Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
plukas napsal:
klimi napsal:
Dan.J Kde se dá sehnat OKDčková 753ka?Dík

a nemůžeš ji někde vystavit? Osobně bych ji klidně používal do aktivit

Počkej, možná bude v TBP, nebo ji dám na web, ale až zkontaktuji majitele. Zatím je přeznačena dle TBP, ale má nastavená spřáhla na 80.

Naposled editoval moderátor:
R 970

Zdravím, stáhnul jsem dneska aktivitu R 970, ale nejsem schopný odjet z Č. Třebové. Pokaždé mi vyskočí hláška o ukončení úkolu z důvodu nestáhnuti sběrače, i když nikde značka o shození smetáku mení, :?: K dyž tak udělám a smeták schodím a po chvíli ho zase zvednu, tak mi ta hláška vyskočí znovu. Dan :D

Re: R 970

Dan J. napsal:
Zdravím, stáhnul jsem dneska aktivitu R 970, ale nejsem schopný odjet z Č. Třebové. Pokaždé mi vyskočí hláška o ukončení úkolu z důvodu nestáhnuti sběrače, i když nikde značka o shození smetáku mení, :?: K dyž tak udělám a smeták schodím a po chvíli ho zase zvednu, tak mi ta hláška vyskočí znovu. Dan :D
Dle mne je to kvůli tomu,že přes výhybky jedeš víc jak 45.Navíc by se měl tam ten smeták asi schazovat.Zkus jet kolem 40 až za výměny a pak ho tam nahoď.

R 970

Zdravím,
mám stejný problém se smetákem. Zkoušel jsem jet až za odb. Parník, ale jak jedu víc než 45 km/h, tak mi to vyhodí hlášku jako Danovi. Nemůže to být tím, že tam zůstane ta 40 z toho posunu?

To je chyba, ta hláška má vyskočit až v Chocni, opravím to. Tímto se omlouvám - hláška tam byla dána až po projetí aktivity.

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Dan J. napsal:
Zdravím, stáhnul jsem dneska aktivitu R 970, ale nejsem schopný odjet z Č. Třebové. Pokaždé mi vyskočí hláška o ukončení úkolu z důvodu nestáhnuti sběrače, i když nikde značka o shození smetáku mení ? K dyž tak udělám a smeták schodím a po chvíli ho zase zvednu, tak mi ta hláška vyskočí znovu. Dan
Dle mne je to kvůli tomu,že přes výhybky jedeš víc jak 45.Navíc by se měl tam ten smeták asi schazovat.Zkus jet kolem 40 až za výměny a pak ho tam nahoď.
Při jízdě "křížem" se má stahovat, jsou na troleji žluté koule, ale co nevím, jak to aktivita pozná, jestli mám ploutev dole či nahoře ? I tahle událost se dá ošetřit ? ( Nejsem aktivitář - Tomes je u mne za 2. )
Aha,tak děkuji za upřesnění.

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Dan J. napsal:
Zdravím, stáhnul jsem dneska aktivitu R 970, ale nejsem schopný odjet z Č. Třebové. Pokaždé mi vyskočí hláška o ukončení úkolu z důvodu nestáhnuti sběrače, i když nikde značka o shození smetáku mení ? K dyž tak udělám a smeták schodím a po chvíli ho zase zvednu, tak mi ta hláška vyskočí znovu. Dan
Při jízdě "křížem" se má stahovat, jsou na troleji žluté koule, ale co nevím, jak to aktivita pozná, jestli mám ploutev dole či nahoře ? I tahle událost se dá ošetřit ? ( Nejsem aktivitář - Tomes je u mne za 2. )
Ošetřit se to zatím nedá. Nechal jsem událost s aktivací 1 místo 0 :eek: , už je to opravené, jenom to musí Blackwolf přehrát na webu. Taky jsem upravil R 969 pro aktualizaci BP 78.

bob57_cz napsal:
Tomes napsal:
Ošetřit se to zatím nedá. Nechal jsem událost s aktivací 1 místo 0 :eek: , už je to opravené, jenom to musí Blackwolf přehrát na webu. Taky jsem upravil R 969 pro aktualizaci BP 78.
Co to máš ve svém tlačítku www? Ukáže se Directory Index - link phpBB3...
To je chyba, já už žádné www stránky nemám, díky za upozornění

U Blackwolfa na webu by měla být opravená aktivita R 970, ještě jednou se těm, co si ji stáhli a po pár minutách skončili, omlouvám

