Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
754 067 napsal:Jakou rychlostí (zhruba) jede vlak u začátku peronu? A kdy začíná brzdit? U lokomotivu s pěti vagony.
Jsou příručky ke každé řadě lokomotivy, motorového vozu či jednotky. V těchto příručkách je vozidlo kompletně popsáno ale pokud nemáš potřebné znalosti tak se v tom nejspíš budeš těžko orientovat.KA09 napsal:Zdravím Vás,
tak mě napadlo zda se dá na internetu sehnat potřebná literatura k řízení vlakůNěco jako v autoškole učebnice. Díky
Hynďa napsal:Jsou příručky ke každé řadě lokomotivy, motorového vozu či jednotky. V těchto příručkách je vozidlo kompletně popsáno ale pokud nemáš potřebné znalosti tak se v tom nejspíš budeš těžko orientovat.KA09 napsal:Zdravím Vás,
tak mě napadlo zda se dá na internetu sehnat potřebná literatura k řízení vlakůNěco jako v autoškole učebnice. Díky
Příručka na téma "Jak řídit vlak" není už jenom z toho důvodu, že každé vozidlo se řídí jinak.
KA09 napsal:To je jakou u auta taky se naučíš celou knihu ale pak otázka co použiješ
Mě šlo o to kde tu celou skříň předpisů na netu najít![]()
Jen upřesním, že tohle přesně najdeš v návěstním předpise, což je předpis D1 ... a odkaz máš v předchozím příspěvku (ten druhý).KA09 napsal:... chtěl jsem "učebnici", kde jsou popsané značky se kterýma se mohu setkat na dráze ...
CÁST CTVRTÁ – PODMÍNKY A ROZSAH VÝCVIKU PRO
PRACOVNÍ CINNOST STROJVEDOUCÍ
Kapitola I. – Výcvik pred vykonáním odborné zkoušky V-08
90. Zamestnanec musí být starší 18-ti let a musí splnovat podmínky zdravotní zpusobilosti
ve smyslu zákona o dráhách c. 266/1994 Sb. a podle vyhlášky c. 101/1995 Sb.