Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:Robo: NIE 8)
Mašiny jsou správně nastavené na 73psi, zatímco všechny 460 mají v eng 74psi, což je důvod, proč ten panto nejde odbrzdit a odtáhnout mašinou - 460 je v tuto chvíli přebitý. MSTS neumí ale přebití odstranit jako mašiny v reálu, takže je zapotřebí vše srovnat v eng na stejné hodnoty - 73psi !jeffer napsal:jiri pouzivas dva rozne modely 460 - je teda mozne ze maju napr. rozne nastaveny tlak v brzde (jedna na pouzitie psi, druha na bar - to robi neplechu). tym padom moze nastat stav, ze zle nastavena jednotka neodbrzdi, i ked druha uz nafukala potrubie na svoje max (lebo sa to o nejaku nezanedbatelnu hodotu lisi aj po prepocte).
btw: 74 psi = 5,1 bar; 73 psi = 5,03 bar. tj. uz 73 psi by malo stacit na odbrzdenie... mozno skor 72,5 (72 psi = 4,96 bar)
Zkusil jsem si tutu situaci nasimulovat na krátkém kousku a stačil na to staniční posun s objížděním. Navíc jsem do toho přimíchal i druhou loko a děly se ještě zajímavější věci: světla svítila proti mně na mašině, na které jsem vůbec neseděl, ale připojil jsem se k ní, na mojí řízené nesvítily vůbec. Save/load rozhodí světla totálně. Korektně se přepínají akorát sběrače.alcapone napsal:Nazdárek testuji novou aktivitu. Jsem na 163 v klidu si jedu, v Přerově jsem normálně objel soupravu, připojil a jedu, vše tak jak má být, ale u Suchdolu mě napíše zničené spřáhlo. Fajn MSTS se mně vrátí do základní nabídky. Ja nahraju poslední uložení, což bylo před Hranicí n. M. MSTS najede, ale jsem v zadní kabině, fajn, docouvu k nástupišti dám neutrál, zabrzdím soupravu a normálně přejdu do přední kabiny a tady nastává záhrdel, souprava se odbrzdí ja dám kontroler dopředu a rozjedu se a místo abych jel do předu začnu couvat, jedu zpět do Přerova, a světla nesvítí, osvětluju si vagony. Několikrát jsem zkusil přeskakovat do kabin, furt stejné. No nic jedu tedy směr Ostrava za tmy, chci zmáčknout F9 pro kouknutí do vagónu a hurá volám o pomoc. Nebude ještě problém při ukládání a znovu nahráti aktivity kdy jse se oproti začátku přesunuli do druhé kabiny.
Jaromír Koucký napsal:Pánové, dotaz. Jak vám funguje opakovač v aktivitách. ...
Ohledně kabin, když jsem dělal úpravy pro MSTS BIN (složka Night) použil jsem i kabiny od lidí, kteří mi chtěli pomoci a dopadlo to tak, že opakovače nejprve na 363 ukazovaly staré znaky a v poslední době Michal Tuček zjistil, že 460, 560 a 742 ukazují nesmysly. Já ještě objevil 754, která je stejné muzeum z dob vzniku v počátcích MSTS, kdy se objevila první česká návěstidla. Tam právě byl u mé trati opakovač nekompatibilní a musely se dělat úpravy.Kebarko napsal:Jaromír Koucký napsal:Pánové, dotaz. Jak vám funguje opakovač v aktivitách. ...
Skúšal som to na 742-ke a LVZ sa mi choval rovnako. TM monitor zobrazuje rýchlosti správne, ale LVZ tak ako popisuješ.
Kebarko, u Jirky Poláka je cab na 742 ve 3 variantách, takže tam není problém ty boční pohledy vytáhnout.Kebarko napsal:Doteraz u niektorých kabín (742, 771, ...) je použítá varianta, že jeden z pohľadov (buď ľavý alebo pravý) je nahradený pohľadom zadným. Pri Bin 1.6 už toto nie je potrebné. Pri vytváraní nového cvf sa zadný pohľad presunie do XXX_rv.cvf ako pohľad predný. V tomto prípade nám ale jeden pohľad chýba. Pôvodný pravý alebo ľavý.
Takže ju tu práca pre lovcov fotografii z kabíny, aby sa tento pohľad doplnil. Prípadne ak autori kabín takýmto pohľadom disponujú mala by sa vyrobiť nová verzia kabíny.
Hodně si slibuji od sleziny, snad tam někdo bude mít aktuální a kompatibilní věci.
Martens napsal:u Jirky Poláka je cab na 742 ve 3 variantách, takže tam není problém ty boční pohledy vytáhnout.
Tyhle *rv.cvf soubory budeš muset zřídit ke každému cabu........to jenom na okraj. A nebo to myslíš jinak?fíííííra napsal:Ještě taková poznámka ke kabinám, u motorů 850, 852/3 a až bude 854 se musí zřídit v common.cab cab 85x_rv aby se dalo korektně jezdit s motarama rv
Václave, tyhle testy nemůžeš dělat s každým modelem, který tě napadne.....co když je ten eng takhle nastavený.....? Vem si mašinu, odlaď si světla tak, že na 100% budeš vědět, kdy a jak budou svítit a pak testuj....to co jsi teĎ udělal je řešení rovnice o 2 neznámých.....VáclavS napsal:Po istalaci nové verse Msts Patche jsem zkoušel loko Db 189 se soupravou Railtrans Expres. Normálně svítila plnými světly (osvěcovala objetky před sebou) ačkoliv byla světla vypnutá.