F
FrantaVopička
Host
Jo jasně, ale nejdřív to ověřím. Ať tu nepíšu bludy.Zbyněk Šemora napsal:Chtělo by to přesnou definici, jakým způsobem se dá tomuto jevu zabránit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo jasně, ale nejdřív to ověřím. Ať tu nepíšu bludy.Zbyněk Šemora napsal:Chtělo by to přesnou definici, jakým způsobem se dá tomuto jevu zabránit.
Omlouvám se Ti za všechny nesprávné odpovědi od kolegů z fora. Máš správný postřeh. Že jsem o tomto psal je pravda, ale v Aktivity všeobecně, kde by jsi tento problém marně hledal.klimi napsal:mám problém,při výjezdu z Phy Bubnech je rychlost 0 projedu a hodí mi to záchranou brzdu
Den má jen 24 hodin a vše dělat nelze. Buď tvoříš nebo si hraješ. Obojí nelze. Ale občas si něco zahrát je nutnost, jinak by práce neměla smysl. Odjel jsem si, když existovalo Karlecovo Pendolino, pak až Miranem upraveného Hurvínka. Teď o víkendu jsem byl nucen i projet svůj výtvor, 10,5 hodin trvající aktivitu (od soboty do pondělí). Martens sice psal, že aktivity nad 5 hodin jej neberou, ale já neměl pocit, že bych se cestou nudil. To musí pak posoudit druzí. Je nutné si uvědomit, když má jít fíra jen na 4 hodiny do práce, tak je předem otráven, protože je to na úkor volna. Já měl nejraději šichty od 10 do 15 hodin, protože pak zcela jistě následovala 3 až 4 dny turnusová volna. (kde jsou ty časy). Jelikož máme MSTS bin, tak už je možné v MSTS simulovat celou službu strojvedoucího.LuděkD napsal:Mám otázku na Zbyňka:
Chci se zeptat, jestli hraješ aktivity nebo normální jízdu na své trati (nemyslím, když testuješ), nebo toho máš dost se stavbou a hrát už tě to nebaví, nebo resp. nemáš čas? A hraješ také jiné tratě?
Díky za odpověď.
Skúšal si kliknúť pravým tlačidlom myši na tank? Marí sa mi, že sa tam dala nastavovať zásoba.bobeksoft napsal:V Editoru trasy jsem zjistil, že tank v Kolíně má zásobu 1000, v Chocni je zásoba 0...
No jo. Ale to je Choceň těsně před stavbou koridoru a kompletní rekonstrukcí a asi už v tanku zavřeli kohouty a zaměstnance obsluhy propustili.bobeksoft napsal:V Editoru trasy jsem zjistil, že tank v Kolíně má zásobu 1000, v Chocni je zásoba 0...
No napríklad môžeš začať aktivitu s poloprázdnou nádržou a neskôr budeš prinútený natankovať.Draco napsal:A jsou k něčemu dobrý ty tanky když sem dojel s Brejlovcem z Prahy do Bratislavy bez tankování. Sice už na výpary ale dojel![]()
![]()
![]()
![]()
Draco napsal:A jsou k něčemu dobrý ty tanky když sem dojel s Brejlovcem z Prahy do Bratislavy bez tankování. Sice už na výpary ale dojel![]()
![]()
![]()
![]()
Miran napsal:Draco napsal:A jsou k něčemu dobrý ty tanky když sem dojel s Brejlovcem z Prahy do Bratislavy bez tankování. Sice už na výpary ale dojel![]()
![]()
![]()
![]()
No, on brejlovec měl vždycky nízkou spotřebu.... Ale hlavně velkou nádrž.![]()
![]()
![]()
![]()
Jiří napsal:Miran napsal:Draco napsal:A jsou k něčemu dobrý ty tanky když sem dojel s Brejlovcem z Prahy do Bratislavy bez tankování. Sice už na výpary ale dojel![]()
![]()
![]()
![]()
No, on brejlovec měl vždycky nízkou spotřebu.... Ale hlavně velkou nádrž.![]()
![]()
![]()
![]()
V jedný internetový diskuzi věnovaný d.lokomotivám jsem si přečetl,nevím jestli je to pravda,že brejlovec prý spotřebuje 200 litrů na sto kilometrů jízdy, je to pravda ?
Draco napsal:Jiří: tak to opravdu nevimJá po dojetí do Bratislavy sem na obsah nádrže nekoukal ale asi sem jel opravdu na výpary
![]()
Jo záleží na sklonu, kolik tun táhneš a jakym stylem jedeš...Jiří napsal:V jedný internetový diskuzi věnovaný d.lokomotivám jsem si přečetl,nevím jestli je to pravda,že brejlovec prý spotřebuje 200 litrů na sto kilometrů jízdy, je to pravda ?