Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
podobny problem... pokud chceš pokračovat tak se mi osvědčilo zastavit a počkat už na vystrahaze, počkat až před tebe naskoči vlak a odjede... Pak se to da v pohodě dohrat :wink:

Tomes napsal:
Blackwolf napsal:
Tak jsem zkusil IC142 na trati 321 a před Bohumínem červena, tak zastavim a za chvili (presne v 10:20:25) do mě zezadu narazí nějaký další Os vlak. Přitom jsem to nijak neflákal a každou chvíli jsem jel na blok. Jedu pod BINem 1.7.
Pod Binem 1.7 se to asi nedá stíhat, aktivita byla tvořena pod 1.6, v tu dobu máš už dávno stát v Bohumíně.

No až když jsem odeslal ten dotaz tak mě napadlo, že chybka bude asi ve verzi BINů. Každou chvíli jsem stál na bloku a už v Čadci jsem měl asi 8 min sekyru. Zkusím radu blaza protože aktivita je good. Traffici zatím potkávám.

Blackwolf napsal:
Tomes napsal:
Blackwolf napsal:
Tak jsem zkusil IC142 na trati 321 a před Bohumínem červena, tak zastavim a za chvili (presne v 10:20:25) do mě zezadu narazí nějaký další Os vlak. Přitom jsem to nijak neflákal a každou chvíli jsem jel na blok. Jedu pod BINem 1.7.
Pod Binem 1.7 se to asi nedá stíhat, aktivita byla tvořena pod 1.6, v tu dobu máš už dávno stát v Bohumíně.

No až když jsem odeslal ten dotaz tak mě napadlo, že chybka bude asi ve verzi BINů. Každou chvíli jsem stál na bloku a už v Čadci jsem měl asi 8 min sekyru. Zkusím radu blaza protože aktivita je good. Traffici zatím potkávám.

Ale stejně se nevyhneš jízdě na blok. To je záměr. Ale co víš mise je dlouhá.... Nech se překvapit. Aktivita určitě stojí za to přeinstalování Binu.

Zkusil jsem si aktivitu IC142 zajet pod Binem 1.7 a opravdu se do Bohumína nedostanu před tím polským EC. S Binem 1.6 jsem to v pohodě stíhal.

Ahoj, chtěl jsem se jenom zeptat, zda neuděláš druhou část Zátopka až do Hranic? (v Přerově bys to rozdělil na 2 části) :) ... jenom dotaz... díky, jdu si projet první díl

djneon napsal:
Ahoj, chtěl jsem se jenom zeptat, zda neuděláš druhou část Zátopka až do Hranic? (v Přerově bys to rozdělil na 2 části) :) ... jenom dotaz... díky, jdu si projet první díl
Ahoj, mám to vymyšlené trochu jinak, uvidíme, zatím jsem v Třebovicích... :roll: A rozdělovat se to nemusí, vždyť jde přestoupit z mašinky na mašinku. Nejlépe bych to protáhl až do Vsetína (koukám, že jsi odtamtud), ale tam ukradli koleje, aby měli na úplatky :lol:

Psali mi 2 uživatelé, že se jim v depu u aktivity R 627 neaktivoval reverzní bod, trochu jsem ho posunul, i když mně se vždy aktivoval...

Miloslav Vlček napsal:
Tomes napsal:
Miloslav Vlček napsal:
Já se nemohu připojit na točně na 151.

milo
Proč ? Nedojedeš na točnu nebo se nespojí spřáhla ?

Nespojí se spřáhla. Zkoušel jsem i vyměnit loko, ale pořád stejné.

milo

Tak to nevím, kde by mohl být problém, teď jsem to zkoušel a v pohodě jsem vyjel z depa. Kdyby to byl někdo jiný, tak bych se zeptal, jestli má nainstalován Bin, ale Tebe se ptát nemusím. Milo, fakt nevím, jsi první, o kom vím, že se mu nespojily mašinky.

No při spouštění přes trainstore to vyhodilo několik chyb, ale bez dalšího hlášení v MSTS se to normálně spustilo. Jestli není někde chyba v označení kolejí. Myslím osobní, nákladní.

milo

Miloslav Vlček napsal:
No při spouštění přes trainstore to vyhodilo několik chyb, ale bez dalšího hlášení v MSTS se to normálně spustilo. Jestli není někde chyba v označení kolejí. Myslím osobní, nákladní.

milo

Tak jsem to taky zkusil přes TrainStore, žádnou chybu mně to nevyhodilo. Jaké myslíš označení kolejí ? V depu jsou jenom nákladní

Tomes napsal:
Miloslav Vlček napsal:

milo

Tak jsem to taky zkusil přes TrainStore, žádnou chybu mně to nevyhodilo. Jaké myslíš označení kolejí ? V depu jsou jenom nákladní

Zkusím to stáhnout znovu, přeinstalovat a uvidím.

milo

Včera jsem dojel aktivitu R Emil Zátopek a můžu jen říct, že to byla opět výborná práce. S pozdravem Dan :D

Dan J. napsal:
Včera jsem dojel aktivitu R Emil Zátopek a můžu jen říct, že to byla opět výborná práce. S pozdravem Dan :D
Díky, potěší to, musím ale přiznat, že někdo se vůbec nedostane z depa a já nevím proč :cry:

Ahoj, tak ten problem mam taky v tom depu ze se z nej nedostanu ale byl vecer a mozna ze jsem udelal neco spatne tak se na to jeste podivam :) a dam vedet co se delo.

Back
Nahoře