Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
ŠNEK Já připravuji aktivitu se 151 Ic580

fofrovanka Do složky trainset(pokud to neni soubor s příponou con)

Naposled editoval moderátor:
Šnek napsal:
Nevím,je pravda,že když jsem jezdil dříve,byl jsem v Kolíně vždycky s náskokem,ale to mi tam chyběly zápletky.Přimlouval bych se za nějakou aktivitu s 151 nebo 350.Ale je to na Tobě.
Šneku, vydrž, můj Den blbec ještě finálně dolaďuji, ven půjde po Novém roce. Tam si zajezdíš a zašibuješ do sytosti s 151 a 380. Budeš na to mít 10 a půl hodiny. Jen se omlouvám, že jsem do hlášení při nesplnění úkolu použil dost často tvůj Nick (ale shoda čistě náhodná)

Zbyněk Šemora napsal:
Šnek napsal:
Nevím,je pravda,že když jsem jezdil dříve,byl jsem v Kolíně vždycky s náskokem,ale to mi tam chyběly zápletky.Přimlouval bych se za nějakou aktivitu s 151 nebo 350.Ale je to na Tobě.
Šneku, vydrž, můj Den blbec ještě finálně dolaďuji, ven půjde po Novém roce. Tam si zajezdíš a zašibuješ do sytosti s 151 a 380. Budeš na to mít 10 a půl hodiny. Jen se omlouvám, že jsem do hlášení při nesplnění úkolu použil dost často tvůj Nick (ale shoda čistě náhodná)
Šnek už si určitě zvykl :wink:

Šnek napsal:
Šneku, to jsou mé nejoblíbenější lokomotivy... Se 151 jsem dělal IC 142 ODRA, ale na trati 321. Teď mám něco rozpracováno, až to dokončím, tak něco s nejhezčí lokomotivou u nás udělám. Jo, a taky bych chtěl něco udělat na trati 180 :wink:

fofrovanka napsal:
Díky tak vozy jsem si stahl,jenom nevím jestli mám obsah složky zkopírovat do CONSIST a nebo do TRAINSET,díky za pomoc.
Určitě do TRAINSETU, soubory do složky CONSIST jsou obsaženy v samotné aktivitě

Tak jsem si projel Excelsiora z Prahy až do Popradu a musím říct, že je to paráda, trochu víc se mi líbil úsek od Kuby, ale asi proto, že už není taková tma :D

Chtěl bych touto cestou požádat někoho ze zkušených tvůrců aktivit, zda-li by mi nepomohl vyřešit problém - STŮJ na vjezdu do Pardubic, jednou to projedu, 5x zůstanu stát. Posílal jsem aktivitu i Bobymu, ten taky zůstal stát, Zbyněk mi poradil přepočítat a uložit, to taky nepomohlo a já už vážně nevím, co s tím. Na druhou stranu bych nerad smazal něco, co jsem dělal cca 14 dní. Díky všem

Tomes

Tohle je o tom kdo si dříve zabere návěstidla před sebou. Zda hráč či trafic. Takže na tom budeš muset trochu popřemýšlet a zapracovat. Vyzkoušej blokování servisem v různých směrech a na jedné, druhé či obou kolejích - hráč i trafik - a při troše štěstí a pozornosti třeba přijdeš na spolehlivě fungující kombinaci. A věř tomu, že zkušenosti z vyřešení tohoto problému vlastní silou jsou k nezaplacení. Usnadní ti to pozdější tvorbu úkolů a to dost významně. Proto to píšu jen takto obecně.

Ppoollll napsal:
Tomes

Tohle je o tom kdo si dříve zabere návěstidla před sebou. Zda hráč či trafic. Takže na tom budeš muset trochu popřemýšlet a zapracovat. Vyzkoušej blokování servisem v různých směrech a na jedné, druhé či obou kolejích - hráč i trafik - a při troše štěstí a pozornosti třeba přijdeš na spolehlivě fungující kombinaci. A věř tomu, že zkušenosti z vyřešení tohoto problému vlastní silou jsou k nezaplacení. Usnadní ti to pozdější tvorbu úkolů a to dost významně. Proto to píšu jen takto obecně.
Jasně, už se s tím morduju 2 dny, teď mi pomáhá alcapone a poison (a mají dobré nápady :P )

Ppoollll napsal:
Usnadní ti to pozdější tvorbu úkolů a to dost významně. Proto to píšu jen takto obecně.
Moje řeč.Já myslím,že jsme na to přišli a bude to OK,jen testování zabere trochu času.

Kuba mi psal, že mu před Kutnou Horou, t.j. po 3 minutách jízdy vytuhl celý počítač :cry: . Chtěl jsem se optat, zda máte někdo podobně neblahé zkušenosti. - jedná se o aktivitu Vn 49418/R703 (omlouvám se za neuvedení názvu)

Myslíte aktivitu Vn49418/R703? Ta i na mé obstarožní sestavě jede v pohodě, no zatím... :D Jsem kousek před Kolínem už se soupravou R703, a zatím žádný problém (mám bin 1,7x). Ani jsem netušil, že je možné vyřešit připojení soupravy, které odněkud přijede (nikoliv loose con). Průlomová záležitost... 8)

Mam v te aktivitě (Vn49418/R703) taky trochu problem. Po vyměně loko v Pardubicích bez problemu přelezu do připravene 150 a zajedu na zahlavi, akorat že se už ani za boha nedostanu zpět k soupravě, projedu jenom kolem ní ale pak končim protože mužu jet tak akorat zpět do Kolína nebo zustat stat u nastupiště

blazo napsal:
Mam v te aktivitě (Vn49418/R703) taky trochu problem. Po vyměně loko v Pardubicích bez problemu přelezu do připravene 150 a zajedu na zahlavi, akorat že se už ani za boha nedostanu zpět k soupravě, projedu jenom kolem ní ale pak končim protože mužu jet tak akorat zpět do Kolína nebo zustat stat u nastupiště

Musíš zastavit těsně za výhybkou. Přejel si to.

Já měl taky jeden problém, čuměl jsem po trafikách v Oseku a projel jsem na stůj :eek: . Jinak perfektní aktivita, skvělý trafik, moc se mi líbila

Kontra napsal:
Myslíte aktivitu Vn49418/R703? Ta i na mé obstarožní sestavě jede v pohodě, no zatím... :D Jsem kousek před Kolínem už se soupravou R703, a zatím žádný problém (mám bin 1,7x). Ani jsem netušil, že je možné vyřešit připojení soupravy, které odněkud přijede (nikoliv loose con). Průlomová záležitost... 8)
Průlomová záležitost to zřejmě je, ale já to okoukal od Michala, takže on je průkopník !

Tomes napsal:
Kontra napsal:
Průlomová záležitost to zřejmě je, ale já to okoukal od Michala, takže on je průkopník !

Ještě by stálo za pokus tohle napojení na traffic vyzkoušet na MSTS bez Binu, aby se zjistilo zda můžeme Džordže pochválit i za tuhle vymoženost.... :wink: :wink: :wink:

Zatim jsem za Kolínem a bez problémů, žádný pád, trafic se mi neobjevuje ani před očima, ani předčasně nemizí, prostě zatim perfektní práce...pokračovat budu zítra :wink:

Back
Nahoře