114,70 Řidič tramvaje
114,70 Řidič autobusu
89,50 Strojvedoucí metra v kurzu
83,50 Řidič tramvaje-frekventant
83,50 Řidič autobusu-kurz
takže nic moc ...
Matýsek napsal:Četl jsem v metru,že přijímají řidiče autobusu pro DP a nabízejí plat 24.000,-Kč. A pak,že se mají v DP špatně.bob57_cz napsal:LuděkD napsal:Pokud má strojvedoucí plat mezi 15 000 - 30 000 Kč, kolik má potom třeba řidič autobusu nebo tramvaje.DPP KS 2007Beatlesák napsal:Na stránkách DPP a na tram fóru jsem dozvěděl že tramvaják má 114 Kč/hod a řidič gumáka má asi stejně.
Mzdový předpis
2.Základní mzda
114,70 Řidič tramvaje
114,70 Řidič autobusu
takže nic moc ...:compress: :salut:
Vem si to tak....těch 24 kpeněz je hrubá mzda......na ruku dostaneš tak 70%, což je 16800 Kč.......v Praze není problém za bydlení za měsíc zaplatit za 3+1 (pro běznou rodinu) i 13 tis. za měsíc, takže Ti zbývají tak 3 -4 tisíce na zbytek ....... stále si myslíš,že se mají dobře?
Ikdyby jsi bydlel v podnájmu, tak 5000 zaplatíš zhruba za jeden pokoj jenom pro sebe na měsíc......ale podnájem není pronájem ani vlastní byt....takže se velice rychle začneš poohlížet po vlastním a začneš si utahovat opasek.
A ty myslíš,že by měla zvítězit KSČSSD ?Jiří Maxa napsal:Vem si to tak....těch 24 kpeněz je hrubá mzda......na ruku dostaneš tak 70%, což je 16800 Kč.......v Praze není problém za bydlení za měsíc zaplatit za 3+1 (pro běznou rodinu) i 13 tis. za měsíc, takže Ti zbývají tak 3 -4 tisíce na zbytek ....... stále si myslíš,že se mají dobře?
Ikdyby jsi bydlel v podnájmu, tak 5000 zaplatíš zhruba za jeden pokoj jenom pro sebe na měsíc......ale podnájem není pronájem ani vlastní byt....takže se velice rychle začneš poohlížet po vlastním a začneš si utahovat opasek.
A já jsem si vždycky myslel,že Pražáci se mají vždycky dobře, a že proto tam vždy vítězí ODS.![]()
Martens napsal:Matýsek napsal:Četl jsem v metru,že přijímají řidiče autobusu pro DP a nabízejí plat 24.000,-Kč. A pak,že se mají v DP špatně.bob57_cz napsal:LuděkD napsal:Pokud má strojvedoucí plat mezi 15 000 - 30 000 Kč, kolik má potom třeba řidič autobusu nebo tramvaje.DPP KS 2007Beatlesák napsal:Na stránkách DPP a na tram fóru jsem dozvěděl že tramvaják má 114 Kč/hod a řidič gumáka má asi stejně.
Mzdový předpis
2.Základní mzda
114,70 Řidič tramvaje
114,70 Řidič autobusu
takže nic moc ...:compress: :salut:
Vem si to tak....těch 24 kpeněz je hrubá mzda......na ruku dostaneš tak 70%, což je 16800 Kč.......v Praze není problém za bydlení za měsíc zaplatit za 3+1 (pro běznou rodinu) i 13 tis. za měsíc, takže Ti zbývají tak 3 -4 tisíce na zbytek ....... stále si myslíš,že se mají dobře?
Ikdyby jsi bydlel v podnájmu, tak 5000 zaplatíš zhruba za jeden pokoj jenom pro sebe na měsíc......ale podnájem není pronájem ani vlastní byt....takže se velice rychle začneš poohlížet po vlastním a začneš si utahovat opasek.....
Co napsal brabec tak ty platy jsou taky v hrube mzde.Dráčik napsal:U nás je to skoro tak, akurát že 21000-22000 majú všetci a v hrubom...
zsBpeer napsal:Má vplyv na plat to, či má rušnovodič vysokú školu alebo nemá? - aj ked nie je potrebná...
122 030-0 napsal:Co napsal brabec tak ty platy jsou taky v hrube mzde.Dráčik napsal:U nás je to skoro tak, akurát že 21000-22000 majú všetci a v hrubom...
Pane Brabec, muj otec dela na draze, tak jsem podle toho usoudil ze jste ty platy napsal v hrube mzde a jestli ne moje chyba.Jaroslav Brabec napsal:122 030-0 napsal:Co napsal brabec tak ty platy jsou taky v hrube mzde.Dráčik napsal:U nás je to skoro tak, akurát že 21000-22000 majú všetci a v hrubom...
Vážený pane,
Nemám zapotřebí psát nějaké bludy pokud bych to nevěděl na 100% tak
si to nedovolím ani napsat nebo snad chcete poslat pásku?To doufám nebude potřeba.
Mám takový malý dotaz jak Vy jste na to přišel ,že jsem napsal platy v hrubé mzdě?Pravda je
taková jakou jsem napsal bohužel moje chyba je pouze v tom ,že jsem nenapsal jestli se jedná o čistou nebo hrubou mzdu.Jo jinak se jmenuji buď Jarda nebo Brabec.