Presúvanie tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peta
  • Datum začátku Datum začátku

Peta

Skladník
Ahoj, když dám Bratislava-Praha a Trať 321 do adresáře routes, snesou se? Dík za odpověď

Peta napsal:
Ahoj, když dám Bratislava-Praha a Trať 321 do adresáře routes, snesou se? Dík za odpověď
Snesou se, jen musis vzdy pouzit pouze global k te trati, kterou chces hrat. Ja to resim tak ze pouze prehazuju jednotlive globaly a vse funguje jak ma :)

Peta napsal:
Díky...moc těm Globálům atd... nerozumím...
Proste v adredsari MSTS mas slozku global...do ni se ti nainstaluji veci potrebne k trati BP, a kdyz chces hrat treba 321, tak staci pouze vymenit celou slozku za Global co je prilozeny k trati 321 :wink:

Dík... ale trošku sem zmatený protože sem složku global nalezl v Adresáři MSTS...ale v B-P ne

V9m že mi teď moderátor vyhubuje...SORRY

No v adresari BP nie je ... je len jedna, ta v adresari MsTS. Keby bol v adresari BP, tak sa to nemusi vymienat ...

A este mam dojem, ze tu zarkow siri bludy ... len GLOBALy vymienat nestaci, treba aj presuvat prec tie "nekamaratske" trate.

JOHNZ napsal:
No v adresari BP nie je ... je len jedna, ta v adresari MsTS. Keby bol v adresari BP, tak sa to nemusi vymienat ...

A este mam dojem, ze tu zarkow siri bludy ... len GLOBALy vymienat nestaci, treba aj presuvat prec tie "nekamaratske" trate.

Stačí je vyblokovat - rychlejší přesunout aktivity a path ......

Boby: Ja mam za to, ze pri rovnakej particii je presunutie jedneho adresara o par stotin sekundy rychlejsie nez styroch ...

JOHNZ napsal:
Boby: Ja mam za to, ze pri rovnakej particii je presunutie jedneho adresara o par stotin sekundy rychlejsie nez styroch ...

No záleží na na tom kolik tam mám tratí - já třeba 7 o vel caa 5GB. Hraju vždy jednu, takže přesouvám pouze čtyři složky ( stačí 3). A věř mi, je to rychlejší.

A ja len 2 ... muhehehehe ...

(+ GLOBAL, ale ten tam nemáš zarátaný ani ty)

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ napsal:

Bludy bych siril nerad :wink: , ja mam pouze trat BP, Luhacovice a 321, takze mi staci prehazovat pouze Globaly...Ale jaksi jsem si neuvedomil, ze pokud tam toho ma vicero, muzou nastat problemy... Ale autor se dotazoval na kombinaci BP x 321 a tam mi to staci.... :wink:

A mas v tych tratiach aktivity? Pretoze ak tam mas naraz v ROUTES vsetky tri a mas tam GLOBAL pre 321 a napr. v BP je i len jedina aktivita tak to nemoze fungovat ... (ale asi sa len nechapeme)

Tuto debatu sleduji již delší dobu,protože se to už po několikáté opakuje.Nedá mi to a vnesu sem trochu zmatek,protože já používám jeden Global ve kterém mám několik tsection pro jednotlivé tratě (snad všechny dostupné české reálné a část zahraničních) a pomocí Train Store si vybírám,co chci jet.Tratě mi fungují!!!Možná se mi někde zobrazuje kolejivo jiné něžli chtěl autor,nebo nevím v čem se to mění,netestuji to,ale zdůrazňuji že kteroukoliv trať spustím a mohu jet bez změny Global,pouze přepnutí příslušného Tsection v Globalu pomocí Train Store.Globaly od jednotlivých tratí si schovávám,kdyby tento systém přestal fungovat,ale zatím mám použit jenom jeden a v podstatě ani nevím,který to je (myslím si že už je dobře pomíchaný z různých tratí když jsem to při aktualizaci nechal některým přepsat)

Já mám v Routesu obě tratě a oba globaly a vždy když chci jet tu trat, tak si umažu nebo připíšu za Global buď 321 nebo BP, a funguje to, mám tam i aktivity.

Ja se slozkou Routes vubec nic nedelam, mam i nainstalovane aktivity u vsech trati, jen menim globaly...Spoustim vzdy pres Trainstore zatim to funguje... :P

Já mám složky Global-321, Global-BP, Global-Tram, Routes-321, Routes-BP,Routes-Tram. A když si chci zajezdit s výše uvedenou tratí,tak jednoduše přejmenuji složku. Co se týče TrainStore, z toho mám hrůzu jak čert kříže. Jednou jsem to používal a rozbilo mi to MSTS, a od té doby ten program nepoužívám.

Back
Nahoře