Můj nejlepší model

Nazdarte strejdové,
dnes jsem s taťkou vyrazila na druhý "kočárkový" výlet a po jeho absolvování už vím,co je to "Eso" a kde se nachází bývalá odbočka Pudlov.
Fíra z "Esa" se prý už těší na to,až se s ním budu za zhruba 23 let míjet někde na trati do Brna.:D

Zdraví

Anežka Hájkovic

cd91202aafc0aada49cd862dd634061f.jpg 7d7dab71c3d385fbbe6a328acb4b8f98.jpg

Naposled editoval moderátor:
Nazdarte strejdové,
taťka mi dnes na půdě našel jednu zajímavou hračku /prý od tety Cecilky 181.103/ a hned se mě jal učit barvičky ... .:D

Zdraví

Anežka Hájkovic

41544a4b94482e2eea9416d5d2e60483.jpg

... tak barvičky mi už docela jdou a protože jsem zase trošku povyrostla,vzali mě rodičové na výlet do Beskyd,přesněji na horu Soláň,kde jsem také pořádně vyzkoušela svou novou dětskou krosničku.Mých 9,95 kg živé váhy už je dle taťkova výrazu docela poznat.;)

Anežka Hájkovic

d6a0918978151ecbb054f7ab3373cc64.jpg

Kosac gratulace

Abych to tu oživil.
Kluci jsem ted tak přemýšlej co jste si přáli víc holku či kluka a nebo oboje?
Případně co si přejete budoucí otcové ? ? ?

U mě jsou to dvě holky :D

Tak já mám na to ještě hoooodně času, ale já bych si přál kluka (kluky) :) protože mám sourozence, dvojčata, holku a kluka a hádejte, kdo se upnul na železnici jako já? No ségra ne :D

Davide a jak to bude dál.:)
Až se budou ve školce učit barvičky a všichni budou říkat "zelená" a tvůj syn bude tvrdit "ne to není zelená - to je volno!"
Pak budou všichni říkat "to je žlutá" a tvůj syn jim řekne"jste blbý, to je výstraha!"

No to se dočkáš ještě jinačích věcí. To můj syn mezi třetím a čtvrtým rokem vyprávěl ve školce, jak jezdí s elektrickou lokomotivou (= s modelem ES499 velikosti HO). A tak jsem byl pozván do ředitelny s tím, že mne paní ředitelka jemně upozornila, že má až příliš bujnou fantazii a že by se s tím něco mělo dělat. "No kdyby jen vykládal, že s ní jezdí, no neřeknu. Ale on nás přesvědčoval, že je tak silný, že ji unese!"

Tommy66 napsal:
...
Až se budou ve školce učit barvičky a všichni budou říkat "zelená" a tvůj syn bude tvrdit "ne to není zelená - to je volno!"
...

Nazdar Tommy66,
no,zatím máme jen dcerku. ;) I přesto už ale umíme při pohledu na vlaky říkat "šiši-huhu" a dokonce už je za námi i zácvik na výhybkáře v žst.Sedlo Beskyd na Kysucko-oravské lesní železnici ... .:D

David

63c1f26fb9d1c811949c523857ea02b1.jpg

6b604686211a790ef20ad6001ef7e96f.jpg

Kosac: Kdyby se do třetice narodila opět dcera a tuhle obří samlep si dali na auto - nevypadali byste pak spíše jako část fanouškovské základny této legendární kapely? :-) Jinak tento nápad se mi líbí, je vskutku originální.

JiříkTK napsal:
http://88.86.113.83/jpeg/520_medv_tek.jpg
A jeden model z naší dílny. Sice trochu neostrý, ale náš.
Ahoj Jirko, na které trati je mladej zaučován? Až zvládne diesel, tak by to chtělo zaškolit i na nějakou tu páru, strojvedoucích zaškolených pro parní vlaky je čím dál míň.:D:D:D:D
S pozdravem Dan.
Ps: pěkné bedýnky, já jsem byl mou polovičkou vykázán z bedničkami a byly mi přiděleny sluchátka se slovy: "nemíním žít na nádraží" :D:D

Toto je někde mezi Kašnicemi a Zadovem. Naše dívky bedničky snáší zatím statečně. Holt něco za něco, já jim zase nekoukám pod pokličky.

...."nemíním žít na nádraží"....

dopadl jsem podobně.Koupil jsem si HDMI kabel mezi NTB a plasmu a poté co jsem to pustil, jsem byl odkázán do patřičných míst s tím, že rodina se mnou nehodlá nikam jet,takže využívám pouze chvílí,kdy manželka není doma a děti mají smůlu...velitel jsem přeci "JÁ" :twisted:

Back
Nahoře