Můj nejlepší model

Jaroslav Skůra

Provozní technik
Pěkný den,
rád bych se Vám pochlubil s mojím nejnovějším a zároveň nejkrásnějším modelem :D

Měří 49cm
Váží 3,25kg
Jmenuje se Andělka
Spotřebu mám asi 0,5 litru mlíčka denně

e5497e56f1fd00d90d7c1e6f3e266733.jpg f6a39cfecca8ac2d366180cab5803fb8.jpg

Vím že nemám s msts nic společného, ale co vy víte, co budu dělat až vyrostu :D

Naposled editoval moderátor:
Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
rád bych se Vám pochlubil s mojím nejnovějším a zároveň nejkrásnějším modelem :D

Měří 49cm
Váží 3,25kg
Jmenuje se Andělka
Spotřebu mám asi 0,5 litru mlíčka denně

http://skura.msts.cz/img/and_1.jpg http://skura.msts.cz/img/and_2.jpg

Vím že nemám s msts nic společného, ale co vy víte, co budu dělat až vyrostu :D

Jardo, tak tohle je fuckt nejlepší model, co jsi kdy udělal - v 3dsmaxu to opravdu udělat nejde...:)
Gratuluji....¨¨

Jinak taky přidám jednoho potencionálního fandu MSTS (na svůj věk 5 měsíců už umí tahat myší...:D)

img_4960.jpg

Gratulace

Jaroslave přijmi gratulaci k narození dcery ať se Vám všem daří co nejlépe.latich

Re: Gratulace

latich napsal:
Jaroslave přijmi gratulaci k narození dcery ať se Vám všem daří co nejlépe.latich

Děkuju za přání, mám z dcerky opravdovou radost ... jen to noční vstávání

Martens: Šikulka, jako tatínek ... nebo je po mamince :?:

Jaroslav Skůra napsal:
latich napsal:

Děkuju za přání, mám z dcerky opravdovou radost ... jen to noční vstávání

Martens: Šikulka, jako tatínek ... nebo je po mamince :?:
Jmenuje se Jakub - hnedle v Košicích u Městského divadla byl plakát na nové představení Maťko a Kubko - tak podle toho jsme to jméno vybrali...

A na koho je podobný?
V Čechách na mne, ale jakmile přijedeme do KE, tak na maminu :-D

Můj táta vždycky říkával - zepředu je podobný na otce, zezadu na oba....

Ale jinak je to asi nejmladší človíček, co se vezl na mašině - vloni na akci v Blavě .... to mu bylo 26 týdnů b.d. (b.d.=before delivery)

Jardo - to noční vstávání je taky k něčemu dobré - pak neusneš a můžeš po nocích modelovat ( Tax mi nedávno poradil kolébku na motorový pohon :-)) .... ale ještě to není tak zlé, počkej, až budeš guaranu zapíjet černým kafem nebo energy drinkem ..... jinak naši rodinu totiž postihlo po porodu letecké neštěstí ....přiletěla tchyně z Košic ...... :-D

Martens napsal:
..... jinak naši rodinu totiž postihlo po porodu letecké neštěstí ....přiletěla tchyně z Košic ...... :-D

:D ... já dal tchýni červenou kartu, takže musela do šaten ... ale né ona je celkem rozumná :D

Opravdu pěkné, připojuji se k gratulantům.
Ale nenapsali jste technické informace:

- kolik mají polygonů
- na jaké hardwarové sestavě budou chodit
- jestli budou stačit Ramky
- jaké je FPS
- jestli jsou kompatibilní s BP nebo Xtracks
- a na které slezině budou v downloadu

Ale je jasné předem, že free to nebude. Tipuji Trial verzi a to omezenou na dobu několika minut, kdy budou k nahlédnutí.

Nic jiného mi taky nezbývá :lol: :lol: :

Congratulations !!!

To platí pro oba tatínky, maminky i ratolesti.....

Nuž keď už sme pri tých modeloch, nedá mi zverejniť aj moje výtvory - verte či neverte, od tejto fotky uplynie zakrátko 12 rokov - je z 22. 09. 1994.

39f908799126a4e746cf15f60e13276e.jpg

PS: ano, neklame vás zrak, ten podlhovastý čokoládový zákusok v tvare čmeliaka s dvomi vagónmi na stole je cukrársky počin mojej manželky.

Všetkým oteckom a mamičkám gratulujem k ich modelom :) -ratolestiam.
Sú všetky krásne, a ja im prajem hlavne aby detičky boli zdravé.
Nikdy človek nedosiahne šťastie ak má choré deti, tak preto, prajem pevné zdravie a samozrejme úspechy v živote.
:D :D :D nech sa vám darí

Taky se pripojim s fotkou. Trimesicni Veronika

c86fe9a6409bbc0cad9d1f0ee108c685.jpg

...a tady jeste vycvik :-D

30ba26dce21d3b4ea30daf1a03675685.jpg

Jo a ostatnim gratuluji! :D

Kosac napsal:
Taky se pripojim s fotkou. Trimesicni Veronika

...a tady jeste vycvik :-D

Jo a ostatnim gratuluji! :D

Tak tak, omladinu je potřeba vychovávat už od kolíbky .....
Ale jinak se nám ty naše modely fakt povedly....všem.... :P

Martens napsal:
Tak tak, omladinu je potřeba vychovávat už od kolíbky .....
Ale jinak se nám ty naše modely fakt povedly....všem.... :P

Jo, jo ... musíme se pochválit, když to za nás nikdo jiný neudělá :D

Jsem rád, že se tato diskuse, ikdyž je mimo mísu, takhle pěkně rozběhla ... jen tak dál :!:

Taťkové od MSTS spojmež se ... na věčné časy a nikdy jinak :D

Já se taky přidám,synovi táhne na osmý rok a MSTS hraje rád.Jezdit už umí slušně,jen u ČD by dlouho nevydržel,moc nedodržuje předpisy :eek: .Jinak se mu MSTS hodně líbí a pořád mluví o tom,že musí jet za sestrou do Pardubic,nejlépe ICčkem.Takže skládám hold p.Šemorovi,že vytvořil tak krásnou trať.Až Tyggy dodělá 090,tak budeme moci v Praze přestoupit a jet podle reálu.

Jo jo kucí, musím vám také popřát k vašemu štěstíčku. Vím jak to hřeje, když se potomek "potatí". Mám dva syny, ten starší je taky radioamatér a ten mladší je "normální" :-). Uvozovky jsou záměrně. Nechápu, jak někdo může žít bez vysílačky :-).
Tak ať vám to papá, spinká a kadí, už aby to dosáhlo na klávesnici.
Karel

Tady je můj "model". Novější fotky, kdy bravurně komunikuje s dispečerem na novějším typu stroje se mi nepodařilo objevit. Tady je jí šest a mimo jiné dovede samostatně odbrzdit, rozjet se, sjet z výkonu, zastavit, přerezervovat, nastartovat :D .
A novopečeným otcům taktéž gratuluji.
Petr Šimral
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simral.me.cz/HPIM1603_1.JPG

Bravo mě být tolik co týhle kočce tak už se toho nepustím!!!

Back
Nahoře