Můj nejlepší model

Dráčik napsal:
...Hlavne mu neukazuj mašinky, aby neošalel ako my...
Spravím presne to čo moja starká pred 31 rokmi so mňou, budem s kočárom stáť na nadjazde a chodiť popri stanici, a potom skončí junior ako ja... :lol:

duuso napsal:
Dráčik napsal:
...Hlavne mu neukazuj mašinky, aby neošalel ako my...
Spravím presne to čo moja starká pred 31 rokmi so mňou, budem s kočárom stáť na nadjazde a chodiť popri stanici, a potom skončí junior ako ja... :lol:
u nehodovky :lol:

Ale jinak je fakt, že můj Kuba už prošel elektriky, páry i diesely (dokonce se vezl i na stanovišti) a Kristy už taky měla první kontakt s mašinkou, tedy s Hurvajzem na dni dětí ....

Asi jsme všichni postiženi úplně stejně :lol:

No, já nevím. Přestože jsem synátora vozil už jako ročního na klíně při řízení osmsetdesítky, tak ho mašinky vůbec nechytily. Jo, dcera, to je jiný kabrňák :lol: . Ta už má za sebou v deseti letech i nákladní vlak Cheb - Ústí nad Labem.

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
Ale najprv na štreke :lol: .Panstvo, "já mizím", v rámci privítania potomka si idem spraviť poznanie do niektorého z liehovarov, arrivederci ! :bms:

možná bys Dušane mohl i svoje malé "vyrenderovat z Maxu" . Z toho se hned pozná, zda to bude nádražák, či ne :lol: :wink:

Mne je tak blbě, že nemám ani tužku...

13.června 2008, přesně na svůj svátek, se ve 23.15 narodil přešťastným rodičům Alence a Pikkovi syn Tonda. Je to kus chlapa, 3,90 kg a 51cm,a má se čile k světu. Oba s maminkou jsou v pořádku a jejich tatínek se na ně už moc a moc těší. Pro tvorbu do MSTS to ovšem znamená určitá omezení. Abyste tolik neplakali, vypustím ven všechny modely, na které se alespoň trochu dá koukat. Za projevená blahopřání a gratulace předem všem děkuji. :bounce:

Tož gratulujem maminke Alenke aj taťkovi Jeníkovi ... :lol: O to viac, že malý Tonda má niečo spoločné s Taxom - obaja sa narodili v piatok 13-teho :lol:

Pikku napsal:
13.června 2008, přesně na svůj svátek, se ve 23.15 narodil přešťastným rodičům Alence a Pikkovi syn Tonda. Je to kus chlapa, 3,90 kg a 51cm,a má se čile k světu. Oba s maminkou jsou v pořádku a jejich tatínek se na ně už moc a moc těší.

Gratuluji,
ať se má synek k světu a dělá vám jen samou radost !!!

Pikku napsal:
13.června 2008, přesně na svůj svátek, se ve 23.15 narodil přešťastným rodičům Alence a Pikkovi syn Tonda. Je to kus chlapa, 3,90 kg a 51cm,a má se čile k světu. Oba s maminkou jsou v pořádku a jejich tatínek se na ně už moc a moc těší. Pro tvorbu do MSTS to ovšem znamená určitá omezení. Abyste tolik neplakali, vypustím ven všechny modely, na které se alespoň trochu dá koukat. Za projevená blahopřání a gratulace předem všem děkuji. :bounce:
GRATULUJI .

Pikku, aj keď som Ti gratuloval už cez sms dovoľ aj touto cestou aby som malému Toníkovi ako aj celej Tvojej rodinke poprial veľa pevného zdravia a nech Vám prcek prináša veľa radosti.S tým časom na MSTS sme na jednej lodi-ten čas by aj bol, len po prebdených nociach pri mimine sa mi akosi cez deň zatvárajú oči... :lol:

Take se pripojuji a gratuluju! At vam synek dela jen a jen radost. Malemu Tondovi preji hodne stesti do zivota a pevne zdravi. Me podobna radostna udalost ceka asi za dva mesice :D

Tax napsal:
O to viac, že malý Tonda má niečo spoločné s Taxom - obaja sa narodili v piatok 13-teho :lol:
Tak to jsme tři. :wink:

Pikku: Také se připojuji s gratulací.

Pikku napsal:

Gratuluji, přeji mnoho zdraví a štěstí a otci slabé "poopiční" příznaky.

Ahoj Petr

Nazdarte strejdové,
poslušně hlásím,že jsem dnes 12.8.2008 /datum 13.8.2008 uvedené systémem fora je špatné/ ve 13:53 hod. vyrazila coby EC "Anežka" ze stanice Ostrava-Fifejdy na vééééééélmi dlouhou cestu životem.
Ve vlakopisu mám uvedenu délku a váhu soupravy 51 cm/3,8 kg.
:D

Zdraví můj rádoby fíra taťka David.:rolleyes:

1c379a17816c7708d5105cd2b792d101.jpg

David Hájek napsal:
Nazdarte strejdové,
poslušně hlásím,že jsem dnes ve 13:53 hod. vyrazila coby EC "Anežka" ze stanice Ostrava-Fifejdy na vééééééélmi dlouhou cestu životem.
Ve vlakopisu mám uvedenu délku a váhu soupravy 51 cm/3,8 kg.
:D

Zdraví můj rádoby fíra David.:rolleyes:

Gratuluji a přeji hodně zdraví.

Ahoj Davide, krásná zpráva. Moc gratuluji k přírustku. Ať se daří jen a jen dobře.:)
Pavel

Back
Nahoře