Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomes napsal:Pod Binem 1.7 se to asi nedá stíhat, aktivita byla tvořena pod 1.6, v tu dobu máš už dávno stát v Bohumíně.Blackwolf napsal:Tak jsem zkusil IC142 na trati 321 a před Bohumínem červena, tak zastavim a za chvili (presne v 10:20:25) do mě zezadu narazí nějaký další Os vlak. Přitom jsem to nijak neflákal a každou chvíli jsem jel na blok. Jedu pod BINem 1.7.
Blackwolf napsal:Tomes napsal:Pod Binem 1.7 se to asi nedá stíhat, aktivita byla tvořena pod 1.6, v tu dobu máš už dávno stát v Bohumíně.Blackwolf napsal:Tak jsem zkusil IC142 na trati 321 a před Bohumínem červena, tak zastavim a za chvili (presne v 10:20:25) do mě zezadu narazí nějaký další Os vlak. Přitom jsem to nijak neflákal a každou chvíli jsem jel na blok. Jedu pod BINem 1.7.
No až když jsem odeslal ten dotaz tak mě napadlo, že chybka bude asi ve verzi BINů. Každou chvíli jsem stál na bloku a už v Čadci jsem měl asi 8 min sekyru. Zkusím radu blaza protože aktivita je good. Traffici zatím potkávám.
Ahoj, mám to vymyšlené trochu jinak, uvidíme, zatím jsem v Třebovicích...djneon napsal:Ahoj, chtěl jsem se jenom zeptat, zda neuděláš druhou část Zátopka až do Hranic? (v Přerově bys to rozdělil na 2 části)... jenom dotaz... díky, jdu si projet první díl
Myslíš ten reverzák ? Už by mělo být vše O.K.djneon napsal:Taky jsem ho 3x netrefil, až pak mne napadlo si jej všímat.
Proč ? Nedojedeš na točnu nebo se nespojí spřáhla ?Miloslav Vlček napsal:Já se nemohu připojit na točně na 151.
milo
Tomes napsal:Proč ? Nedojedeš na točnu nebo se nespojí spřáhla ?Miloslav Vlček napsal:Já se nemohu připojit na točně na 151.
milo
Miloslav Vlček napsal:Tomes napsal:Proč ? Nedojedeš na točnu nebo se nespojí spřáhla ?Miloslav Vlček napsal:Já se nemohu připojit na točně na 151.
milo
Nespojí se spřáhla. Zkoušel jsem i vyměnit loko, ale pořád stejné.
milo
Miloslav Vlček napsal:No při spouštění přes trainstore to vyhodilo několik chyb, ale bez dalšího hlášení v MSTS se to normálně spustilo. Jestli není někde chyba v označení kolejí. Myslím osobní, nákladní.
milo
Tomes napsal:Miloslav Vlček napsal:No při spouštění přes trainstore to vyhodilo několik chyb, ale bez dalšího hlášení v MSTS se to normálně spustilo. Jestli není někde chyba v označení kolejí. Myslím osobní, nákladní.
milo
Tak jsem to taky zkusil přes TrainStore, žádnou chybu mně to nevyhodilo. Jaké myslíš označení kolejí ? V depu jsou jenom nákladní
Díky, potěší to, musím ale přiznat, že někdo se vůbec nedostane z depa a já nevím pročDan J. napsal:Včera jsem dojel aktivitu R Emil Zátopek a můžu jen říct, že to byla opět výborná práce. S pozdravem Dan![]()