Ahoj, já jsem použil v total commanderu funkci porovnat obsah pro složku SOUND, kterou bylo nutné také napěchovat zvuky ze všech možných tratí. Včera jsem se s tím mordoval do noci, párkrát jsem byl blízko infarktu a výsledek je, že se mi tam podařilo nacpat 90 zahraničních tratí s trainsety a aktivitami současně a všechny je utáhne jeden GLOBAL s nejnovějšími Xtracks 3.17. Samozřejmě jsem ještě nestihl prozkoušet všechny tratě, ale zatím nic neukazuje na to, že by tam měl být problém. Akorát při prvním spouštění Trainstore mu trvá přesun souborů tak dlouho (2 minuty), že už se tím pomalu smazává jeho výhoda rychlého spuštění

. Ale jakmile si vše přesune do ukládací složky, tak už to potom docela jde. Každopádně doporučuji používat tak do 50 tratí, to je potom fofr.
Ještě jsem se nedostal k českým tratím, přemýšlím, že je přecejen nechám bokem. Kdybych tam totiž nainstaloval MSTS Bin a přihodil český trainset upravený pro MSTS Bin k tomu zahraničnímu trainsetu neupravenému pro MSTS Bin, tak si nedokážu představit, co by to udělalo. Navíc by se ještě prodloužila doba spuštění Trainstore.
Dále jsem bokem nechal trať London and Port Stanley, která je překopána od základu, potom jsem tam nedával Maglev, samozřejmě ani Linii 51 a Berlin Subway, ty mají svoje spouštěče, no a pak ty české tratě. Zbytek mám v Trainstore sakum prdum celý. Každopádně to budu dál zkoušet, chtěl bych docílit ideálního stavu, kdy budu mít v Trainstore úplně všechno..........i Windousy

.