Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šneku, vydrž, můj Den blbec ještě finálně dolaďuji, ven půjde po Novém roce. Tam si zajezdíš a zašibuješ do sytosti s 151 a 380. Budeš na to mít 10 a půl hodiny. Jen se omlouvám, že jsem do hlášení při nesplnění úkolu použil dost často tvůj Nick (ale shoda čistě náhodná)Šnek napsal:Nevím,je pravda,že když jsem jezdil dříve,byl jsem v Kolíně vždycky s náskokem,ale to mi tam chyběly zápletky.Přimlouval bych se za nějakou aktivitu s 151 nebo 350.Ale je to na Tobě.
Šnek už si určitě zvyklZbyněk Šemora napsal:Šneku, vydrž, můj Den blbec ještě finálně dolaďuji, ven půjde po Novém roce. Tam si zajezdíš a zašibuješ do sytosti s 151 a 380. Budeš na to mít 10 a půl hodiny. Jen se omlouvám, že jsem do hlášení při nesplnění úkolu použil dost často tvůj Nick (ale shoda čistě náhodná)Šnek napsal:Nevím,je pravda,že když jsem jezdil dříve,byl jsem v Kolíně vždycky s náskokem,ale to mi tam chyběly zápletky.Přimlouval bych se za nějakou aktivitu s 151 nebo 350.Ale je to na Tobě.
Šneku, to jsou mé nejoblíbenější lokomotivy... Se 151 jsem dělal IC 142 ODRA, ale na trati 321. Teď mám něco rozpracováno, až to dokončím, tak něco s nejhezčí lokomotivou u nás udělám. Jo, a taky bych chtěl něco udělat na trati 180Šnek napsal:Nevím,je pravda,že když jsem jezdil dříve,byl jsem v Kolíně vždycky s náskokem,ale to mi tam chyběly zápletky.Přimlouval bych se za nějakou aktivitu s 151 nebo 350.Ale je to na Tobě.
Určitě do TRAINSETU, soubory do složky CONSIST jsou obsaženy v samotné aktivitěfofrovanka napsal:Díky tak vozy jsem si stahl,jenom nevím jestli mám obsah složky zkopírovat do CONSIST a nebo do TRAINSET,díky za pomoc.
Jasně, už se s tím morduju 2 dny, teď mi pomáhá alcapone a poison (a mají dobré nápadyPpoollll napsal:Tomes
Tohle je o tom kdo si dříve zabere návěstidla před sebou. Zda hráč či trafic. Takže na tom budeš muset trochu popřemýšlet a zapracovat. Vyzkoušej blokování servisem v různých směrech a na jedné, druhé či obou kolejích - hráč i trafik - a při troše štěstí a pozornosti třeba přijdeš na spolehlivě fungující kombinaci. A věř tomu, že zkušenosti z vyřešení tohoto problému vlastní silou jsou k nezaplacení. Usnadní ti to pozdější tvorbu úkolů a to dost významně. Proto to píšu jen takto obecně.
Moje řeč.Já myslím,že jsme na to přišli a bude to OK,jen testování zabere trochu času.Ppoollll napsal:Usnadní ti to pozdější tvorbu úkolů a to dost významně. Proto to píšu jen takto obecně.
blazo napsal:Mam v te aktivitě (Vn49418/R703) taky trochu problem. Po vyměně loko v Pardubicích bez problemu přelezu do připravene 150 a zajedu na zahlavi, akorat že se už ani za boha nedostanu zpět k soupravě, projedu jenom kolem ní ale pak končim protože mužu jet tak akorat zpět do Kolína nebo zustat stat u nastupiště
Průlomová záležitost to zřejmě je, ale já to okoukal od Michala, takže on je průkopník !Kontra napsal:Myslíte aktivitu Vn49418/R703? Ta i na mé obstarožní sestavě jede v pohodě, no zatím...Jsem kousek před Kolínem už se soupravou R703, a zatím žádný problém (mám bin 1,7x). Ani jsem netušil, že je možné vyřešit připojení soupravy, které odněkud přijede (nikoliv loose con). Průlomová záležitost... 8)
Tomes napsal:Průlomová záležitost to zřejmě je, ale já to okoukal od Michala, takže on je průkopník !Kontra napsal:Myslíte aktivitu Vn49418/R703? Ta i na mé obstarožní sestavě jede v pohodě, no zatím...Jsem kousek před Kolínem už se soupravou R703, a zatím žádný problém (mám bin 1,7x). Ani jsem netušil, že je možné vyřešit připojení soupravy, které odněkud přijede (nikoliv loose con). Průlomová záležitost... 8)
Můžeš mi napsat v kolik MSTS hodin Ti vytuhl počítač ?latich napsal:Zdraavím mám podobný problém jako ty,před K.H. vytuhnu.latich