R 970

Zdravím, tak jsem včera dohrál aktivitu R 970 a narazil jsem na malinkou chybku, v sjř. je uvedeno, že má rychlík zastavit a zároveň křižovat ve stanici Čermná nad Orlicí, ale v aktivitě se touto stanicí jen projíždí. ("Máme zpoždění nezastavujem." Jako v jednom nejmenovaném filmu.) Jinak aktivita super. Ať se daří, Dan :D

R 969

Ahoj, tak jsem teď přeinstaloval aktivitu R 969 pro BP78 a zjistil jsem, že chybí con. hráče s loko 141, "tn_969". :D Já jsem si ho vytvořil v CB, ale některý začátečník s tím může mít problém. Dan

Re: R 969

Dan J. napsal:
Ahoj, tak jsem teď přeinstaloval aktivitu R 969 pro BP78 a zjistil jsem, že chybí con. hráče s loko 141, "tn_969". :D Já jsem si ho vytvořil v CB, ale některý začátečník s tím může mít problém. Dan
Mě se to stalo taky.Vyřešil jsem to tak,že nainstaluju nejdřív pro 77 a pak teprve 78.

R970

Souhlasím, pěkná aktivitka. Z Chocně jsem měl zpoždění 8 minut a do HK jsem přijel s 3,5 minutami. Zajímalo by mě, jestli někdo dojel na čas.
V Brandýse se mi líbilo jak Ampz ze 128 "lítalo" na výhybkách - to 40 asi nebyla :lol: .

R 969

Zdravím, tak aktivitu R 969 jsem dojel až do HK. A stejný problém jako u předchozí verze pro BP77. V Hradci se nezobrazí hláška o povoleni k posunu a tím pádem se úkol neukončí. Jinak bez problémů. Dan :D

Dan J. napsal:
Zdravím, tak jsem včera dohrál aktivitu R 970 a narazil jsem na malinkou chybku, v sjř. je uvedeno, že má rychlík zastavit a zároveň křižovat ve stanici Čermná nad Orlicí, ale v aktivitě se touto stanicí jen projíždí. ("Máme zpoždění nezastavujem." Jako v jednom nejmenovaném filmu.) Jinak aktivita super. Ať se daří, Dan :D
Ahoj Dane, v Čermné je v SJŘ zastavení s křížkem, tzn. z provozních důvodů, vlak R 970 je opožděn, protijedoucí osobák již v Čermné je - není důvod zastavovat :wink: Vše je v souladu s předpisy

Re: R 969

Dan J. napsal:
Zdravím, tak aktivitu R 969 jsem dojel až do HK. A stejný problém jako u předchozí verze pro BP77. V Hradci se nezobrazí hláška o povoleni k posunu a tím pádem se úkol neukončí. Jinak bez problémů. Dan :D
To je divné, po příjezdu do HK by se měla objevit hláška, která postupně aktivuje reverzy i konec aktivity, co se týká consistu tn_969 s lokomotivou 141 od Pikka, to netuším, proč ho nemáte, asi proto, že tato lokomotiva není v BP, jinak nevím. Na druhou stranu jsem rád, že jste na aktivitách našli i něco pozitivního :lol:

Re: R970

350.009 napsal:
Souhlasím, pěkná aktivitka. Z Chocně jsem měl zpoždění 8 minut a do HK jsem přijel s 3,5 minutami. Zajímalo by mě, jestli někdo dojel na čas.
V Brandýse se mi líbilo jak Ampz ze 128 "lítalo" na výhybkách - to 40 asi nebyla :lol: .
Já jsem do HK dojel + 1 min., ale to byl ještě protijedoucí Sp na Slezském předm. 854 + Btn (není v BP, byl vyměněn za 843). S tím Brandýsem se nedá nic dělat, jenom nastavit menší výkon vlaku EC 128, ale to by ses zase za ním táhnul do Chocně.... :wink:

Ahoj Tomesi.Chci říct tobě (možná Blackwolfovi),že na vaší stránce nefunguje odkaz na aktivitu EC106.Dík

klimi napsal:
Ahoj Tomesi.Chci říct tobě (možná Blackwolfovi),že na vaší stránce nefunguje odkaz na aktivitu EC106.Dík
Ahoj Klimi, díky za upozornění, zkusím to sdělit Blackwolfovi, ale mám dojem, že ta aktivita už nebude funkční

Back
Nahoře