Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mondeo napsal:Tvoje aktivity jsou vcelku dobré, ale jel jsem už lepší. Ráno jsem si projel druhou část R 708 a jednou mi spadla, takže zase tak vyvážené to není !!
Ivan.ps napsal:Mondeo napsal:Tvoje aktivity jsou vcelku dobré, ale jel jsem už lepší. Ráno jsem si projel druhou část R 708 a jednou mi spadla, takže zase tak vyvážené to není !!
Aj majster tesár sa utne
Díky za chválu, ale mám se ještě co učit...Peta napsal:Já tě zase musím pochválit za excelentní aktivitu 5021... Cestou sem potkal asi 20 trafic vlaků(ne li víc) a ani jeden pád...dokonale vyvážená aktivita....Díky moc a ni...jen tak dál
Já už jsem jel taky určitě lepší, napiš mi, kde Ti to padlo, já to projel bez problému, kromě nešťastné Velimi, ale ta už je vyřešenáMondeo napsal:Tvoje aktivity jsou vcelku dobré, ale jel jsem už lepší. Ráno jsem si projel druhou část R 708 a jednou mi spadla, takže zase tak vyvážené to není !!
Ivan.ps napsal:Mondeo napsal:Tvoje aktivity jsou vcelku dobré, ale jel jsem už lepší. Ráno jsem si projel druhou část R 708 a jednou mi spadla, takže zase tak vyvážené to není !!
Aj majster tesár sa utne
Tomes napsal:tento titul mohou nosit jiní - Mirec, Poison, Kebarko, Zdeněk Itt., atd., nerad bych někoho opomněl. Aktivity od těchto tvůrců se mi velmi líbily - hoši to vám dělám reklamu![]()
Ivan.ps napsal:Mal by som predsa len jednu pripomienku (mozno sa ostatnym bude zdat ze to je blbost, ale predsa). Vsimol som si, ze mas na kazdej stanici taky isty cas nastupu cestujucich, aky je pobyt vlaku v stanici. Podla mna by ten nastup cestujucih nemusel byt taky isty ako cas vlaku v stanici. Staci ked sekundu meškam a uz neodidem na cas zo stanice...
Ani v reale cestujuci vacsinou nenastupuju do poslednej sekundy...
JOHNZ napsal:Ano, mas pravdu, casto nastupuju aj po nej ...
Tomes napsal:To je úmyslně, musíš jet tak, abys nemeškal a ne zpoždění zkracovat pobyty ve stanicích. Ale samozřejmě je můžu zkrátit, když bude vůle, mně vyhovuje toto...
Peta napsal:Já tě zase musím pochválit za excelentní aktivitu 5021... Cestou sem potkal asi 20 trafic vlaků(ne li víc) a ani jeden pád...dokonale vyvážená aktivita....Díky moc a ni...jen tak dál
Mondeo napsal:Peta napsal:Já tě zase musím pochválit za excelentní aktivitu 5021... Cestou sem potkal asi 20 trafic vlaků(ne li víc) a ani jeden pád...dokonale vyvážená aktivita....Díky moc a ni...jen tak dál
Včera jsem si projel taky osobák 5021 a musím říct, že je to opravdu vydařená aktivita, jenom mi tam nesedí ta hrbatá na konci vlaku, protože jet maximálně 100 km/hod. je nic moc
Mondeo napsal:Peta napsal:Já tě zase musím pochválit za excelentní aktivitu 5021... Cestou sem potkal asi 20 trafic vlaků(ne li víc) a ani jeden pád...dokonale vyvážená aktivita....Díky moc a ni...jen tak dál
Včera jsem si projel taky osobák 5021 a musím říct, že je to opravdu vydařená aktivita, jenom mi tam nesedí ta hrbatá na konci vlaku, protože jet maximálně 100 km/hod. je nic moc