Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
ja te nekritizuju a priznam se zpatky jsem to necetl, me doslo ze asi chybi jenom nejaka desna kravina, takze no problem. Fakt pekny.
Ne ta pakarna s masaryckou tam neni :) ale jede se to tusim rovnou z hl.n. a byla tam nasazena 150tka s blbe vyladenym engem, tak sem si to hodil na tu pekne vyladenou, ktera vyhazuje pri prokluzu :_) Shodna je akorat trasa, ale diky bohu za ni.

A nebo se nám klube nový fanda do MSTS a potencionální autor :D

Nicméně teď vážně - podle toho, co Zbyněk ukázal na posledních screenech, tak na něj minimálně aspiruje v oboru stavba tratí....

Ale zase zpět k Tomešovým aktivitám.....

Naposled editoval moderátor:
michawel napsal:
je to v podstate uplne to same jako nedavno vysla aktivita tusim z webu Kanka, nebo od koho (je to taky nejaky rychlik na Hradec)
Nebyla to náhodou moje totálně de***ní aktivita R653???

NO je to mozny:) ale dementni urcite nebyla, jen mi prislo ze tam je malo provozu, ale ja si tohle rad projedu. Ted jedu osobacek flamendracek z blackwolfovych stranek a ta 714 je taky prima :) Panove jen houst a vetsi kapky, na tvorbu aktivit cas nemam ale kolem pulnoci si vzdycky aspon pulhodinku na projeti nejaky aktivitky najdu.
Ocenuju vase nadseni

michawel napsal:
NO je to mozny:) ale dementni urcite nebyla, jen mi prislo ze tam je malo provozu, ale ja si tohle rad projedu. Ted jedu osobacek flamendracek z blackwolfovych stranek a ta 714 je taky prima :) Panove jen houst a vetsi kapky, na tvorbu aktivit cas nemam ale kolem pulnoci si vzdycky aspon pulhodinku na projeti nejaky aktivitky najdu.
Ocenuju vase nadseni
Ná hodou se mi zdá že jo.....blbě načasovaný traffic atd. Musím ji ještě opravit, snad si na to najdu čas.
omlouvám se že odbočuji z tématu :)

Přišlo ně pár dotazů, kdy bude uveřejněna aktivita pro trať 321, na kterou jsem sháněl testery. Aktivita je hotová, zaslána Blackwolfovi k uveřejnění, ten mi slíbil její vydání začátkem příštího týdne. :wink:

Nevím, do jakého vlákna položit tuto otázku, tak ji dám sem. Nevíte někdo, jaké měl řazení vlak Ex 20/21 "DUKLA" v roce 1990-91 ?

Díky za odpověď, něco jsem již obdržel, něcoi mám slíbeno, ve středu jedu do DKV Č.T., tak se u toho pána zastavím

U Blackwolfa na webu byla vydána aktivita Os 7836 / R 434 / R 1538 / R 1540 pro trať 321, zatím v tolik "oblíbené" verzi TBP + mnoho jiného.... :lol:

Díky Bobe, zajímavé, čili takový prima placený výlet s mejdanem.
Kdy se od toho u dráhy upustilo? Po roce 89?

Ja som bol na súťaži Zenit ( ale pre zabezpečovákov ) ešte asi v roku 1991. ( v Českej Třebovej )

U aktivity Os 7836 jsem přišel na jednu chybu, z Olomouce mi vyskakuje hláška, že jedu Lv vlakem, ale já už jedu rychlíkem. Jinak je to pohodová aktivita

Mondeo napsal:
U aktivity Os 7836 jsem přišel na jednu chybu, z Olomouce mi vyskakuje hláška, že jedu Lv vlakem, ale já už jedu rychlíkem. Jinak je to pohodová aktivita

Taky bych si ji rád zajel, ale je nad moje síly sehnat všechny chybějící vozidla do trainsetu. Po některých se snad "slehla zem".... Ale nevzdávám se a hledám jako o život

Zdravím Marin2, když nemůžete sehnat některé vozy, tak je není problém nahradit v Con Builderu za jiné. Aspoň já to tak dělám. S pozdravem Dan. :D

Back
Nahoře