Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
742.041 napsal:
Mě se spíš zdá že tu máme nového Jiřího2,vše tomu i napovídá :mad:
Tak už do Mondea neryjte, omluvil se a to prozatím stačí - pokud se z toho poučil.....bo tu zase z toho vznikne zbytečný flameware

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
742.041 napsal:
Tak už do Mondea neryjte, omluvil se a to prozatím stačí - pokud se z toho poučil.....bo tu zase z toho vznikne zbytečný flameware
Díky za zastání, Jiří2 nejsem, nemám své fórum :P

Mondeo napsal:
Martens napsal:
742.041 napsal:
Díky za zastání, Jiří2 nejsem, nemám své fórum :P
Neděkuj, za to mi to nestojí....spíš se snaž chovat tak, abych příště nemusel zasahovat.....to mi ušetří více práce

To jsou věci ! Mondeo, jenom tady děláš rozruch. Já nekončím úplně, jenom čekám, jestli mi někdo pomůže vyřešit problémy s mojím PC a MSTS, viz vlákno počítačová poradna. Takže jsem napsal, že ZATÍM přerušuju práci na rozdělaných aktivitách a další ZATÍM (znovu) dělat nebudu, protože to nemá cenu, když aktivita u mě vypadá úplně jinak než u dalších uživatelů. Takže moje aktivity budou zatím u mě v šuplíku ;)

Ale jo, dobrý, já Tvou kritiku beru, že se Ti nelíbí moje aktivita(y), ale jsou i uživatelé, kterým se líbí. Tady souhlasím s Kubou, dělám aktivitu, která se líbí mně a pustím ji ven, jestli ji chceš jet, tak jeď, jestli ne, tak ji vyhoď. :!:

Tak se Mondeo těš, znovu začínám dělat aktivity. Domluvil jsem se s Kubou na spolupráci při další aktivitě.

Tomes napsal:
Tak se Mondeo těš, znovu začínám dělat aktivity. Domluvil jsem se s Kubou na spolupráci při další aktivitě.
Tak to je super že si přestávku neměl dlouho a zase si začal, já se každopádně těším až ta aktivita vyjde, protože tvoje aktivity jsou SUPER !!!!

Tak to je bezva zpráva. Přeju vám kluci, ať se aktivita vyvede. A můžeme vědět, co to bude :?: Jinak, chlapi, aktivita od Poisona je zatím špička. Kubo, mírni Tomese, ať zase nevymýšlí nějaké ptákoviny, pak to kazí dojem celé aktivity.

Náhodou, Tomes opravdu patří mezi nej aktivitáře. Jeho Os 5021s velmi hustým traficem sem dojel bez pádu a FPS sem měl kolem 20

Peta napsal:
Náhodou, Tomes opravdu patří mezi nej aktivitáře. Jeho Os 5021s velmi hustým traficem sem dojel bez pádu a FPS sem měl kolem 20
Díky za pochvalu, Mondea beru takového jaký je. Bydlí kousek ode mě, tak si to vyříkáme u piva a pak už budeme "kamarádi" . Mně se taky Poisonova aktivita líbí.

Nezbývá mi nic jiného,než si projet nějakou Tomesovu aktivitu,aktivitu od Kuby a tak dále.Jsem momentálně ve stavu kdy jedu jen aktivity,které souvisejí se mnou a mou tvorbou,ale projet aktivitu jiného tvůrce je vždy pro mě nejen velký časový problém, ale vždy i poučením jak a proč.Díky všem za pochvalu,tvorba 182 byla náročná.

poison napsal:
Nezbývá mi nic jiného,než si projet nějakou Tomesovu aktivitu,aktivitu od Kuby a tak dále.Jsem momentálně ve stavu kdy jedu jen aktivity,které souvisejí se mnou a mou tvorbou,ale projet aktivitu jiného tvůrce je vždy pro mě nejen velký časový problém, ale vždy i poučením jak a proč.Díky všem za pochvalu,tvorba 182 byla náročná.
Musíš si taky MSTS užívat a ne se jenom potit u editoru a jezdit stále to samé při testech svých aktivit. To by mě asi jeblo Věřím, že aktivita 182 byla náročná, ale výsledek stojí za to. Já, když mě už nebaví testovat moje aktivity, tak si projedu jinou a zase mám chuť do MSTS.

Aktivita R 421

Projel jsem si tuto aktivita a moc se mi líbila. Je perfektně vyvážená se slušným trafikem a "pomalou" mašinkou :P Zjistil jsem jednu věc, když přivěsím soupravu a rozjedu se, tak se při pohledu "4" zobrazují poslední asi 4 vozy (prostě jenom konec vlaku). Vím, že to nemá s aktivitou nic společného, je to spíš otázka pro Džordže.

Projel jste si někdo aktivitu R 421 (kromě Mondea) ? Psal mi Ivan.ps, že nemůže projet přes Studénku, vždy mu to tam padne, já to jel aspoň 10x a ani jednou to nepadlo...

Tomes napsal:
Projel jste si někdo aktivitu R 421 (kromě Mondea) ? Psal mi Ivan.ps, že nemůže projet přes Studénku, vždy mu to tam padne, já to jel aspoň 10x a ani jednou to nepadlo...

Já jsem se přes Studénku taky nedostal. Nenačte se tam traffic, můj PC nestíhá. Mám 1 min zpoždění, což není tolik. Ale faktem je, že kdybych jel načas, tak se načítá vlastně až ve Studénce. Je to dané náročností tratě a aktivity. Chce to, aby to projel větší počet lidí. Ze třech reakcí je ukvapené dělat nějaké závěry. Třeba to ostatní projedou vpohodě.

Boby napsal:
Tomes napsal:

Já jsem se přes Studénku taky nedostal. Nenačte se tam traffic, můj PC nestíhá. Mám 1 min zpoždění, což není tolik. Ale faktem je, že kdybych jel načas, tak se načítá vlastně až ve Studénce. Je to dané náročností tratě a aktivity. Chce to, aby to projel větší počet lidí. Ze třech reakcí je ukvapené dělat nějaké závěry. Třeba to ostatní projedou vpohodě.
Boby, díky za zprávu, v kolik Ti to padlo ? Ivan.ps píše, že v 6:00:00 a to psal alcapone, že u jeho aktivity to taky padá ze změnou denního období.

Back
Nahoře