Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aha pardon jsem nevedel ze to je stary.bob57_cz napsal:to 122 030-0: ten svůj odkaz smazej, je to stará neaktualizovaná verze, po ní už byly 2 novelizace - poslední 194/2005 a je obsažena v odkazech, které jsem tu dal já výše.
Nevím, průvodčích je dost, a co jsem se ptal na zaměstnání u dráhy, tak jenom řekli, že lidi nepotřebují, že se na dráze propouští. Ale zeptat se zeptej, jestli náhodou není místo. Ale podle mě se u dráhy uspěje nyní s tím, že se chcete ucházet o místo strojvedoucího. Těch je hodně velký nedostatek. A jak to máš vlastně nyní, seš na VŠ nebo kde?Ronoath napsal:Chlapi, psychotesty jsou v klidu... Dělal jsem psychotesty (ale ne na dráhu). Byly to asi dvě hodiny vypisování papírů, poté pohovor s psychologem. Prošli jsme všichni (šest lidí)
Jinak bych měl otázku: Nyní jsem na škole, ale mám roční přerušení a chtěl bych jít makat na dráhu, prakticky kamkoli, snad jen ne jako uklizečka Po roce ale chcu zase utéct a vrátit se na studia na VŠ... Mám šanci? Jinak vystudována SZeŠ, samozřejmě s maturitou, ale také zraková vada (krátkozrakost, 2 a 2,5 dioptrie)
Co takhle třeba průvodčí...?
LuděkD napsal:Mluvil jsem s jedním výpravčím a ten říkal, že brýle u strojvedoucího být nesmějí (čili netoleruje se nic), ale to bylo, když to dělal on. Že, jak tady mnozí pravili, až po několika letech může mít strojvedoucí brýle. Ale že teď je to možná jinak.
Novela zákona (2005) ale nějaké ty Dsf toleruje, ne?
Pane Kodet, kdepak jste na to přišel??? Docela by mne to zajímalo.....jak silné spojky? Skla od sodovek?David Kodet napsal:LuděkD napsal:Mluvil jsem s jedním výpravčím a ten říkal, že brýle u strojvedoucího být nesmějí (čili netoleruje se nic), ale to bylo, když to dělal on. Že, jak tady mnozí pravili, až po několika letech může mít strojvedoucí brýle. Ale že teď je to možná jinak.
Novela zákona (2005) ale nějaké ty Dsf toleruje, ne?
Fíra může mít jen spojky.Rozptylky až nad 50 let.
Pane Kodet, dá se to říct docela přesně a podle zákona...docela přesně se to nedá jenom vycucat z malíčku....David Kodet napsal:No záleží na doktorovi,který posoudí jakou máš vadu,kolik dioptrií přesně podle předpisů se to říct nedá.